עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P4P800 שעושה בעיות, כנראה הוא עושה את הבעיות האלה ON AND OFF שמדליקים אותו פשוט מראה מסך שחור, פתחתי את הקופסא להסתכל, הייתה שם בעיה עם הסגר של הזכרונות , מסתבר שזה פתר את הבעיה זמנית לאחר מכן המחשב עבד איזה כמה זמן ושכיביתי אותו והדלקתי אז שוב חזר לבעיה הזותי, הדבר הראשון שעלה לי זה להוציא את הכרטיס מסך לראות אם יעבוד , כי הבנתי שהוא לא מגיע בכלל לביוס, לא מגיע לממורי צ'ק והדבר הראשון שעולה כשמפעילים תמחשב זה הביוס של הכרטיס מסך , אלא אם כן אני טועה, אז שיחררתי את הכרטיס מסך מהPCI שלו והמחשב נתן ציפצופים ושמעתי קול תקין של שמגיע לביוס. השאלה הנשאלת, איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס מסך תקין בהתחשב בעובדה שאין לי בזמין לוח אם עם כניסת AGP (כרט…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by infinite,

הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by dudu2683,

שלום יש לי מחשב שכאשר אני מדליק אותו אני לא רואה כלום על המסך איך אני יכול לדעת אם זה בעיה בלוח אם או במעבד?(אני לא אמור לראות את הביוס עולה בלי קשר למעבד?) (בעיקרון במחשב יש לוח אם חדש אבל ניתקתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אחד אחר שיש סיכוי טוב שהוא לא תקין ויכול שזה עשה בעיה במתח המסופק ללוח ) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by topcat115,

יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היום הותקנו דרייברים חדשים של ATI ואז התחילו להופיעה מסכים כחולים בעת ההפעלה לפני שהחולנות עולה(WIN 7 64 ). דרך הסייפ מוד הדרייברים הוסרו אבל עדיין המסך הכחול מופיע בהפעלה רגילה לא ניתן לראות מה רשום אפילו ,מה עושים ?נעשה איפוס הגדרות בביוס (כרטיס מסך 5970 ,לוח DFI ) הבעיה נפתרה ע"י התקנת תוכנת מסירת דרייברים דרך מצב הבטוח ומשם הוסרו שאריות של הדרייבר וזה חזר לעבוד . אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by Kreedy,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב ודי חדש שקניתי לפני כשנה המחשב כולל כרטיס מסך radeon hd4850 מעבר אינטל duel core E8400 זכרון של 4 ג'יגה ועוד חלקים באותה רמה בתקופה האחרונה אני מרגיש פתאום שהביצועים של המחשב ירדו וזאת בעיקר במשחקים שאני מפעיל ופועלים כעת במעין תקיעות כאלה אותם משחקים עבדו עד לא מזמן בצורה חלקה במחשב דוגמאת המשחקים הם gta IV . nba2k 2010 התוכנות ניקוי בהם אני משתמש הם אנטי וירוס AVG ותוכנת הניקוי advanced system care אם יש מישהו שיכול להגיד לי מה הגורם לירידת הביצועים של המחשב ומה אפשר לעשות בנוגע לזה אני יודה לכם מאוד תודה מראש , מתן

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. שלום. כרטיס המסך (NVIDIA Geforce 8500GT) הוכרז כלא-עובד על ידי חבר שלי, ובגלל שרכש חדש, העבירו אלי. לאחר התקנתו במחשב שלי (slot PCI Express) הופיעו artifacts על המסך (באופן בוטה). אינני מומחה בענייני חומרה, ולכן אשמח אם תבחנו את הצילומים המצורפים, ותחוו דעתכם. שימו לב שיש 6 "מגדלים" (אין לי דרך אחרת לתאר אותם) שנראה כאילו בקעו. בנוסף, המאוורר של כרטיס המסך לא התחיל לעבוד אוטומאטית כאשר הפעלתי את המחשב (לא יודע אם זאת בעיה או לא, אבל החלטתי לציין זאת). בנוסף - האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך גם אל ספק הכוח (כי לא עשיתי זאת)? ??? אשמח מאוד להציל את כרטיס המסך הזה, אם אפשר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by saar200,

חיברתי 3 מסכים במערך כזה hdmi to dvi ' dvi to dvi ' dvi to vga אני לא מצליח לחבר מסך שלישי, ושללתי את האפשרות שמשהו לא תקין ע"י שאני מצליח בכל פונפיגורציה רק 2 מסכים וככה הפעלתי 2 מתוך 3 בכל פעם. מישהו יצא לו להתעסק עם 3 מסכים מחוברים שיעזור לי בבקשה בעיקרון כל ענייני הוא לאחד את כל השלושה שהתצוגה תתפשט על כל השלושה בשביל משחקים. יש לי כ.מ. 5770- 2XDVI 1XHDMI

