עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. אני אומר למחשב POWER -> SHUT DOWN המחשב נכבה ואז מייד נדלק שוב. פעם שעברה כשעשיתי כיבוי דרך מארז המחשב לא עלה. היתי צריך להתקין 7 מחדש, להוריד את כל העדכונים ואז עוד פעם להתקין 10. אז עכשיו אני יותר חכם ועשיתי RECOVERY דיסק אבל לא יודע מה לעשות עם הבעיה. חיפוש בגוגל נותן בעיות הפוכות בלבד... כשהייתי עם 7 גם הייתה לי בעיה כזאת אבל אז מצאתי חוקיות שזה היה קורה רק כשטלפון היה מחובר.. ממש תודה מראש לכל העוזרים ובבקשה תשתמשו במילים פשוטות והוראות למפגרים..

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by ranyr,

שלום יש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכן asrock h61m/U3S3 intel core i3 3.1Ghz arctic cooling freezer 7 pro kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 huc cougar RS 400 80PLUS antec 100 gaming dell ultrasharp U2311H המחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOS בדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitor נראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזלים ניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזר יש דריברים חדשים לל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gshhary,

מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, המחשב החדש של סבתי הגיע היום, DELL VOSTRO 3550 עם מעבד I3. מחשב נחמד בסה"כ. מיהרתי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE מדיסק מקורי שברשותי, בתחילה התקנתי גרסת 64BIT ולאחר מכן 32, מחשד שאולי משהו באחד הדיסקים תקול - כיוון שאע"פ שהמחשב עולה ומציג את שולחן העבודה, WINDOWS לא התקין דרייברים עבור רבים מההתקנים במחשב - כ. רשת\אלחוטי, מצלמה, כרטיס גרפי, USB (?!) - אני לא יכול לחבר DOK או אפילו עכבר כי המחשב לא מזהה אותם. יכול להיות שההתקנה של WINDOWS 7 פשוט לא מכילה את הדרייברים המתאימים? או שיש משהו לא בסדר במחשב ועליי להתקשר לחנות? תודה מראש, יונתן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. MY COMPUTER Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 30 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P67A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C Graphics SHARP HDMI (1280x720@60Hz) Radeon HD 6800 Series (Gigabyte) 34 °C Hard Drives 39.1GB Corsair CSSD-F40GB2 (SATA-SSD) מאסטר 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 33 °C וזה הכונן שמאוחסנים הסרטים סרטי HD נתקעים לשבריר שניה, מאוד מרגיז בזמן צפיה של סרטי אקשן ופעולה. האם הבעיה היא בזיכרון הפנימי..?!?? RAM לצערי אינני מסוגל להעביר אפילו לא סרט אחד לכונן של ה SSD מכיון שהוא מלא.. אשמח לקבל את עצתכם.. ??? גיא

9. Started by jackhammer,

היי. בתקופה האחרונה יש חי תופעה שהמחשב שלי נכבה בזמן משחקים בצורה רנדומלית. זה קורה בכמה משחקים (ניסיתי גם helldivers וגם baldurs gate). לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה של משחק, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים אני יכול לשחק 3 שעות ומעלה בלי קריסה. מעבד אמד 5900 כרטיס אמד 6900 עם בלוק מים. עדכנתי ביוס לפני כמה ימים, לא עזר. עדכנתי דרייבר של אמד, לא עזר. ניסיתי לנתק את הדימים ולהחזיר אותם בצורה טובה, לא עזר. לפי הניטור בתוכנה של אמד, המעבד לא עובר את ה70 מעלות בזמן משחק (ניצול של 30-40 אחוז), הכרטיס על 40-50 מעלות אבל הhotspot מגיע ל100-110 מעלות (ניצול של 90-100 אחוז). ספק כח של אסוס 1200 וואט. כל החומרה בת 3 שנים מקסימום.…

10. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתראה את כל המפרט האמיתי של המחשב שלי זכרונות מעבד כרטיס מסך וכו' תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by Spirox,

רוצה להחליף כונן קשיח במחשב נייד של HP מדגם: 4330s. להלן ההוראות מאתר החברה: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02881094 וסרטון הממחיש את ביצוע ההחלפה: http://h20464.www2.hp.com/media/BCD3E70C-D4A5-4D47-A6C3-B1DEA91F798F/common/hp_player_wide.htm?myFRU=rox_harddiskdrive התהליך נראה מאוד פשוט. שאלתי: איזה כונן עליי לקנות בכדי שיתאים לתושבת? נראה שיש מעין מעטפת פלסטיק שאיתה מחליקים את הכונן למיקומו, האם המעטפת הזאת מגיעה עם כל כונן שאקנה? האם צריך לקנות כונן יייעודי של HP? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by mirrru,

שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by msd,

שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…

15. Started by DDD$,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Raviv Miller,

שלום לכולם, לפני כ4-5 חודשים התחיל להיות לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו CS:GO, Rocket League ועוד. במחשקים הפינג שלי יחסית טוב וממוצע (נע בין 70-100) וחשוב לי לציין ששום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע. ולפעמים במהלך המשחק הפינג שלי עולה בערך בין 200 ל400 ובהלך משחק ב CS:GO ה LOSS שלי עלה ל3-4 אחוז (ולפי מה שהבנתי זה גבוה) אז השאלה שלי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? התשתית שלי של HOT וספק בזק בינלאומי. מצרף גם את מפרט המחשב: - Nvidia GeForce GTX 960 - Intel(R) Core(TM) i5-4690k CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz - 16 GB RAM DDR3

17. Started by shlomomo,

קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by L1ron,

שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי לא מזמן כרטיס קול creative 24bit ומערכת רמקולים של 5.1. הבעייה היא שאני יכול לשמוע רק בזוג רמקולים כל פעם. יש מקום ל4 חיבורים של רמקולים (שכל חיבור הוא זוג רמקולים כמובן) אבל רק חיבור אחד עובד. זה אמור להיות ככה או שיש בעייה עם הכרטיס קול? ואם זה אמור להיות ככה אז אולי אני בעצם אמור לחבר את הרמקולים בדרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by xshlomix,

לאחרונה קניתי מסך IPS.הכל עבד אחלה חוץ מחיתוכים/זליגות בסרטים. חיפשתי מה יכולה להיות הבעיה, שאלתי אנשים ועדיין לא הצלחתי למצוא. החלפתי את המסך במסך LED עבור המסך הקודם ועדיין הבעיה נשארה. ה-IPS חובר פעם באמצעות DVI-D דיגיטלי ופעם ב-D-SuB/VGA, וה-LED ב-D-SuB/VGA עם מתאם VGA-DVI. שני המסכים תומכים בכניסת HDMI. האם הבעיה יכולה להיות בשידור כרטיס המסך או שמא בהעברת הנתונים של הכבלים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by luzonoran,

שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.