עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  2. אהלן לכולם, המפרט שלי (בקצרה) הוא: I7 על לוח אם של גיגהבייט EX58-UD4 ואני עובד על ווינדוס 7 (64 ביט) ו- 6 גיגה זיכרון DDR3. משום מה, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך מצלמת ווידיאו (Mini DV) בשביל לדגום ווידיאו לאחת מתוכנות העריכה שלי. לא משנה באיזו תוכנה אני משתמש (Sony Vegas, AVID, Movie Maker ועוד...). יש לי שלושה סוגים של מצלמות MINI DV ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר אל המחשב כמו שצריך. כל הזמן המחשב נתקע, וכשהוא לא נתקע אז תוכנות העריכה לא מזהות את המצלמות, וכשהן סוף סוף מזהות את המצלמות אז הן שוב נתקעות ואז קופצות לי הודעות שגיאה שהמצלמה בכלל מכובה או שאי אפשר לגשת אליה. אני חייב לציין שבכל מחשב אחר (של חברים וכד'), שהם הרבה יותר חלשים ומיושנים מהמחשב שלי - החיבור עובד כמו …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by danidi,

שלום, יש לי כרטיס מסך geforce4mx nvidia מסך lcd של סוני. מלפני כמה ימים התחילה להיות לי בעיה..אחרי כל כמה זמן שאני משתמש במחשב פתאום התמונה במסך נהיית כהה (שחור שחור לא רואים כלום כמעט) וכדי להחזיר את התמונה אני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו..וזה כל פעם חוזר אחרי כמה זמן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by Qtec,

*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  6. ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.

7. Started by new!!!!,

אני מתחיל לצרוב מלא סרטים שייש לי במחשב איך אני עושה שאני מכנס את הדיסק ואוטמטי הסרט פועל ? או שאני לוחץ על הכונן שייש בו את הסרט וישר הוא פועל איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. בוקר טוב. אתמול נתקלתי בתופעה חדשה פתאום שאני נכנס לאתרים עתירי תמונות צבעים וכו' הדפדפן קרס הרזולוציה בחלק מהמסך התעוות. לפעמים הגיע למסך כחול ורשם memory management. הוצאתי כרטיסי זכרון העברתי אותם סלוטים והבעיה חזרה הפעם מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך ופתאום נעלם הבעיה כאילו מעולם לא היתה. איך שאני מתקין את הדרייברים חוזרת הבעיה שנית ויותר גרוע. מצרף תמונה של המקרה. מדובר בכ.מסך hd 4870 ati

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Dima99,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול את זה אבל לא ראיתי שום פורום אחר שיכול להתאים לזה. כשאני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה (רגילה, לא פלזמה, לא LCD- סתם TV גדולה ושמנה של סמסונג) דרך כרטיס המסך (X1950 PRO לצורך הענין) עם כבלי AV ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות, וישר אחרי הקטע של הBOOT SCREEN של הווינדוס (למי שלא הבין: http://www.theeldergeek.com/images/XP%20Pro%20Setup%20Graphic/OO.gif) נהיה מסך שחור ולא מראה כלום. (ובמסך שמחובר במקביל רואים הכל!) אחרי בערך 10 ריסטרטים וחיבור מחדש הוא עובד, אבל זה ממש מעצבן. מקווה שמישהו יודע מה הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום, כאשר אני מתחבר עם האוזניות אל המחשב דרך BT, ומפועל איזה סרט שפועל במדיה פלייר ובמקביל מתקבלת שיחה או שאני מוציא שיחה שעוברת גם כן דרך האוזניות שמחוברות לטלפון, המחשב נהיה פתאום איטי באופן מחריד, העכבר מרצד (לאגים) ועד שאני לא מסיים את השיחה בלתי אפשרי לעבוד על המחשב. מישהו נתקל בבעיה שכזו? תודה למחשב יש 64GB זכרון ולוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO--ASUS ספק HCG1000-Extreme -Antec

