עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tombraider2003,

יש לי בעיה עם המודם ישלי WIN98 SE ואינטרנט מהיר כל כמה דקות אחרי גלישה הוא ניתקע ואני נאלץ לעשות איתחול מה יכולה להיות הבעיה יש לי פנטיום 3 500 מה"ז האם יש עידכון לUSB

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by nahum8,

חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by jacob300,

שלום מערכת הפעלה windows xp pro - sp3 - 32 bit 4gb Ram לאחרונה מקבל Freeze ב windows לא ניתן לעשות ריסטארט ctrl+alt+del רק כיבוי מחשב לא בריא ע"י כפתור הכיבוי. נקי מוירוסים ומזיקים אחרים, עובר ניקוי ה Reg והחלונות, דיפראג כל כמה חודשים במבט ב Event Viewer מראה שגיאות שחוזרות על עצמן הרבה. שגיאה 51 An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. שגיאה 11 The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\D. לפי איך שזה נראה מדובר בנושא ה paging file אולי יש לשנות ערכים, כרגע נצא על Custom Size תמונות מצורפות, האם שינוי ערכי paging file יעזור בעניין, תודה,

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by woodk1d,

לאחרונה יש לי בעיה שהעכבר והמקלדת מתנתקים וזה מאוד מפריע לי בעכבר זה מאפס לי את הDPI והרגישות וזה ממש מעצבן ואין לי מושג מה לעשות בשביל לתקן את זה לוח אם P8H61-MLE של ASUS.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום לכולם! מדובר במחשב נייד של דל. וונידוס 7 לאחר שעשיתי ריבוט למחשב, הוא מראה את הלוגו של דל עם פס טעינה, אז מסך שחור ואז שוב לוגו של דל, ככה בלופ. נראה שאיזה סקטור של הבוט נדפק, ומה שעוד יותר גורם לי להיות משוכנע בכך זה שלפני שעשיתי ריבוט, אז ניסיתי לעשות אקטיבציה לווינדוס. באופן לא לגיטימי בואו נקרא לזה כך.. קראתי באינטרנט על עוד אנשים שזה קרה להם. שהבוט נדפק. מישהו רשם: Rebooted the computer, and was presented with a blinking cursor at boot. Couldn't do a thing. Found out it corrupted a boot sector, so had to use a Windows recovery disc, fix the boot sector via Bootrec.exe, and finally managed to boot into Windows. The activation didn't work, and it fucked the …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Levyshachar2,

יש לי שתי כוננים אחד רגיל והשני צורב בכונן הרגיל לא קורא יותר דיסקים בכלל כל הזמן כותב לי Windows Cannot Read This Format... הכונן השני (הצורב) קורא את הדיסק אבל לא מצליח לתפעל אותו 0 למשל הכנסתי דיסק של סרט אני מנסה להפעיל את הסרט עם Bsplayer וזה נתקע שעות ולא זז והמחשב נתקע... למישהו יש פתרון משהו או שפשוט הלכו הכוננים , הצורב מסוגל לצרוב (אם זה חשוב ) ואני משתמש בWinXP (אם אם זה חשוב) תודה לכל מי שיעזור! 8)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by waizman,

היום עבדתי במחשב כרגיל ואז חבר מהאתר ביקש ממני לבדוק לו משהו שדרש כיבוי של המחשב. לאחר הכיבוי והבדיקה הפעלתי מחדש ת'מחשב ופתאום מעלם לי הקול! אני מקבל את ההודעה המוזרה הבאה (מוזרה כי ממתי מיקרוסוםט יפנו לאתר פרטי שמאוכסן בגאוסיטיז ועוד נגדם)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של ה nForce2 בגרסאות שונות ולעשות סיסטם ריסטור לאתמול... זה לא עזר. מה אני עושה??

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  8. שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב של חבר שלי הפסיק לעבוד. הביא אותו אליי שאעזור לו ואני רואה שהקבלים נפוחים ויש שם שחור כזה. האם יש מה להתעסק עם זה או לזרוק לפח? (אולי להחליף קבלים או שאולי יש פתרון כלשהו ששווה לנסות לפני הפח ) הסימפטום הוא שכשמחברים את המחשב לחשמל הוא מיד נדלק ואי אפשר לכבות אותו (גם ע"י גישור הפינים בלוח אם ישירות, כך שנשללה תקלת לחצן על המארז), אין ביפ של פוסט למרות שהכל מנותק מלבד הזכרונות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by TheSlider,

כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Peter Rabbit,

בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by skot,

אני באמצע התקנת הווינדוס אבל נתקעתי בבעיה שאני לא מבין אותה....

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by 1506,

יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by Gritzman,

יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  20. היי, הבעיה שלי כמו שכתבתי - אין תגובה מהמסך, שומעים שהמחשב נדלק (מאוורים עובדים,רעש של כונן דיסקים ואורות) אך אחרי כמה שניות הוא נודם, ויש רק רעש מהמאוורר. השאלה שלי היא האם זה סימפטום של כרטיס מסך תקול? כי לפני שנה היו לי בעיות על הכרטיס מסך , בהתחלה כל מיני ארטיפקטים עד שפעם אחת החשב נתקע והפסיק לעלות (על המסך היו מופיעים פסים אפורים או משהו) אז אפיתי את הכרטיס שלי והוא חזר לעבוד כמו חדש שנה שלמה, עד עכשיו שהופיעה הבעיה. האם זה נשמע לכם גם הפעם כמו בעיית כרטיס מסך? - במקרה הזה אני אנסה שוב לאפות אותו. אך אם לא וזה נשמע כמו רכיב אחר, חבל לי לעשות את זה כי זה יכול להשפיע לרעה נראה לי... מה אתם אומרים? (אני על לפטופ VOSTRO 1500 בן 5 עם כרטיס מסך 8600M GT) תודה!

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  22. יש לי מחשב אם: לוח אם MSI P6NSLI וכרטיס מסך GIGABYTE GTX560 עכשיו המחשב מחובר ב HDMI לטלוויזיה וגם לרמקולים. עכשיו בכדי שאני ישמע קול מה HDMI אני צריך להיכנס להגדרות של כ.קול ולשנות שם. ואז זה מנתרל את הרמקולים של המחשב. השאלה איך אפשר לעשות בכדי שגם רמקולים וגם HDMI יעבדו ביחד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, מקווה שתצליחו לעזור: יש לי לוח אם ABIT NF7S רוויז'ן 2.0 עד עכשיו היו לי 5 התקני IDE במחשב 1) DVD ROM 2) CDRW 3) דיסק קשיח 80 ג'יגה 4) דיסק קשיח 20 ג'יגה 5) דיסק קשיח 10 ג'יגה אני לא זוכר אבל נדמה לי שהצורב וה DVD היו מחוברים דרך בקר Promise ATA66. קניתי והתקנתי WD 1200JD - דיסק קשיח 120 ג'יגה SATA. הדיסק הקשיח 80 ג'יגה מחובר ישירות ולבד ל IDE1 הצורב וה DVD מחוברים אחד לשני - ואז ל IDE2 וה SATA מחובר לחיבור SATA2. ועכשיו לבעיה: הכל עובד כמו שצריך, ומוגדר כמו שצריך, אך כשאני מנסה לנתק את הבקר מחריץ ה PCI , ומנסה להפעיל את המחשב מחדש - הוא כבה ואז לא מוכן לעלות את ווינדוס (XP) אלא לא מדליק אפילו את המסך ומשמיע צילצול כמו של אמבולנס !! אם אני מחזיר אותו "למקום" ול…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by עדי כהן,

שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by IIIways,

שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.