עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by proview,

פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?

5. Started by coolmoon,

קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liiight,

אז ככה. הייתי אצל לקוחה שטענה שהמחשב לא נדלק. אחרי שפתחתי אותו הוצאתי משם מספיק אבק כדי לבנות איש שלג (איש שלג מאבק :) הספק נעצר, פיזית, בגלל האבק. אחרי שאיבה של האבק, הכל נראה תקין. נפרדתי מהלקוחה לשלום, שמח וטוב לבב. אך כעבור כמה ימים הלקוחה מתקשרת ואומרת שהבעיה חוזרת. לקחתי את המחשב אליי והפעלתי אותו והוא עלה. נכנסתי לBIOS לראות שהכל שם תקין, ואכן הכל היה בסדר. יצאתי מהBIOS ואז המחשב מת. הספק סיפק מתח אבל המסך לא נדלק, ולא היה שום צפצוף או כלום. מת. כיבוי והדלקה מחדש לא עזר. הדבר היחידי שעזר היה להוציא את כבל החשמל מהספק והחזרתו מחדש. מן הסתם, חשבתי שהבעיה היא בספק. החלפתי אותו, אבל הבעיה חזרה. הניחוש שלי הוא לוח האם. המחשב היה סגור באיזה גומחה מסכנה. כמו צינוק. …

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by BneXt,

שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by The Ball,

התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ללל,

מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by ohadzamir,

היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי ספק HEC-300 ולאחרונה המאוורר שבו חדל לפעול. עקב כך המחשב קורס פעמים רבות מפני שהספק מתחמם ואין אפשרות לקררו. האם ישנה אפשרות לתקן את המאוורר או שיש צורך ברכישת ספק חדש? תודה, TzV-EyE-GeR

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gam,

שלום, נעלם לי אחד הדיסקים הקשיחים מהמחשב( הווינדוס לא מראה לי)מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  14. הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, החלטתי "לשדרג" את המחשב בעצם להחליף את הכל מלבד: מארז ספק כוח (Seasonic S12D-850W) קירור מים אני מתכוון לקנות את הלוח אם Gigabyte Z390 Aorus pro ושמתי לב שהוא צריך שני חיבורים למעבד, 8 פינים ועוד חיבור 4 פינים יש לי את הכבלים האלה ספק אבל הבעיה שהם קצרים וזאת הסיבה שבמארז יש לי מאריך כמו בתמונה השאלה היא האם בטוח להשתמש בו או שצריך לקנות עוד מאריך בשביל הכבל השני. בעצם האם הספק יכול לספק מספיק כח בעזרת כבל אחד.. (אני משאר שיש הגבלה לכמה כבל אחד יכול להעביר.)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by pixelsight,

שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yuchtman,

שלום, יש לי לאחרונה בעיית מחשב חמורה ואני לא מצליח לאתר את המקור לבעייה. הבעייה מתחלקת לשני דברים, דבר ראשון, המחשב מכבה את עצמו לאחר זמן ארוך יחסית שלא משתמשים בו (לילה) אבל נשמע כאילו שהוא עובד כמו שצריך ולא באמת כבוי. הבעייה השנייה והמציקה באמת היא שכשמפעילים אותו הוא לא מצליח לעלות כמו שצריך. הוא מתחיל לעלות ונופל באמצע כל פעם, בכל פעם הוא מתקדם עוד קצת.. בדר"כ אחרי 4-5 איתחולים מחדש הוא מוותר ומפסיק לנסות, אך שוב הכל נראה עובד למשמע אוזן. בדר"כ מה שאני עושה בשלב הזה הוא לכבות את המחשב לגמרי ולהדליק שוב, מה שגורם לרוב לצפצופים שעפ"י הלוח אם שלי מורים על בעייה בזכרון. כדי לפתור את זה אני בדר"כ מנתק מהחשמל מחכה כמה דקות ושוב חוזר על התהליך, בקיצור לוקח בממוצע חצי שעה עד…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by IGALMAY,

בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by samerk,

שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bar21,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לברר האם ישנו הבדל מהותי בין החלפת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח?? אני צריך להחליף כונן קשיח למחשב נייד מסוג קומפאק פרסריו . כמו כן האם ישנם הבדלים פרט לגודל(2.5 לנייד ו3.5 לנייח) בהתקנה וכו'? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by shay33,

אהלן שבוע טוב ברשותי נייד HP 2133 שכאשר מדליקים אותו נורת ההדלקה עובדת אבל המסך לא.. בחלק מהפעמים אפילו זה לא קורה...רק כאשר זה מחובר לחשמל. ניסיתי לחבר בVGA למסך אחר וזה לא עזר..מה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tomhalo,

המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by tamirzz,

אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.