תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אנשים , אתמול הכל עבד טוב היום שחזרתי מבית הספר אח שלי התאום הדליק את המחשב והופה! מה קרה? אחרי שהוא עושה את הבדיקות(scandisk) לפני שהוא נכנס לוינדוס הוא מראה לאיזה חצי שניה הודעה כחולה שממנה הספקתי לראות רק "psycal Memory" או משהו דומה , ואז בחצי שניה הזאתי מכבה את ההרדיסק וזהו. זה ממשיך וממשיך והבעיה לא נראה לי תיפתר על ידי פירמוט. זה לא ההארדיסק. ניסיתי להחליף סלוטים של זיכרונות לקנפג את הביוס ניסיתי זכרונות לבד ובקיצור כמעט הכל (אפילו לנתק את הפלופי ואת הCDROM) אפילו להכניס ולהוציא כרטיס מסך! שום דבר! עזרה בבקשה! אין לי אפילו גרוש להשקיע אנשים זה מאוד דחוף עזרו לי בבקשה כבר ניסיתי הכל!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התקנתי Win xp על המחשב הישן שלי, (P3 450,320 MB, Voodo banshee, SB Vaibra). והכרטיס לא מוגדר כמו שצריך עם הדריברים של הWIN, וגם עם הדריברים של החברה. ההודעה שמופיעה לי בDevice Manager: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) f you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. אני לא ממש מבין את ההודעה, אולי מישהו יוכל לעזור לי לפתור את התעלומה?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי אנשים הרכבתי מחשב חדש והכל עבד יופי (מפרט בסוף). יום אחד אני לוחץ על הכפתור - כלום. יש רעש של התחלת עבודת מאוורר ספק ומאוורר CPU, לחלקיק שנייה, וזהו. פותח נורת בקרת חיבור חשמל על לוח האם מאירה. בודק חיבורים - כלום מפרק התקנים (דיסקים, CD, כרטיסים) - כלום נשארתי עם ספק, לוח אם, זיכרון ומעבד. בודק מצב זיכרון - יושב טוב. כנ"ל מעבד+ היטסינק+ מאוורר (+חיבורי חשמל). אני בשלב של להשיג ספק אחר ולבדוק אולי יש בו בעייה, אחרת העניין בלוח-אם (אולי) או במעבד. יש למישהו רעיון? מפרט (מה שעדיין מחובר): P 4 2.4C Asus P4P800 deluxe Geil 2*256Mb DDR 3200 PSU, Case: Generic
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את המחשב, ומתברר שהוא לא מזהה את אחד ההארדיסקים (שני Maxtor Diamondmax plus 9 SATA 80GB). שני ההארדיסקים מופיעים באיתחול וב device manager, אבל בעוד אחד מופיע לי ב"מחשב שלי" ואפשר להתקין עליו דברים, השני לא מופיע, וכמסתכלים על המאפיינים שלו דרך ה device manager, שדה ה-Device usage ריק (בניגוד להארדיסק השני).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עשיתי לי פירמוט לדיסקט פלופי כדי להכין דיסקט אתחול לוינדוס 98 ברגע שהוא מגיע ל 20 אחוז הוא נותן לי בעייה שההתקן לא מוכן מישהו מכיר את זה ויודע מה עושים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית קצת יותר מחצי שנה. פתאום לאחר כמה חודשי עבודה איתו הוא הפסיק להריץ לי משחקים. אני מפעיל משחק ופשוט לאחר כמה דקות או שניות המשחק נתקע. זה קורה לי בכל המשחקים שלי. ניסיתי לחשוב על דברים שהתקנתי ואולי גרמו לזה ולא עליתי על כלום (גם מחקתי דברים). יש לי RADEON 9700PRO (אפשר לראות את המפרט שלי אם זה יעזור) וחוץ מבמשחקים אין לי שום בעיה הכל רץ חלק. סרטים עובדים תוכנות עובדות.... אני ממש לא יודע מה הבעיה. אולי משהו שקשור רק לתלת מימד......ממש אין לי מושג. אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה.... תודה מראש T.P.U
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דרייברים של אומגה וד"א איך אני פותח קיבצי bin לגודמה "sap9800_sams.bin" זה לביוס תודה.. לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך אני יכול להפתור את הבעיה??? ניסיתי בשני התוכנות Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב NERO כיצד ניתן לגרום לו לצרוב במהירות של 48 באופן רציף של הצריבה ? זוות לא הבעיה של הדסקים כי ניסיתי מספר דסקים וזה לא עוזר
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום עבדתי במחשב כרגיל ואז חבר מהאתר ביקש ממני לבדוק לו משהו שדרש כיבוי של המחשב. לאחר הכיבוי והבדיקה הפעלתי מחדש ת'מחשב ופתאום מעלם לי הקול! אני מקבל את ההודעה המוזרה הבאה (מוזרה כי ממתי מיקרוסוםט יפנו לאתר פרטי שמאוכסן בגאוסיטיז ועוד נגדם)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של ה nForce2 בגרסאות שונות ולעשות סיסטם ריסטור לאתמול... זה לא עזר. מה אני עושה??
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-