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  11. אהלן, קניתי היום דיסק SSD חדש של סמסונג 840 איבו, 250 גיגה. כרגע יש לי דיסק SSD 128 גיגה שעליו מותקן הווינדוס 8.1, דיסק קשיח 1 טרה ועוד דיסק קשיח של חצי טרה. באתי הביתה להתקין את הSSD החדש ומסתבר שאין לי מספיק חריצים בשביל 4 דיסקים, יש לי רק 3 חריצים בלוח. טוב אז אמרתי לא נורא גם ככה אני בקושי משתמש בדיסק של החצי טרה וניתקתי אותו. חיברתי את הSSD החדש במקומו (אותם חיבורים של SATA) והדלקתי את המחשב. המחשב פשוט סוג של תקוע לאחר כניסה למשתמש, במסך של הדסקטופ, לא מגיב לי ללחיצות עכבר. וכשאני פותח את מנהל המשימות אני שם לב לשימוש גבוה 27 אחוז בCPU ממשימת SYSTEM ושימוש דיסק של 5 גיגה. אנע לא יודע מה זה אומר מבחינת מה שהמחשב מנסה לעשות. שמתי גם לב שהשימוש בזיכרון ראם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה

13. Started by Shay08,

יש בעיה במחשב הוא לא נדלק יותר נכון הוא נדלק לשניה קטנה וכבה ושוב נדלק ושוב כבה עד שמנתקים מהחשמל

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by yellow devil,

שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by GoGo211,

יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by achiya1,

אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by eran1243,

שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by airforce,

שלום רב, מזה כמה שבועות טובים אני חווה התנתקויות מהאינטרנט והתחברות מחדש באופן ספורדי. הכל החל עם החלפת לוח אם מסוג G1 Killer Assassin 2 t אשר נשרף בלי שום סיבה, כאשר הבאתי את המחשב לחברה KSP הוא נשלח לתיקון והגיע (ללא כל ידיעה) עם לוח מסוג ASUS Rampage IV Formula. בהתחלה היו תקיעות (Lags) בזמן צפייה בוידאו ( Youtube Mako וכו') בדקתי עם דפדפנים שונים, אותו הדבר, לאחורנה עם שידרוג כרטיס המסך מסוג EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 זה כמעט ואינו מורגש ולאחרונה אף החלפתי את הנתב לNetgear Vegn2610 ומאז הגעתו החלו ההתנתקויות הללו (בעיקר מול המחשב הנייח ולעיתים גם בנייד ובפלייסטישן 4). פניתי לספק בזק בנלאומי 014 PowerNGN (ברשותי חבילת TOP100) נאמר לי: "הכל תקין בדוק עם…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by deathil93,

יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, בבעלותי נייד HP Pavilion DV6186EA, שקניתי לפני כחודשיים. ביום חמישי המחשב נכבה לי לפתע (לא Shut Down של חלונות, פשוט נכבה ישר) ולאחר מכן הוא לא נדלק. כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה כל הנורות נדלקו וכבו מיד ללא תגובה נוספת מהמחשב. חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה היא בסוללה (היא הייתה מלאה ובהטענה בזמן שזה קרה), אז הוצאתי אותה, חיברתי אותו לחשמל בלעדיה והוא עבד במשך כ-20-30 דקות ולאחר מכן נכבה שוב. כיוון שזה היה ביום חמישי בערב מוקד התמיכה הטכנית כבר היה סגור, אז חיפשתי פתרונות אפשריים באינטרנט ונכנסתי לצ'אט עם טכנאי HP בינלאומי. זה לא עזר המיוחד, כי הוא כל הזמן הנחנה אותי להכניס את דיסק השחזור, כאילו שזה לא מובן שהמחשב בכלל לא נדלק, אבל אחד הדברים שהוא אמר לנסות זה להוציא…

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by RoNeR,

קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים

24. בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by Xilver,

I don't know why, but when i try to write in Hebrew it's writes strange symbols. How can I fix that? thanks.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.