עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ידוע לי שזה לא הפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by hitman21m,

הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן (בן 10 שנים). לפני כשנה כאשר ראו בו סרטים במסך מלא הוא התחיל לעשות בעיות ולקרטע (גם התמונה וגם הסאונד). לפני שבוע כאשר הדלקתי אותו הפסקתי לראות תמונה בכלל, המסך מזהה שהוא מחובר אבל נשאר במצב המתנה. חיברתי את המחשב למסך אחר שעובד עם מחשב אחר (וגם החלפתי כבל) ועדיין המסך לא מגיב. חשבתי להחליף למחשב את כרטיס המסך אבל יש לי הרגשה שהבעיה לא שם כי כשאני מדליק אותו, אמנם הנורות שלו נדלקות ומהבהבות אבל הוא נשמע לי שקט יותר מהרגיל. האם יש דרך לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך או ברכיב אחר מבלי להחליף כרטיס מסך? תודה מראש, גיא.

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  5. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by oceans68,

יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. היי היו לי הרבה מסכים כחולים ולא הצלחתי להתקין WINDOWS מחדש גם לאחר פרמוט. לבסוף החלטתי להוציא כרטיס זכרון אחד מהסלוט הראשון ונפתרה הבעיה ואז הצלחתי להתקין מחדש. ניסיתי את המחשב יום שלם ולא היו לי שום תקלות או מסכים כחולים. עכשיו כדי לבדוק אם הבעיה היא בזכרון או בסלוט העברתי את הזכרון התקין לסלוט שבו היה קודם הזכרון הבעייתי. ומאז היו לי כבר שלושה מסכים כחולים. עשיתי בדיקת זכרון עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC ולא היו שגיאות כלשהן. מה אני יכול להסיק מזה? אם יש בעיה בסלוט והזכרון תקין האם התוכנה אמורה להראות על בעיה או שיש דרך אחרת שבה אני יכול לבדוק אם יש בעיה בסלוט? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sgsg,

בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  11. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. Started by rikus,

אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. יש לי 965 של אינטל ויש לחי כרטיס מסך 7600GS עם TV OUT ויש לו SVIDEO. חיברתי מתאם ל RCA ותמיד זה עבד. לפני כמה זמן זה לא עבד וגיליתי שהמתאם התקלקל(לא יודע איך אבל כשהחלפתי לאחר הכל עבד יופי). פתאום לא עובד לי היציאה לטולויזיה. אין אפשרות לעשות אפשור בדרייבר. ואפילו לא רואים בטלויזיה את ה BOOT. יש מצב שהכל בגלל עדכון ביוס שעשיתי? או שיש מצב שהכרטיס מסך עושה קצר ביציאה שלו ובגלל זה הוא שרף לי את המתאם או שהיציאה בעצמה התקלקלה. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. אני בטוח ב 99 אחוז שהכרטיס מסך שלי תקול וכדי לוודא את זה במאה אחוז, אני צריך כרטיס מסך אחר לבדיקה קצרה מאוד של לא יותר מעשרים דקות. האם יש מקום כזה, ואם כן כמה זה יעלה לי?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by old-hunter,

שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים וחדש באתר, קראתי כמה וכמה הודעות על הבעייה הזאת ולא מצאתי פיתרון, לא מזמן קניתי את ati radeon9600pro 256mb ddr ולא משנה באיזה משחק אני משחק אחריי כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת של ה-vpu recover,החלפתי לוח M,זיכרונות, מה לא,ושום דבר לא עוזר,אם אני מבטל את האופציה של זה,אז המחשב נתקע והמוצא האחרון זה ריסט,אני משתמש ב-catalyst 4.5, אם אני שם דרבייר יותר ישן אז לא מופיעה ההודעה,אבל לאחר כמה זמן המחשב נתקע ואז עוד פעם צריך ריסט,אני לא גאון מחשבים, ולא יודע לפרט את המפרט אז אני אני אכתוב מה שאני יודע, asus p4v533-mx 2.4Ghz 100gb hard drive 512ram windows xp pro אני ממש נואש כמו שמיד תשימו לב(לשעה שאני כותב את ההודעה הזאת), כי יש לי הרגשה …

17. Started by musari,

פנטיום 4 GHZ 3000ht 1MB CASH Socket 775 לוח :P5GD2 ASUS Intel LGA775 Pentium 4 CPU Intel 915P chipset Dual-Channel DDR2 533 PCI Express Architecture זכרון :Dual-Channel DDR2 533 1024MB OCZ כ.מסך :Asus Extreme AX800XT/2DT PCI-E X16 כ.קול :creative audigy 2 platinum ex פנלים:hardcano 12 termaltake&musketer cooler master 3 מאווררים smart fan 2 termaltake הרד דיסק8MB CASH 120GB 7200RPM SATA WD צורב LG 52X מה אתם מציעים לשפר אם יש? דרך אגב הדרייברים שקיבלתי מאסוס של הכרטיס מסך לא עובדים מראה מסך כחול בוינדוס אקס פי אז היתקנתי קטליסט 4.10 מהאתר של ATI...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?

22. לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הפנתי את ההקלטות של המצלמות אבטחה לכונן רשת אבל הוא מתמלא אחרי שבוע האם יש אפשרות להגדיר שיגרוס את ההקלטות ?? כמו בDVR. נתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.