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by HilaX3,

יש לי מחשב יישן שכרעג פשוט לא עולה, ליתר דיוק, הוא מתחיל את המחשב, מראה לי את הטעינה של ההארד דיסק - לפעמים מגיע למצב שהווינדוס מתחיל להריץ - ואז עושה ריסט. אני כמעט בטוחה שזאת בעיה בהארד דיסק, או במערכת הפעלה.. מישהו יודע מה עליי לעשות? מידע על המחשב : מרכת הפעלה של XP.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by supercars,

אז ככה, אני מצטער מראש אם זו בעיית תוכנה פשוט לדעתי זו בעיית חומרה. המחשב בשלב כלשהו נתקע (אחרי כמה שעות שהוא פתוח). נניח אני מנסה הכנס לאינטרנט והוא לא מגיב. אני מחכה כמה דקות, לא קורה כלום אז אין לי ברירה ולכפות כיבוי (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה/כיבוי). לאחר מכן אני פותח את המחשב מחדש והוא לא עולה, מסך שחור, והמחשב משמיע רעש מאמץ. לאחר מכן שוב כופה כיבוי (כי מסך שחור מה יש לי לעשות?), ולאחר מכן פותח שוב ועולה חלק. מהי הבעיה? מפרט משמאל. וינדוס 7 64ביט. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by iamuser,

ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אני לא מצליח לשמוע עם האוזניות, כשאני מחבר אותם לפנל הקדמי של המארז. דגם הלוח אם שלי הוא: GA-P35-DS3L אני אודה מאוד לכל העוזרים, ואשמח לכל עזרה שתינתן. *אני מעוניין לציין שבדקתי איך מחברים דרך החוברת של הלוח אם, וחיברתי את חיבור ה-HD (אחד מהחיבורים שיוצאים מהפנל הקידמי לכיוון הלוח אם) לחיבור של ה-F_Audio (שנמצא ע"ג הלוח אם). וכמובן שזה לא עזר. Raistelyn.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב esprimo mobile דגם v5355. הגיע עם ויסטה. לאחר התקפת וירוס עליו התקנתי עליו XP. ניסיתי להתקין את כרטיס הקול מהאתר של fujitsu (http://support.ts.fujitsu.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=25510) אך עדיין אני לא מצליח להתקין משהו שיעזור לי. מה עוד ניתן לעשות? אם צריך עוד פרטים אני אתן. תודה ויום טוב, אמסטי

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Raistelyn,

המחשב שלי נכבה לאחר כמה דקות מרגע ההדלקה. פירמטתי את הווינדוס, וכשאני בא להתקין את הווינדוס, אז הוא אפילו לא מצליח להגיע(<-מתכבה) למסך שבו הווינדוס שואל אותך אם להתקין ווינדוס חדש או להשתמש ב Windows Recovery, יש לי דיסק ווינדוס מקורי. הלוח אם שלי הוא די ישן: GA BS661FXM 775. והזיכרון של המחשב בעל נפח 512mb DDR1. *אבל עדיין המחשב, אמור לעבוד, והספק-כח חדש ותקין. אשמח לכל עזרה שתינתן, Raistelyn.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Idani26,

שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by OverBooking,

מערכת הפעלה - WIN 7 64 כרטיס מסך GEFORCE 220 לאחר החלפת נקודת חשמל ליד המחשב נוצרה לי בעיה מוזרה. כל הרקעים הלבנים ובכלל כל הצבע הלבן בווינדווס, הפך להיות צהוב. ניתן לראות את זה בתמונה הלא כלכך ברורה שאני מצרף. ניסיונות תיקון: 1. הוצאתי את כרטיס המסך וחיברתי את המחשב עם אותו כבל, לכרטיס ONBOARD והבעיה נפתרה. 2. כתוצאה מכך הנחתי שכרטיס המסך לא תקין, החלפתי את כרטיס המסך, הבאתי חדש והבעיה מייד חזרה. 3. כרגע יש לי כרטיס מסך חדש (220 במקום 210) ואני עדיין עם אותה בעיה. 4. ניסיתי למחוק את הדרייבר של NVIDIA לגמריי, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הדרייבר - הבעיה לא נפתרה. 5. ניסיתי להתקין עם גרסת דרייבר קודמת - הבעיה לא נפתרה. אגב גם ללא דרייבר, זה מראה צהוב במקום לבן. כאשר עם כרטיס…

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…

דיונים חדשים בפורומים