עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by 2Naor,

שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by overload,

לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. שלום לפני מספר ימים פתחתי אשכול על תקלה שיש לי במעבד ולוח שקניתי http://hwzone.co.il/community/threads/535819-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93/page2#.UnTJLfngQnM GIGABYTE Z77 DS3H ו I5 2400 לאחר פירוקים והרכבות הבנתי שאחד הרכיבים לא תקין שכן שהחזרתי את החלקים הישנים שלי הכל עובד תקין ככה שזה לא בעיה בחיבור או דבר דומה. כרגע אני מנסה לגלות מי מהרכיבים אשם כדי שאוכל להחזיר אותו. הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האורות נדלקים המאווררים מסתובבים אבל אין שום תצוגה והמחשב עושה ריבטים כל כמה שניות כלומר הכל נכבה האורות והמאוורים ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KoM,

אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by adamg,

לאחר כמה דק' של פעילות המשחב נכבה ושם הזעקה מחרישת אוזניים. ההתלבטות שלי הין בין הכ' מסך לבין המעבד: המאורר של המעבד פועל, ואילו המאורר של הכרטיס מסך לא עובד. אך מצד שני כשאני חושב ע לזה, מאיפה המע' יכולה לדעת שהכרטיס מסך מתחמם אם אין עליו חיישן? ( רדאון 9700 פרו). בקיצור איך אוכל לדעת מיהו זה שיוצר את הבעיה בלי להשתמש במדריך לפיענוח צפצופים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב IBM X31 והיום בבוקר אני מנסה להוצי אותו מה DOK יש ציפצוף אבל הוא תקוע מה אני עושה איך אני משחרר אותו

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by X7-007,

קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by yaniv_appX,

חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tigery,

אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  12. חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by ziv124,

אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by Plumber,

המערכת שלי: Intel P4 2.6 GHz עם אובר קלוק ל2.98 R9800 Abit IC7 G OCZ PC4000 512mX2(1GB) אז ככה: הכל התחיל לפני כשנה (החופש הגדול של שנה שעברה ליתר דיוק), שיחקתי להנאתי באטלפילד 2 על הגדרות בינוניות ורץ חלק על 100 FPS. שהתחילו הלימודים הפסקתי לשחק וחזרתי אחרי חודש וגיליתי שלא רק שאני לא מריץ אותו על הגדרות בינוניות חלק, אני מריץ אותו על הגדרות נמוכות ויש לי בסביבות ה70 FPS. ניסיתי במהלך הזמן הזה כל מיני תוכנות וכל מיני דברים וכלום לא עזר. עשיתי בדיקה ב3DMark03 יצא לי 5253 עשיתי גם בדיקה ב Aquamark GFX:5445 CPU:9458 סה"כ: 42301 כמה דברים נוספים: 1)פירמטתי מאז את המחשב 3 פעמים ולא עזר 2)עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך בעבר, אבל כששיחקתי בחופש הגדול הייתי בלי האוברקלוק תודה לעוזרי…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by erjerjerj,

הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by avi123,

יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי בעייה די רצינית במחשב: פותחים את המחשב -> המסך נשאר ב standby, נורת HD דולקת קבוע, bios לא עולה המחשב איכשהו עובד? -> מתישהו יקרה בדיוק אותו דבר - לא בהכרח באמצע עבודה מאמצת למחשב ניסיתי ספק כוח אחר, ניסיתי כרטיס מסך אחר, בדקתי את הפינים של המעבד, החלפתי בטרייה לביוס, החלפתי זכרונות, עשיתי אנדרקלוק למעבד - בקיצור הכל. היה ברור לי שזה משהו שקשור לוידאו, בגלל שהכרטיס מסך אמור לעלות לפני הביוס - לאחר משחק עם ההגדרות, הצלחתי להפעיל את המחשב כשה agp X8 מנוטרל, ועד כה אני לא רואה בעיות בהפעלה שלו (עם הזמן, המחשב התחיל לעלות פחות ופחות). עוד נקודה - אם הצלחתי להפעיל את המחשב ולהכנס להגדרות של הביוס, כשהייתי עושה ריסטרט - שוב הבעיה הייתה צצה, ורק לכבות את…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

21. אהלן אני לא יודע אם זה הפורום המתאים רציתי לשאול האם אפשר באמת לקחת 4 טלויזיות של 30" כל אחת ופשוט לעשות ממנה מסך אחד ענק ??

22. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LOL,

אני לא יודע מה בדיוק קרה אני ראיתי טלויזיה פתאום שמעתי קול של זרם חלש כזה מהמחשב והוא נכבה ניתחקתי חיברתי הכל הוא נדלק טוען את הוינדוס ושהוא מגיע לשלב שהוא אמור להציג את השולחן עבודה הוא קורס למסך כחול עכשיו אני במצב בטוח והוא כן עולה אז א. זה בטוח בעיית חומרה או שיש סיכוי שזה בעיית תוכנה בוינדוס? ב. אם זה בעיית חומרה מה זה יכול להיות אם זה עובד במצב בטוח?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by Or94,

שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?

25. Started by adam99,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.