עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by x-pac,

אני קם היום בבוקר להדליק את המחשב כרגיל הוא נדלק אבל על המסך לא רואים כלום והווינדוס עולה (שומעים ברמקול) מכך הסקתי שהכרטיס מסך מקולקל החלפתי כרטיס מסך AGP היה קשה להשיג עכשיו הכל טוב ויפה עד שעוד פעם התחילו בעיות רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך החדש והמחשב נתקע באמצע עשיתי ריסטרט המחשב עלה וזה נראה כאילו הדייברים הותקנו עשיתי התחלה מחדש שוב כדי לראות שהכל תקין המחשב עולה אבל עד הווינדוס (החלון של ברוכים הבאים) שם הוא נתקע מראה מסך כחול (לא מסך כחול של שגיאה כחול יותר בהיר של ההתחלה של ווינדוס) ואז המסך נהפך לשחור והנורית של המסך מראה כאילו אין קשר בינה לבין הכרטיס מסך מעין אור כתום וכשזה עובד כשורה זה מראה אור ירוק למצב בטוח זה נכנס כרגיל אבל נתקע באמצע שולחן העבוד…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by UV1,

שלום יש לי נייד מיני LG X110 שלפתע הפסיק להיטען לא נראה לי סביר שהמטען הלך סתם כך אבל אין סימן כשמחברים אותו לחשמל האם יכול להיות שהסוללה מתה והיא זו שגורמת לבעיה או שאין קשר ובחיבור לחשמל המחשב אמור לעבוד?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  3. Started by mikibo,

שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by Shuli_,

ברגע שאני מדליק את המחשב אז מופיע לי הסמל של intel ולאחר מכן מופיע לי מסך שחור שכתוב בו לעשות reboot או boot ואני לא יודע איך בדיוק עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by r0ckY,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה שהמסך נדלק כאשר מחברים אותו אליו אבל שמחברים את המסך לכרטיס מסך חיצוני הוא לא נדלק הכרטיס המסך החיצוני פעיל כי נבדק במחשב אחר. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור בבקשה יש לי hpna3

9. Started by ofir667,

אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by Doron404,

סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by korn6532,

כל פעם שאני מנסה להתקין קובץ ISO זה עושה לי את השגיאה הזאת....משחק אחד כבר הפסקתי לנסות להתקין אבל נמאס לי מזה בדקתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית...עזרה מישהו ? אני משתמש בוינדוס 7 וניסיתי בכל תוכנה אפשרית...אלכוהול 120 אחוז,דימון טולס,פאוור ISO,אייאסאו באסטר

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. שלום ברשותי מחשב עם לוח מדגם gigabyte ga-8i945gmf. לאחרונה כשמדליקים אותו הוא עולה כשמתחשק לו. כשלא מתחשק לו הוא לא מבצע בכלל post - אין signal במסך ואין אור במקלדת/עכבר (כשמוציאים את הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף). עשיתי אתמול איפוס cmos בעזרת הjumper בלוח אם ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל. היום הוא שוב לא עולה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. Started by vsTOwn,

למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kfirbep,

הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alidanon,

שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by niva401,

לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by esakal,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה, לא מצאתי פורום מתאים יותר אבל נראה לי שלגולשים פה יש את הידע המתאים. רציתי לבנות מערכת אזעקה שמתחברת למחשב. לצורך כך השתמשתי ביציאה LPT וחיברתי אליה מגנט דלת. היציאה LPT מעבירה מתח של 5V למגנט ויש לי דרייבר במחשב שקורא את הערך המתאים בזיכרון שמגיע מהLPT לפי מצב הדלת. זה עובד מעולה, אבל החלטתי שאני רוצה לשדרג את זה למגנט אלחוטי. אז מצאתי חיישן של חברת ויסוניקס שמשדר ליחידה שנמצאת בקישור הבא: http://www.visonic.com/Data/Uploads/MCT_302_Hebrew_Installer_Guide.pdf השאלה שלי היא: לפי התרשים שבקישור למעלה יש 4 יציאות דיווח מהמשדר. האם לדעתכם אני יכול לחבר את ארבעת היציאות הנ"ל ליציאת LPT ולקבל את אותה התוצאה כפי שיש לי היום בחוטי? תודה…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים