עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם התקנתי את windows xp ומשום מה הוא לא מגלה לי את כרטיס הסאונד בלסטר הוא לא רוצא לקבל שום דריור שאני מתקין לא כי הוא אומר לי שהוא לא מכיר שום כרטיס כזה במערכת וחברה בדקתי אם הוא יושב טוב ....אז הוא יושב טוב מאוד אז חברה מה הבעיה פו אני לא מבין זה לא קרה לי אף פעם ולמי שירצה לשאול אז ה----windows אווררגגייננללל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shortboarder,

אז ככה....מידי פעם יש לי איזה בעיה מין קראש כזה שקורה לי מידי פעם,גם במחשקים וגם בווינדוס אני מקבל מסך BSOD ומה שכתוב בו הוא כזה IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL מי שהיה לו את זה מכיר את זה,ומי שלא ,אז ספק. איך פתרתם את זה(למי שהיה את זה אם בכלל)???? קודם כל עשיתי פוררמט,לא עזר,שיניתי דריבירים לכרטיס מסך,בוא נגיד אני חושב עזר קצת,אבל לא ממש. תודה מראש נתי. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים : ניתקתי את הכוננים החלפתי כרטיס מסך, הזזתי את הזיכרון לחריץ אחר וכלום! ד.א הספק עובד בסדר. יש רעיונות? נ.ב אולי החשוב מכל, הופיע לי קו מאונך (ושחור) על המעבד. הקו מקביל לליבה (לא עליה, אלא על הכרטיס עצמו) ולא כ"כ ניתן להוריד אותו. בהתחלה חשבתי שזה גריז שהתייבש אבל אולי זה גרוע מזה? -> לא היה ריח של שריפה או משהו דומה. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים...... תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by frodo,

שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gal_il50,

נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by E-tay,

יש לי וינדווס אקס פי ובזמן האחרון הוא נהרס לי כל שבוע......(בפס טעינה של הוינדווס בהדלקת המחשב הוא נתקע לי) האם פירמוט יסדר את הבעיה? או שיש פתרון אחר? תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by womry,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by bad-sector,

קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elad901,

תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמל והם לא עובדים לי.. אין חומרה חדשה כל ההגדרות קול תקינות אני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדו וכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים. ומה כל הקטע פה? הם חדשים! אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nimni,

קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם משהו יכול לעזו לי אז בבקשה . אני מחפש דרייבר למחשב ישן - כרטיס מסך ATI - 3D RAGE ואני לא מוצא אחד כזה. אם אתה \ את יכולים לעזור אשמח לקבל את העזרה - תודה - רועי ROEER007@WALLA.CO.IL עוד פרטים על הכרטים: FCC ID : EXM340 משנת 1995

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Levyshachar2,

יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by NIR36,

הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gal_il50,

כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by Dr.Drek,

אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Mr.wiz,

אני מקבל 5-10 fps בגלל שה-transfer mechanism הןא disabled ולא על dma איך אני משנה את זה ל-dma בתוכנה powerstrip?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום , יש לי COMPAQ EP מקורי, עם פנטיום III 550 ו bx CHIPSET . החלפתי את המטרוקס המקומי שלו ב RADEON 9000 PRO של גיגהבייט - אבל זה לא עובד. יש ציפצופים במהלך ה POST והבהובים... יכול להיות שיש קונפליקט בין ה CHIPSET הזה (BX - שהוא הראשון שיצא ל PENTIUM III אם אני לא טועה) ל RADEON ? ד"א, למחשב יש ספק של 100W - יכול להיות שזה לא מספיק ? תודה !

• 5 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.