תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
-
אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לגבי חום המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לפנות הרבה שטח אחסון מכונן C שלי. ניקיתי כל מה שיכולתי אבל זה לא מספיק. גיליתי ש90 אחוז ממה שתופס לי את המקום זה קבצי LOG הקבצים ממוקמים בתיקיה C:\WINDOWS\INTERNET LOG כל הקבצים בעלי אותו שם ורק לפי תאריך שונה tvDebug_2020-03-14-06-15-31 וככה בסדר יורד כל הקבצים תופסים 80 פאקינג ג'יגה ורציתי לדעת מה הם בדיוק והאם אני יכול למחוק אותם? הרב גוגל לצערי לא נתן לי תשובה מספקת, בלשון המעטה. זה יכול להיות קשור לסטרימינג או משהו? המחשב משמש גם כטלויזיה ויש לנו עליה הרבה סוגי סטרימינג (מקו, נטפליקס וכו')
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש על הלוח אם חיבור 4 פינים כזה שנועד לתת כח נוסף לכטיס מסך ...האם אני צריך לחבר אותו בנוסף לחיבור הנוסף שכבר מחובר מי ספק כח לכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנובמבר (לפני 4 חודשים) קניתי צורב Yamaha CRW2200E 40x20x10 מפלונטר . מאז לא הצלחתי אפילו פעם אחת לצרוב כפול 20 . הוא מתחיל לצרוב כפול 20 בערך 3 אחוז (מבערך 700 מגה) ואז נותן הודעה: "Change Speed Due To Media" ואז הוא יורד למהירות צריבה כפול 8. תמיד !!! לזכותי יש לציין הדברים הבאים: השתמשתי ב 3 סוגי מדיה שונים (X20 של פלונטר, X20 של אופיס דיפו, X20 של טיטניום פרו...) בדקתי עם הבנצ'מרק של נרו את מהירויות הצורב - הכל עבר חלק. עשיתי דיפרגמנטציה מלאה + אופטימיזציה מלאה (נורטון ספיד דיסק) לכל הפרטישנים במחשב. עשיתי בדיקת מהירות צריבה לפני הצריבה עצמה (Determine Burn Speed) ונמצא שהמהירות המקסימלית היא כפול 39. ואז אפילו בסימולציה הוא יורד לכפול 8 !! ניסיתי עם ההגנה מפני נפילות…
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם אפשר לאחד כמה איימילים נפרדים מאותו נמען לאיימיל אחד ב GMAIL?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-