עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי! קרה לי ממש עכשיו ולא ברור לי העניין... לא נוצר קובץ MINIDUMP וגם הספרייה לא קיימת - מדובר על וWINDOWS7 PRO. אין לי כ"כ דרך לבדוק את הזיכרון ע"י MEMTEST בגלל היעדר CD במחשב, יש לכם אולי דרך אחרת דרך הווינדוס? אולי ריצה של PRIME או משהו? אולי לבדוק משהו בEVENT VIEWER? בגדול המחשב עכשיו עובד כמו שצריך אבל עדיין זה מסוג הדברים שבטח יחזרו. ניסיתי גם לשים אותו שוב בHIBERNATION ולהעיר אותו והמסך הכחול לא חזר. אשמח מאד לעוזרים כי זה ממש מטריד אותי העניין הזה... המון תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. דגם הלוח שלי הוא p5gc-mx/1333 ולא מזמן הכנסתי מעבד e5300 דואל כור ומאז המחשב אומר לי cpu לא ידוע לחץ f1 כדי להמשיך ואני יודע שאני צריך לעדכן את הביוס אז יש לי את התוכנה asus update והורדתי מהאתר של אסוס את הגירסה האחרונה של הביוס ושאני בא לעדכן דרך התוכנה אז זה אומר לי שהקובץ ביוס שאני מנסה לעדכן לא תואם לביוס הנוכחי לכן אני לא יכול לעדכן! ואני יודע שזה הגירסה המתאימה כי אין עוד משו באתר של אסוס חוץ ממה שהורדתי ואני על ווינדוס 7 ככה שאני לא יודע איך לעדכן מהדוס (אם אפשר) אני חייב עזרה דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Neldana,

שלום, פירמטת את המחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להתקין ווינדוס אני נתקל בבעיה, כשהמחשב עולה הוא רושם לי NTLDR is missing, ולא עולה ההתקנה. עוד בעיה שהיתה לי, לפני שההודעה הזאת עלתה לי הגעתי להתקנה של ווינדוס 7 ולא הצלחתי להתקין, היתה לי בעיה שהוא רשם לחפש התקן כלשהו?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אהלן חברים.. אני פונה אליכם בייאוש מוחלט.. מזה חודשיים, אני סובל מבעיה חמורה.. הכרטיס מסך שלי קורס פעם אחר פעם, לפעמים בזמן משחק ואז אני מקבל BLUESCREEN, לפעמים כל המסך עם נק' לבנות, לפעמים פשוט לא עובד - על המסך מופיעה הודעה כאילו המחשב לא מחובר, לפעמים סתם נתקע.. במקור היה לי Gforce Nx7100GS, כשזה קרה פעם ראשונה החליפו לי כרטיס מסך לNvidia 9800 GT, וזה שוב קורה, שוב הלכתי לאייבורי, שם החליפו לי פעם שלישית את הכרטיס מסך ואמרו לי שזה מתנגש עם משהו במערכת הפעלה, שוב פירמטתי, והבעיה חוזרת.. עדכוני דרייברים לא עוזרים, אני כבר נואש מלמצוא פתרון .. המפרט של המחשב : מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 2.41 GHz לוח אם - MSI K9N Neo 930 AM2 Amd זכרון - Value Geil 4 Gb DDR2 800…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by yosibbb,

שלום פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והתקלה חוזרת רזולוציית מסך נמוכה640 על 480 פיקסלים . איכות צבע נמוכה ביותר 4 סביות . אני מנסה להעביר את רזולוצית המסך ליותר גבוהה אך הסמן לא זז. באיכות הצבע ניכנסתי למיתקדם אח"כ צג וגם שם לא ניתן לשנות כלום זה לא נותן . אשמח לקבל עזרה. תודה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mnd_l,

שלום יש לי win 7 המחשב עבד מצויין עד לפני יומיים,הגדרתי צריכת חשמל ומצב שינה,מאז כל פעם שהמחשב חוזר ממצב שינה לאחר כמה שניות הוא קורס האם זה באמת בגלל מצב שינה? מה אפשר לעשות בנידון? השגיאה שאני מקבל היא 0x0000001a

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by berner,

חבריה שלום היה לי שרשרת של תקלות בסוף הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך היום רכשתי חדש והתקנתי ושוב תקלה החלפתי ההתקנה הסלוט אחר והכל תקין מה הבעיה שיכולה לגרום לההבדל הין הסלוטים של כרטיס PCIE הלוח אם שלי מסוג GB CA 965P- DS4 אשמח לקבל תגובה בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by alidanon,

שלום, יש לי בעיה במחשב... יש לי מערכת windows 7 שמגיעה אוטו' עם DirectX11. הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי תומך ב DirectX9. [יש לי x1950]. אני צריך להתקין את גרסת ה-9. אבל אני לא מצליח להפטר מה directX11 וזה יוצר לי בעיה במשחקים. מה אני יכול לעשות? האם וינדוס 7 תומך בכלל בDirectX9? *אני מפחד למחוק את ה DirectX11 ידנית...*

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by VoliSuS,

אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by assaf972,

שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gif,

היי אשמח אם מישהו ינתך בשבילי את קבצי מינידאמפ הבאים: http://www.multiupload.com/8FMU7Q1T3A ויואמר לי מה הם הגורמים למסל הכחול שהיה לי. ופתרון לבעיה. thnks

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by zipdrive,

שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  22. שלום לכולם. היום הרכבתי מחשב חדש בכל הלוח הנ"ל יחד עם מעבד CORE I5 750 קירור מוגן 2, 2 הארדיסקים של WS כונן DVD ו 2 זכרונות GSKILL ECO 1600 של 2 גי'גה כל אחד. ספק הכח אמנם מלפני 3 שנים של OCZ אך בעל 600 W. הבעייה היא כזאת: לאחר חיבור הרכיבים ללוח אם וניסיון הדלק - המאווררים של המארז והמאוורר של המעבד עובדים אך הצג לא נדלק (כרטיס ATI1900XT שכחתי לציין) כמו כן אין שום רעש מההארדיסקים וגם הDVD אינו פועל (אין נורית ואינו נפתח/נסגר). על הלוח אם נדלקות 2 נוריות ירוקות אחת כתומה ואחת אדומה. ניסיתי החלפת מקום הזכרונות ניתוק כרטיס מסך ועוד ועוד דבר לא עזר. מישהו התנסה בתקלה דומה?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by ffooxx,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רץ הוא מאוד מהיר לאחר כמה דקות פתאום הוא נהיה איטי מאוד מאוד לפתוח תיקיה לוקח שעה. אני חושב שזאת בעיית בחומרה שלו כי עשיתי פורמט למחשב אין בו שום תוכנה והוא עדיין איטי.(כשעושים למחשב ריסטרט הוא עוד פעם מהיר לכמה דקות וע=אז שוב נהיה איטי). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. Started by rubiliani,

היי, יש לי תקלה מוזרה במחשב, אשמח לעזרתכם. התקלה היא שהמחשב לא נדלק. אני מצליח להפעיל אותו רק אם אני מוציא את כל הכרטיסים מהלוח (זכרון,כרטיס מסך,מנתק HD מהמתח והדאטה) מוציא את הסוללה ומחזיר. רק אחרי כל זה המחשב נדלק. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל (מנתק את הכבל של המתח ליותר מ-5 דקות) התקלה תחזור, החלפתי סוללה וזה לא עזר, לפי כל המידע הזה אפשר להבין שאין בעיה בשאר החומרה, אלא רק בלוח. מה לדעתכם אפשר עוד לעשות?? תודה תותחים!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. שלום ברשותי מחשב עם לוח מתוצרת אינטל DG33BU ספק גנרי 500 ועוד אחד 400 נכון להיום כאשר אני מפעיל את המחשב שום דבר לא קורה פרט לנורת הביקורת הירוקה שנדלקת על הלוח ניסיתי עם הספק השני חוצמזה ניתקתי הכל כולל הכל ועדיין לא עולה ברמה שהמאוורר של המעבד לא עובד... איפסתי ביוס וניסיתי להדליק את המחשב ישירות מהג'אמפר חברים אני צריך את עזרתכם ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים