עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shevah,

זה קרה אצל חבר, העיניין הוא שפירמטתי לו את הכונן הקשיח והתקנתי XP, וכעת כאשר המחשב עולה הוא מציג את ההודעה לעיל. אחרי חיפוש בגוגל ראינו שיש מספר סיבות: חיבורים רופפים, ביוס לא מוגדר הייטב, סדר בוט שגוי, בעיה בבוט(סביר שלא שכן כרגע פרמטנו והכל עבד). כל אלו ששלנו. יש למישהו רעיונות מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by ronzilca,

בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום רב משהו נורא קורה למחשב שלי ולצערי איני יודע מה עליי לעשות ואיך לפתור את הבעיה המחשב בן כמה חודשים והכל עבד פיקס עד לפני כמה ימים . ממש בהתחלה כשאני לוחץ על כפתור הפעלה והביוס נטען הכל נעצר במסך שחור ואני מקבל את ההודעה הזו Pri master hard disk .m.a.r.t status bad , backup and replace Press f1 to resume ואני חייב ללחוץ על F1 בכדי שהמחשב יטען ויעבוד ,אני בטוח שלא עשיתי שום שיניו במחשב ולכן איני יודע מדוע זה קורה . המחשב הוא נטו לעבודה אני סטודנט יותר אינטרנט ואופיס ,בלי שום משחקים . מערכת ההפעלה היא WIN XP SP3 כמו כן במחשב מותקנות התוכנות הבאות ESET NOD32 Antivirus IObit Security 360 SUPERAntiSpyware Alternate Start TuneUp Utilities CCleaner אני תמי…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by roy3romeo,

שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nobee,

לאחרונה המחשב שלי שבק. פתחתי אותו והתחלתי troubleshooting . הגעתי למקור הבעיה: כל עוד אני לא מחבר את החיבור של ה-4 פינים ללוח אם הכל עובד טוב (המאוורר של הספק עובד והמחשב מקבל מתח), ברגע שאני מחבר את ה- 4 פינים המחשב כאילו מקצר את עצמו, והדבר היחיד שמקבל כוח זה הנורה הקטנה על הלוח שאומרת שיש מתח כלשהוא. ניסיתי בלי ה- 4 פינים (משאלת לב) וכמובן לא עובד. אני יכול להבין מזה שהלוח אם נדפק? , והאם יש תקווה לתקן אותו ? תודה רבה, מקווה שהגעתי למקום הנכון

• 21 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by berner,

חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושו…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by tooten28,

שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by ICORE,

יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. איזו תוכנה או דרך קיימת לבדוק את טמפ' המעבד וגם טמפ' כרטיס המסך תוך כדי מאמץ? יהיה נחמד אם יהיה אפשר לבדוק את זה גם תוך כדי משחק. בנוסף, בדקתי עם EVEREST את הנתונים של המחשב, וראיתי שרק 3 ליבות פועלות, ליבה אחת על 0% כל הזמן, למה זה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by אליאורן,

יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  15. היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ההארד דיסק הוא MAXTOR d740x-6l 60GB לוח האם הוא http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1918_3.html כלי העזר שנבחר הוא http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IDE-SATA-SI ובכל זאת, משהו לא עובד פה המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בחיבור ה IDE היחיד שיש בלוח האם, אני משתשמש בשביל הצורב ה"ישן" שלי פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by oded1000,

מדובר במקלדת 2.4GHZ DELUX WIRELES KEYBOARD AND MOUSE של TEAC . מקש ה ALT מעביר את המחשב למצב שינה מקש ה WINKEY מכבה את המחשב :-X מקש CTRL משתיק את הרמקולים... מערכת ההפעלה היא WIN7 32 ביט חוקית. התקנתי את הדרייבר המקורי מחדש ולא עזר. המקלדת דיי חדשה (נקנתה עם המחחשב לפני חודשיים) איך אפשר להחזיר את המקשים האלה למצבם המקורי? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zahi122,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. Started by snop,

זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sabosal,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם MSI ms-7095 וכרטיס קול מובנה של VIA. בעבר המחשב היה אצלי, והיה מותקן עליו windows xp והכל עבד טוב. העברתי את המחשב לסבא שלי, והתקנתי עליו עותק חדש של XP, ועכשיו הסאונד לא עובד. הרמקולים מחוברים כמו שצריך, ובדקתי אותם על מחשב אחר, ושם הם עבדו טוב. הורדתי BIOS מעודכן (עד כמה שאפשר ללוח ישן כזה), והתקנתי (מספר פעמים) את הדרייבר של הכרטיס קול העדכני מהאתר של MSI. דרך ה DEVICE MANAGER הוא מזהה את הכרטיס קול, ורושם שהכל תקין, ואין קונפליקטים. בסטטוס שבבאר התחתון עם הסימון של הרמקול, הכל נראה תקין, ואין שום דבר על MUTE. כשבודקים את הקבצי סאונד של הווינדוס הוא לא משמיע כלום, וגם כשבודקים קבצי MP3 רגילים. כשהמחשב עולה אין קול בפתיחת המחשב, ולא בסיומו. הכרט…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. עשיתי תיקון למערכת XP מאחר שהחליטה שאינה עולה, לאחר שסיימתי לשדרג הרגשתי העכבר המחובר ליציאת ה-USB נדלק בתחילת הדלקת המערכת ולאחר מכן נכבה. חיברתי את העכבר ליציאה הישנה - ועובד. רציתי להדפיס מסמך במדפסת שמחוברת ליציאה USB ולא מדפיס. הבדיקה האחרונה הכנסתי "דיסק און קיי" ל-USB ולא נפתח. יש לי 6 יציאות USB מה עושים? תדה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. יש לי תקלה כנראה בלוח האם. כל דיסק קשיח שאני מחבר למחשב לא עובד וקופץ מסך כחול. קופץ לי מסך כחול עם השגיאה הבאה: A Problam has bbeen Detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time youv'e seen this stop error screen , restart your computer. If this screen appears again , follow these steps: Check for viruses on your computer. Remove any newley installed hard drives or hard drive controller. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated Ruc CHKDSK / F to check for hard drive corroption , and then restart yout computer. Technical Information Stop:0x00000007B(0xEE233640,0xc00000034,0X00000000…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by yyrruu,

ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים