עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rincewind,

החלפתי היום כרטיס מסך ולפתע כשאני מפעיל את המחשב קופצת לי ההודעה Warning: System BOOT Fail. אני לוחץ F1 ואני ממשיך לווינדוס, הכל נראה כשורה, כרטיס המסך פועל והכל טוב ויפה. זה קורה ישירות אחרי הפעלת המחשב. אם אני עושה RESTART יכול להיות שזה לא יופיע. בצעתי CLRTC אבל זה לא עזר. צירפתי תמונת מסך מ-SPEEDFAN, משום מה אני חושד בספק. יש לי ספק 350W של ANTEC למפרט הבא: ASUS M2N-E ATHLON 64 X2 4200+ 2 GB RAM CORSAIR כונן דיסקטים צורב DVD וכרטיס המסך החדש SAPPHIRE HD5670 512MB DDR5 מה אתם אומרים? יצא לכם להתקל בדבר הזה? מה הפתרון? [attachment deleted by admin]

2. כבר מהכותרת מובן שהפוסט הזה לא קשור ב100% לפורום הנוכחי אבל מכיוון שאני צריך דעות מאנשים בעלי ידע בתמיכה של חומרה החלטתי לפרסם אותו בפורום הזה בכל זאת. אבא שלי התקשר אלי אתמול בלילה עם הסיפור הבא: הסאונד במחשב שלו הפסיק לעבוד. הוא לקח את המחשב למעבדה של אייבורי וביקש פיתרון. לפי מה שהבנתי הוא ביקש כרטיס קול חדש אבל הם שכנעו אותו שזה לא יפתור את הבעיה רק יעקוף אותה ולכן לא כדאי לו ושיכנעו אותו להחליף את הלוח אם בעלות של 500 שח' (מדובר על מחשב בן יותר מ3 שנים!) אחרי שהחליפו לו את הלוח עדיין לא היה לו סאונד. הם אומרים שהם חיברו HD חיצוני עם מערכת הפעלה ושעם המערכת שלהם יש סאונד ולכן הם אומרים שהוא עכשיו צריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה. בשלב הזה אמרתי לו שכל …

• 53 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by okfir,

בוקר טוב, שבוע שעבר הגיע לרשותי כרטיס FirePro 5800 של AMD חדש דנדש, כאשר הרכבתי אותו למחשב נראה כאילו לא יוצא אות למסך, המסך נשאר חשוך. יכול להיות שלוח האם לא תומך בכרטיס כזה? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-M55SLI-S4 שסך הכל עובד מצויין עם הכרטיס הישן שלי 7950GT. כאשר הרכבתי את הכרטיס במחשב אחר ישן יותר, התקבל אות במסך. יש למישהו מושג מה יכול להיות העניין? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by ano,

שלום. אהמ... זה המחשב שלי : Q8200 2.3 GTX275 4ג'יגה ראם 500W PSU לוח אם של MSI שאני לא זוכר את שמו... וזה מה שקורה ... זה TF2 על הגדרות נמוכות : http://img810.imageshack.us/img810/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות : http://img815.imageshack.us/img815/6940/achievementpyrofinal000.jpg וזה על הגדרות גבוהות + בוטים : http://img96.imageshack.us/img96/1148/kothviaduct0000e.jpg שום דבר לא חם מידי, הדריוורים מעודכנים ולשום דבר אין OC זה קרה גם שהיה לי XP SP3 וגם עכשיו על WIN7 64. ניסיתי אפילו את הFPS CONFIG האלו שגןרמים למשחק להראות כמו DOOM הראשון... וגם זה לא עזר. ב COD4 אותו הדבר, ב FO3 אותו הדבר ( המשחק נתקע לכמה שניות כשאני מסתכל על השמש )…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Imtheman,

יש לי מחשב עם הלוח הנ"ל המסך (שנבדק על מחשב אחר ונמצא תקין והוחלף במסך אחר שהראה בדיוק אותה בעיה )ישר בהדלקה (גם בביוס )מרצד מישהוא מכיר תופעה כזאת ?

6. Started by avivboker,

לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by vourt,

היי, מחשב חדש - מפרט למטה, עם התקנה של Windows 7 וללא OC בכלל (ניסיתי בהתחלה אבל המצב נהיה הרבה יותר גרוע). הבעיה שמדי פעם - כל יומיים שלוש ישנו מסך כחול, חוץ מנפילות קטנות מדי יום של האקספלורר. הורדתי את הPRIME95 ואת MEMTEST להתחיל נסיונות של בדיקות מערכת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למערכת להיות כזו לא יציבה? יכול להיות שזה הספק? בPRIME95 מקבל מדי פעם הודעת FATAL ERROR אבל בהרצה מחדש אין יותר Error והוא גם לא מפרט היכן הבעיה. אשמח לכל עזרה או טיפ תודה! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD 4GB Corsair DDR3 1366 CL8 Memory Inno4d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creati…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by YoShow,

אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by זוהר ארגוב,

שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by מוציפוצי,

שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב Triple-boot (Winxp Pro, Hebrew Win7, English Win7) ומדפסת USB Brother MFC-5440CN. המדפסת ספקה מגוון שירותים ב-XP (סריקה, פקס, הדפסה), אך ב- Win7 הדרייברים לא עודכנו ו- Brother מציעה להשתמש באלה של מערכת ההפעלה תוך הסתפקות בהדפסה בלבד. כך היה עד לפני כשבועיים. מסיבה לא ברורה (לי...), אף אחת ממערכות ההפעלה אינה מכירה במדפסת. גם כאשר מבצעים התקנת דרייברים (הדרך הנכונה ב- XP), המדפסת נוספת לרשימת המדפסות של המערכת, אך אף מסמך שנשלח להדפה אינו "מזיז" למדפסת. הוא נשאר תלוי בתור. נסיתי לחבר את המדפסת ליציאות USB שונות, אך הבעייה לא נפתרה. נסיתי התקנת תיקון של חלונות 7, אך הבעייה נותרה. הבאתי את המדפסת לתחנת שירות של Brother והיא נמצאה תקינה. נסיתי להגדיר פורט מ…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג 'story station' בנפח של 1TB. ניסיתי לפרמט את הכונן ל ntfs באמצעות המדריכים של האתר (התא הציע שתי דרכים לפרמוט ואני בחרתי בשיטה השנייה, כלומר דרך המחשב שלי ולא דאך ה CMD). מסיבה כלשהי הפרמוט נמשך המון זמן (יותר משעתיים - ונראה כאילו הוא לא ממש מתקדם) ולכן עצרתי את הפרמוט. מה שקרה זה שהכונן לא מוגדר עכשיו בכלל. לא FAT ולא NTFS. כשאני מנסה לפרמט את הכונן דרך CMD אני מקבל את השורה הזאת: File system is displayed as 'RAW' מה עושים? יכול להיות שהרסתי לחלוטין את הכונן?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. Started by yfz,

אתמול פתאום אני בא לשמוע מוזיקה במחשב פתאום שומעים ממש חלש בקושי שומעים משהו כל ההגדרות על הכי גבוהה עידכנתי דריברים החלפתי אוזניות רמקולים עדיין שומעים חלש זה לא רק במוזיקה זה בכלל הסאונד במחשב לא שומעים מה זה יכול להיות ? הכרטיס קול נראה לי תקין המחשב מזהה אותו במנהלי התקנים ולא רשום על איזה בעיה אני חדש פה אם זה לא המקום תעבירו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by עידןאופיר,

הסתדרה לי הבעיה תנעלו תנושא תודה

18. Started by sbtgn1,

זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  20. שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכל התחיל בכך שהמחשב נתקע בעליה עקב מסך כחול. ניסיתי להתקין מחדש ושוב מסך כחול בהתקנה. קניתי HD חדש התקנתי עליו מ"ה ואז ממנו עשיתי checkds /f לדיסק התקול. זה עזר ועכשיו מערכת ההפעלה מהדיסק הישן עולה. כרגע יש לי 3 מוצרי SATA (שני HD וכונן DVD) ורק שתי כניסות במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה? חוצמיזה חשבתי אולי ליצור IMAGE של הדיסק הישן של 80 GB לתוך הדיסק החדש שהוא 250 GB. ואז להעיף פשוט את הישן. איך עושים את זה? אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. אז כמו בכותרת, המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) כמעט כל פעם שאני מנסה להעלות את Win 7 64Bit נותן לי מסך כחול ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. מתישהו הגעתי למסקנה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך אז שיניתי גירסא (מ-10.6 ל-10.3 או 10.4, לא זוכר) ואז באמת לא היו לי מסכים כחולים לאיזה יומיים ואז זה שוב חזר... בנוסף מותקן אצלי XP 32Bit שלא עושה בעיות בכלל, עד שהיום הוא גם החליט לתת לי מסך כחול במהלך העבודה (כלומר אחרי שהמערכת כבר עלתה) ולאלץ אותי לעשות ריסטרט. צירפתי מספר קבצי Dump (כמה של 7 ועוד אחד של XP) להודעה שלי. כמובן שהדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא Memtest לזכרונות, כאשר ישנה תופעה מאוד מוזרה כשאני מבצע memtest - לפעמים הוא מוצא שגיאות ולפעמים לא. למשל אני יכול למצוא להשתמש בו ושהוא ימצא …

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyarit,

מחשב די חדיש הפסיק להידלק בבוקר,ניתוק מהחשמל וריסט לסוללת ביוס גם לא עזרה. לפתע אחרי מס שעות המחשב נדלק באופן עצמאי לבד ועבד בסדר גמור עד הריסטארט הבא ושוב המחשב לא מגיב. 5 שעות אח״כ נדלק שוב לבד. האם זו בעית ספק או לוח או אפילו סוג של וירוס? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים