עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NetSpider,

יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by m_a_t,

לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by rmarko,

לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Prophecy,

אתמול המחשב הפסיק לעלות. הוא כל פעם מגיע לחלק שבו הוא צריך להעלות את ווינדוס מההארד דיסק שלי ואז מאתחל את עצמו שוב. יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה שמחולק לסי ודי. היום בבוקר ניסיתי לעשות כמה דברים: 1. העליתי את הגירסא קנופיקס של לינוקס מי שמכיר שלא צורכת התקנה ודרכה ניסיתי להיכנס להארד דיסק. התוצאות היו שהצלחתי להכנס רק לדי. ובסי מותקן הווינדוס. מה שמשמח זה שלא כל ההארד דיסק הלך (אני מקווה) אבל ווינדוס מותקן בסי. 2. ניסיתי להכניס שני דיסקטים של איתחול למחשב. (שלא נעשו במחשב שלי אלא של אח שלי ויש לנו בדיוק אותו מפרט עם אותו ווינדוס והכל.) אף אחד מהם לא עבד והראה שגיאה. כאן אני כבר לא יודע מה לעשות. יש לי תמונה של המחשב של סי אבל אני חייב להגיע לדוס כדי להעלות אותה. הלפ מי פלי…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by giliboy,

בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by galala,

יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by pazer001,

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Ran B,

אוקי אז כך : חבר שלי מחפש דריבר למסך שלו, מסך LCD של חברת מאג, הוא אמר לי דגם lt565s. חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי דריבר בשבילו, אלה רק חנות שמוכרת אותו, ועוד כמה שטויות שלא קשורות.. ;D. אז החלטתי לפנות לעזרתכם, אם מישהו מוצא, אני אשמח אם יביא לי קישור להורדת הדריבר.. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז הסיפור הולך ככה: אני, כמו כל גיימר שמכבד את עצמו, מחזיק ברשותי Game pad למשחקי ספורט כמו NBA ו FIFA. *מצורפת תמונה עם מה שכתבתי אבל האקספולרר התרסק אז לקחתי פרינטסקרין כי אין לי כוח לכתוב מחדש....* כל מי שיודע איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהשתמש ב Game port כמו שצריך בבקשה שיעזור עדכון: בתחתית יש תמונות של תחומי הכתובות האחרים... אני מקבל שגיאה שכל תחומי הכתובות תפוסים וזה משגע אותי...

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by dorav,

אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by De_Lu_xE,

קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by sprite,

אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by JohnClark,

קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AB,

יש לי מיקרופון וחיברתי אותו לחור שצריך....(יש לי במחשב ליד החור ציור של מיקרופון...)....וזה לא עבד ...ניסיתי בעוד כמה חורים שהיו שם וזה גם לא עבד... מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות?...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! הבעיה היא כמו שצויינה בכותרת היא שאני לא יכול להתקין ווינדוס. כל פעם זה נתקע במסך שחר(עוד לפני ההתקנה עצמה) ובו כתוב משהו בסגנון SETUP IS CHECKING THE DEVICES... משם זה לא ממשיך. הכנסתי את הדיסקט של MEMTEST וכשהמחשב נדלק וטוען את הדיסקט המסך מתחיל להריץ כל מיני קודים שונים בלי סוף, ולא נכנס לתוכנה עצמה. אם אני מוציא את הדיסקט עצמו אז כונן הדיסקטים מתחיל לעשות רעשים. מה עושים? מה לא בסדר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by hike101,

שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Oprapc,

לחבר שלי יש ההודעה שמצוינת למעלה. יש לו הארדיסק SEGATE ישן 5400RPM 20GB לא ידוע. יש לו תקיעות מוזרות במחשב, כנראה שההארדיסק מתחמם יותר מדי. מה לעזאזאל קורה כאן? תודה מראש חברה!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by koraldon,

שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by scooby12,

פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  22. מכירים את המסכים האלה של WIN XP שאומרים: "a problem has detected and windows shut down to prevent damage..." ויש לזה המשך. עכשיו היה לי את המסך הזה כשניסיתי להתקין את הוינדוס בפעם הראשונה (מחשב חדש) ובהמשך הפירוט של הבעיה היה רשום: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED וזה נורא הלחיץ אותי כי במחשב הישן שלי ראיתי את המסך הזה לראשונה אחרי שחישמלתי בטעות את המחשב (קצר במגעים של חיבור מולקוס) ומאז ראיתי במחשב הישן את המסך בסיטואציות שונות. אני פוחד שלא עשיתי אותו דבר גם למחשב הזה בגלל שלפני שהרכבתי אותו פתחתי אותו כדי להתרשם ונגעתי קצת בלוח וגם עשיתי פוו כדי לסובב מאורר, אז אני פוחד שלא העפתי קצת רוק שאולי קיצר שם איזה משהו (נשמע דיבילי אבל בכל זאת מדאיג ) בקיצור למה הופיע …

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by אל-מוהנדס,

אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by MDK,

פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים, נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה... זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.