תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.komplett.ie/k/ki.aspx?sku=334532&cks=ACC רשום שזה כרטיס ADAPTER.הכוונה שאם יש לי כבר USB2 אני יכול עימו להרחיב,או שזה כרטיס למחשב שאין בו USB2 ואז חיבור לאפיק PCI יתן לי יציאות ? האם דרושה תמיכה בלוח ו/או במע' ההפעלה ע"מ שהכרטיס יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti, כיום החומרה שלי היא: מעבד - i7-4790 RAM - 8.00 GB לוח אם - intel Q87 Express Chipset כרטיס מסך - GTX 750 אם צריך שאני יוסיף מידע על המפרט תגידו לי. גם עניין חשוב הוא עניין הספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים והכרטיס מסך בא לי בנפרד שהוא לא מחובר למחשב,אני רוצה לדעת אם הוא מחובר טוב המחשב עובד והכל אבל לא בטוח שזה מחובר נכון,יש אפשרות לדעת אם זה מחובר?
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום הבעיה התחילה עם מסכים שחורים מדי פעם באמצע משחק והיום אחרי הדלקה מחדש מסך שחור המקלדת ועכבר לא דלוקים והמאווררים עדיין עובדים. החלפתי את הכרטיס מסך עם כרטיס מסך ממחשב אחר והמחשב נדלק והכול עובד ובמחשב השני אותה בעיה. מפרט: ryzen 5 1600 gainward gtx 970 phoenix tx650m Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 asus prime b350-plus
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך... ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה.. אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין... אני חושב אולי הלוח עושה את זה . מה אפשר לעשות ?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש חיבור בלוח האם שנקרא 4 פינים יש מפצל שאני מחבר אותו ל4 פינים ויוצא לי מזה 2 חיבורים של 4 פינים. עכשיו אני שואל עם אני יחבר שני מאווררים של corsair HD120 RGB LED HIGH האם לוח האם שלי יעמוד בזה? לוח האם: H310M pro vdh msi
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. כבר מספר חודשים שהמחשב שלי לא עובד בצורה תקינה-ונדמה לי שהפעם הלוח אם הלך לו לעולם שכולו קבלים... בהתחלה הוא לא עלה לי בכל פעם והיה נכבה בצורה אקראית בנוסף לריסטרטים חוזרים ונשנים,אחרי שניקיתי את המחשב והחלפתי את הגריז הטרמי-הבעיה הסתדרה. לפני מספר ימים,המחשב הפסיק לעבוד לחלוטין:המחשב לי בד"כ,בעת ההפעלה היה:נדלק,נכבה-ואז נדלק שוב ועולה (זה המצב התקין לפי ההגדרות בביוס),עכשיו הוא נדלק-נכבה-נדלק-נכבה-נדלק-ושום דבר לא עולה ,המאוורר מסתובב אבל לא נראה שיש משהו שמגיב במחשב,פירקתי אותו לגמרי,ניקיתי את המארז ואת כל החלקים שלו ,החלפתי שוב גריז טרמי-ושום דבר,גורנישט,גם הוצאה והחזרה של הסוללה בביוס לא עזרה(אפילו החלפתי אותה),אין לי עוד מחשב לבדוק את הרכיבם בנפרד,אבל לא …
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A. אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות. דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE. דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים.... מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי להדליק את המחשב, שמתי לב שכל הנוריות לד על הלוח אם מהבהבות והמחשב לא נדלק. אפילו תצוגת המידע (Q-CODE) לא נדלקת. ניסיתי לתת למחשב זמן ללא אספקת חשמל ואז להדליק, אך גורנישט. הרכבתי ספק (דיי ישן) רק בשביל לוודא שזו לא בעיית ספק ועדיין הוא לא נדלק (חיברתי רק את שני החיבורים העיקריים שלו). אני חושד שהילדה שלי דחפה כבל מיקרו USB אל תוך שקע USB למחשב ואז זה גרם לקצר. השלב הבא הוא לפרק ולבודד את הלוח מהמארז ואז לבדוק. מה דעתכם ? הלוח הוא אסוס MAXIMUSS HERO VII שנרכש ב-11/14.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-