תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לפני יומיים לקחתי את המחשב הישן שלי הוא יחסית טוב 1.7 GHz intel 512 sdram והשאר לא כ"כ חשוב עכשיו ניסיתי להפעיל אותו כשאני זוכר שהפעם האחרונה הייתה שבארד דיסק יש רק שטיות כלומר אין win אז ניסיתי להפעיל אותו הוא פשוט לא העלה כלום הכנסתי את הדיסק של ההתקנה של הווינדאוס וזה העלה מסך כחול של ההתקנה כשעשיתי נקסט כדי להמשיך הוא רשם שלא זוהה שום הארד דיסק. הוצאתי וחיברתי שוב וכלום לא עזר חיברתי אותו למחשב המקורי שלי הרגיל ושם המחשב פשוט נתקע בהתחלה איפה שמראים את הטמפרטורות החלפתי לכונן אחר כי יש לי 2 וכשהוא עוד הצליח להגיע לwin אז הוא חשב וחשב וחשב... וחשב שזה היה יותר מידי סגרתי את המחשב. אחרי שהשתגעתי איך זה יכול להיות הוצאתי אותו ולהפתעתי ראיתי שפין אחד נכנס פנימה כלומר הפין…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב אחרי הPOST מופיע לי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר שיש ארור בדיסק ושהוא לא יכול לקרוא ממנו. a disk read error occurred אתמול בלילה ניסיתי להתקין לינוקס בנוסף לחלונות על מחיצה נפרדת והוא לא הצליח לעשות את השינוי גודל מחיצה של החלונות. לא יודע אם זה קשור אבל ממש לפני שהתחלתי להתקין לינוקס, הכיבוי חלונות לקח הרבה יותר זמן מהרגיל. יש מצב הבעיה קשורה ללינוקס או שהדיסק הלך ? יש איזה תוכנה שאפשר לעשות איתה בוט ולראות את הדיסק תקין? mhdd?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיות בעיקר בקריאה של סרטים וסדרות וגם בהורדה של טורנטים (קיבלתי שגיאות I/O ה- qBittorrent), והחלטתי לבדוק את הבריאות של ההארד דיסק שלי (S.M.A.R.T Health), ולפי מה שקראתי באינטרנט התוצאות לא טובות: אבל הבנתי שאפשר לנסות לעשות full earse/zero fill וזה יכול להסתדר (למרות שלא ראיתי הצלחה מרובה באשכול הזה). מה אתם אומרים שכדאי לעשות? תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שלי מת? כרטיס מסך: Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready מצאתי קצת זמן לחזור לשחק והתקנתי COD Warzone הפעלתי אותו ואחרי כמה דק׳ של משחק קיבלתי Blue Screen. שנדלק מחדש המחשב - המסך לא קלט אותו יותר. ניסיתי לחבר את כל הכבלים hdmi/ Display port ניסיתי מסך אחר. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי מאבק, חיברתי ל PCI Slot השני. שום דבר ללא הצלחה... האם זו תקלה מוכרת? יש מקום שעושה תיקונים האם בכלל שווה לתקן? מחשב שנרכש בתחילת 2018, שימש אותי בעיקר לעבודה וממש מעט משחקים. מפרט: מעבד: Intel Core i7 8700K לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 1GB של RAM במחשב Pentium 4 3.2GHz אני משתמש בתוכנה Pc Booster ולפיה אני רואה ככה (זה לאחר הפעלת המחשב מחדש בלי להפעיל שום תוכנה) Total Memory :1021 Avail Memory : 680 יכול להיות שכ-MB 340 זיכרון בשימוש על הפעלת המחשב ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.msi.com/Laptop/GL63-8SX-GTX/Specification MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 זכרונות Crucial 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) SR X8 SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS8266 תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, למנוע אי הבנות, מדבר e-r-a-n. עכשיו לנושא, הרכבתי את ה Aס-7 שקבלתי, לא היו שום בעיות עם ההתקנה שלו, חברתי את כל המאווררים בחזרה, חברתי מחדש את הכבל של הספק ללוח אם, הדלקתי את המחשב (בלי שום ציוד הקפי) ולא היו בעיות, ועל הצג הדיגיטלי של הלוח אם (EPOX EP-8k3a+) הופיע FF (ז"א הכל תקין ואין שום שגיאות חומרה) הכל עבד ולא היו בעיות, לאחר מכן הפכתי את המחשב שמתי אותו מתחת לשולחן עבודה של המחשב, חברתי את המסך בלבד, וניסיתי להדליק את המחשב, והופיע על הצג הדיגיטלי של הלוח אם C1, בדקתי בחוברת של הלוח אם, והיה כתוב שזה שגיאת זכרון ניסיתי לחבר את הזכרון מחדש בסלוט אחר, ועדיין התקבלה אותה השגיאה שקבלתי קודם, ככה אותו דבר על כל שלושת הסלוטים השונים של הלוח אם. לא נראה שיש כל פג…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הרצתי furmark והוא מראה שה GPU Temperatue עומד על 102 מעלות.... לי זה לא נשמע נורמאלי, מה דעתם? אם זה לא נורמאלי אז מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-