עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by greenvector,

שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. שמעתי שדיסקים רגילים, לא SSD יותר רועשים מדיסקים SSD, כי שם אין מחט או משהו כזה. זה כמו דיסק און קי רק גדול יותר. ה SSD לעומת הרגיל. אבל זה טבעי שבדיסק קשיח (חדש אם זה משנה) יהיה רעש? יש מצב אני רגיש לרעשים (ברוך השם) ופשוט שומע רעש שנחשב כמשהו נורמלי, שצריך להיות. בהתחלה חשבתי שזה מהמאווררים, אני לא יודע, אולי עדיין כן. נכנסתי לביוס, ויש שם שליטה על המאוררים. שיניתי את כולם מרגיל ל "שקט" 3 מאוררים במספר. 1 מעבד. 2 של המארז. חוץ מזה אין לי עוד מאוררים ואין גם כרטיס מסך חיצוני למי ששואל על המאורר שלו. יש מצב עדיין למרות הכל אני רגיש לרעש ומה שאני שומע זה המאוררים? מדובר במארז שנמצא במפרט שבלינק וב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הי, כל פעם אחרי שאני עושה Restart אני מקבל את ההודעה שכתובה בכותרת ורק אחרי מספר פעמים שאני עושה hard restart (לוחץ על הכפתור במחשב) אני מצליח לעלות. את ההודעה אני מקבל עוד לפני ששומעים את הצפצוף בעליית המחשב. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7s748 ומעבד Aopen AK73Pro. ניסיתי לשדרג את גרסת ה- BIOS לשתי הגרסאות האחרונות שמפורסמות באתר של Gigabyte אך ללא הצלחה (ההתקנה נכשלה). אשמח לקבל עזרה. תודה דוד

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by hwforcer,

מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by Tzur Mantzur,

מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. אורח מישהו
    Started by אורח מישהו,

היי, לאחרונה כשאני עושה חיפוש בגוגל נפתח לי דף אינטרנט עם הודעה שגוגל חושב שאני רובוט ולכן אני צריך להקליד מספרים עקומים להוכיח שאני לא זה קורה לי הרבה בחודשיים האחרונים. יש לי בבית כמה מחשבים וזה קורה לפחות בשניים מתוכם. בשניהם יש אנטיוירוס נוד32 מעודכן ועשיתי סריקה עם אניטי רוגלות ולא מצאתי משהו מיוחד. ספק האינטרנט שלי הוא רימון. יש למישהו רעיון? תודה מראש!!

11. שלום רב, ישנם מספר אתרים שה Chrome חושב שהם לא אמינים, והם כן כי אחד מהם זה השרת שלי. הוא כותב משהו כמו "אישור האבטחה של האתר אינו אמין" ואז צריך ללחוץ על "המשך בכל זאת" או "חזרה לחוף מבטחים"<-- לא מבין את הבדיחות האלה של גוגל.. מישהו יודע איך מוסיפים אתרים שיהיו אמינים במקום שההודעה הזאת תקפוץ כל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. הכנסתי כבר 2 דיסקים משחקים DVD-R ואני פותח את התיקיה ופשוט ריק מה לעשות??

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Karoni,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by barbone,

שאני אומר קשה זאת אומרת שניסתי כל פתרון אפשרי. הבעיה-אין אינטרנט במחשב הנייח (XP SP3) במחשבים הניידים יש אינטרנט זאת אומרת הקו תקין. 1. בדיקה IPCONFIG חוזרת הודעת שגיאה שקשורה לTCP IP ולא מתקבל אף IP 2. אין אפשרות לעשות פינג. 3. בוצע ניסיון תיקון לחיבור חוזרת הודעת שגיאה-->לווינדוס לא היתה לבצע שאילתה לTCP IP הפעולה נכשלה 4. הסרת כרטיס רשת והתקנתו מחדש-לא עזר 5. חיבור לכרטיס רשת אחר שיושב במחשב -לא עזר 6. ביצוע תיקון WINSOCK FIX לא עזר 7. ביצוע NETSH -לא עזר 8. הסרה כללית של פורוטוקל TCP IP והתקנתו מחדש כולל מחיקה של WINSOCK +WINSOCK2- לא עזר! 9. סריקת וירוסים- לא עזר אין וירוסים. אין דברים כאלה. יש למישהו עצה נוספת?

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…

17. Started by parlux,

היי שלום ותודה רבה לעוזרים. יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R512C המחשב פתאום יום אחד לא עבוד. אני לוחץ על לחצן ההדלקה, נדלק המחשב. המנורה של הארדיסק פועלת וגם של הסוללה, המסך מראה קצת אור בגלל שהמסך מציג רקע שחור אבל אין לוגו התחלתי של ASUS! יש מסך שחור ואחרי כמה שניות זה ניכנס לי ישירות לחלון הביוס מה לא עשיתי בשביל לנסות לסדר את זה, איפוס להגדרות של הביוס, פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללה של המחשב וגם את הסוללה שיש על הלוח אם (סוללה של הביוס אני חושב) והחלפתי סוללה חדשה בלוח (סוללה של הביוס) חשבתי אולי שהסוללה הקודמת נדפקה ולא עזר כלום, כשאני מדליק את המחשב עדיין אין את הלוגו ההתחלתי הבפעלת המחשב של אסוס ואין כלום! אחרי כמה שניות משהו כמו 10 זה ניכנס יש…

18. שלום אני חדש:> הפנו אותי לפורום שלכם כי חבר שלי אמר לי שיש כאן את האנשים שהכי מבינים בנושא ותוכלו לעזור לי... יש לי בעיה ממש מוזרה! לפעמים המחשב שלי מתחיל להפיק צללים מוזרים דרך הרמקולים והמחשב פתאום הופך לממש איטי. זה קורה בוניאמפ,משחקים וסרטים.כשאני יוצא מאותם תוכנות שדורשות גם אודיו המחשב שוב עובד בצורה רגילה... ואני לא יכול לשוב לאותם תוכנות עד שאני לא עושה ריסט... חשבתי שזה קשור לכרטיס קול כי זה קורה רק בתוכנות שדורשות אודיו...(יש לי כרטיס קול מובנה) אולי אני צריך להתקין דרייברים חדשים יותר? אול המחשב מתחמם יותר מיידי? בכל מיקרה הינה המפרט שלי אם זה עוזר...(קניתי לא מזמן מKSP יש אחריות) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DD…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  19. מפרט : x48-dq6 q6600@3.2 tuniq tower hec zephir 750W 3870 crossfire stock 3GB ram ddr2 800 XMS2 corsair ריסטים קורים גם ללא OC ניראה לי שרוב הסיכויים שזה הזכרונות רעיונות?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. היה לי ווירוס על המחשב שכנראה גרם להארדיסק שלי לחרטט, מחקתי אותו עם אנטי ווירוס, הפעלתי מחדש, אבל ההרדיסק עדיין עושה קולות, והמחשב נתקע זמן קצר לאחר עליית השולחן עבודה(ב safe mode הכל עובד כשורה חוץ מההרדיסק שלא מפסיק לצייץ) אז באתי לפה בתיקווה שמישהו יסביר לי את המצב, ואולי גם ימצא פיתרון שלא כלול בו האינדקס "format c"

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by skuki1,

שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.

23. Started by Cool_DuDu,

שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר לעשות משהו וזה נותן לי ריסט תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/361624907355?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כשחיברתי אליו HDD, הוא לא קלט אותו. כשחיברתי צורב, המחשב קלט את הצורב, והוא גם נפתח, אבל המחשב לא קלט את הדיסק. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות/לנסות? אולי זה משום שהכונן והצורב הם 3.5"?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.