תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה ונדלק ללא הפסקה. אני נאלץ לנתק מספר פעמים מהחשמל ולחברו מחדש עד שהוא "מניע". הבעיה החלה כשלפתע המחשב נתקע ומאז היא מופיעה בכל הדלקה. כשהוא רץ, הוא רץ ללא בעיה. מה מירב הסיכויים, ספק? לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר פעם שנייה שזה קורה לי, אני משחק BFBC2, וללאחר זמן מה אני שומע את הרמקולים עושים צליל של "בזזז", המסך קופא, ולאחר זמן מה המחשב נכבה לי, ואני רואה מסך כחול שבו כתובה הודעה כמו בכותרת פחות או יותר. אחר כך, כשאני מנסה להדליק, המסך נתקע בצבע שחור/כחול/בתמונה של הדסקטופ, וע"מ שהוא ידלק רגיל צריך לכבות ולהדליק הרבה פעמים. הדרייברים מעודכנים, הכ. מסך לא ב OC (אמנם זה OC edition אבל הOC הזה היה עושה לי בעיות),גם המעבד לא ב OC. לא נראה לי שזה נגרם בגלל התחממות יתר של כ.המסך, בגלל שהפעלתי את המאוורר על 97%. אין לי וירוסים, שכן יש לי את חבילת האבטחה של ESET וכן כי פירמטתי לא מזמן. עדכון: טוב עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב OCCT, המאוורר היה על 100% והורדתי את השעונים ל 700 ו 800 (ל…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה אני בוחר את סוג הכרטיס מסך , סדרה והמוצר שלי ואת מערכת ההפעלה שלי שהיא ווינדוס 7 64 ביט אני מוריד את הקובץ וכשאני נכנס אליו זה כותב לי שזה לא תואם לרכיבים שיש לי במחשב או משהו כזה וההתקנה יוצאת אז איך אפשר לעדכן את הכרטיס מסך?!?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה לוח אם ומעבד חדשים מכפי שהיו לי בעבר והתקנתי אותם על המארז שיש לי. הלוח - intel d865gb/d865perc intel N232 המעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz קודם כל לא הבנתי איפה ואיך לחבר את הusb הקדמי את החיבור לכפתור הריסט וכפתור ההדלקה. כמו כן ברגע שאני מחבר את המחשב לחשמל הוא פשוט נדלק לשנייה(רק הלוח) ולאחר מכן כאילו הוא נכבה (המאוררים מפסיקים לפעול) אבל יש מנורה ירוקה על הלוח שדולקת. אם מישהו יוכך לעזור אני יודה לו מאוד! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרטים לעתים תכופות מאוד ללא תבנית מסוימת כלשהי, כנראה אחרי הפסקת חשמל או ניקוי אבק שביצעתי, לא בטוח איזה מהם כי הם היו צמודים אחד לשני. ב"ללא תבנית קבועה" אני מתכוון שלרוב אם אני מדליק אותו ממצב מכובה הוא יגיע ללוגו של הוינדוז שעולה ואז יעשה ריסטרט וכך מספר רב של פעמים עד שהוא יעלה אם בכלל (במצב אחר אני פשוט מכבה אותו ומחכה. אם כבר המחשב עולה אז זה יכול לקרות מיידית , או לאחר מספר שעות, כאשר בזמן הזה אני יכול לשחק בו משחקים, לראות סרטים, וגם לצרוב דיסקים. לאחרונה זה התחיל לקרות לעתים קרובות מאוד תוך כדי העבודה עצמה ולא בהכרח בעליה של המחשב. ניסיתי את הפעולות הבאות בנסיון לאתר את הבעיה: הרצתי memtest86 במשך 7 שעות, ללא כל בעיה שאותרה. ה…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום,יש לי דיסק קשיח פנימי של WD וביצעתי בדיקת דיסק קשיח ע" שתי תוכנות תמונות: והתמונה שניה מהתוכנה MHDD האם זה אומר לרוץ ולקנות חדש או להשאר איתו?
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היום בבוקר, בזמן שימוש רגיל במחשב, שמתי לב שיוצא עשן מהמחשב שלי... כמובן כיביתי את המחשב, פתחתי אותו, וגיליתי שהעשן מחיבור החשמל של אחד ההארד דיסקים שלי - הארד דיסק 1.5TB של Seagate. אני חייב לציין שבאותו הזמן ההארד לא היה בכלל בשימוש. השתמשתי בו רק 20 לפני שזה קרה, והוא פעל בסדר גמור. הנה כמה תמונות שימחישו את הנזק: http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010578.jpg http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010577.jpg כמובן שאני מאוד מאוכזב מכל המידע שהלך לי משם, אבל יש לי אחריות על ההארד דיסק ב-KSP, אז אני רוצה לפחות לקבל תחליף להארד דיסק. כשניגשתי אליהם היום עם הבעיה והראיתי את ההארד דיסק בדיוק כמו שהוא מופיע בתמונות, הבחור שאחראי יצא מהחדר (כנר…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי מחשב נוסף בבית, לאותו מחשב התקלקל הכונן דיסקים סופית, לא מתפקד. עכשיו אני עם מחשב שעובד, אך ללא כונן דיסקים. כל המחשב מלא בשטויות ומלא דברים שאני רוצה למחוק הכל, מחיקה מלאה, חדש. עכשיו איך אני עושה את זה ללא כונן דיסקים? אני יודע שישנה אופציה של זיכרון נייד. אבל אין לי. אז השאלות למומחים הם: - אפשרי לפרמט את המחשב ממש למחוק הכל הכל רק שהמערכת הפעלה תישאר דרך המערכת עצמה? אולי פעולה כל שהיא, פקודה ב- CMD אני לא מבין בזה. שמעתי פעם שיש דבר כזה פורמט בכונן C. - איזה פתרון אחר יש לי? אני ללא כונן דיסקים וללא זיכרון נייד. חשבתי על להוריד וינדוס לאותו מחשב ולהתקין כמו תוכנה רגילה, זה בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר גנרי סילברליין . המשדר שלו הוא צר ביותר בלי לחצן. שאני מדליק את העכבר אז הליזר מהבהב כמה שניות ונכבה. עכשיו יש על העכבר כפתור קטן ליד הגלגלת שהוא בולט. מישהוא יודע עם יש דרך לחבר את זה והאם העכבר דפוק? אגב הwin 7 x64 זיהה וכנל גם הx86. יש מצב הוא לא מתאים ל7? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם ווידוס XP ופתאום כשמדליקים אותו הוא נתקע במסך טעינה שרואים את הסמל של ווינדוס ויש מן בר כזה שרץ, הוא ממשיך לרוץ עד אינסוף. ניסיתי לעשות ריפייר ואחרי שזה סיים זה עשה ריסטרט מעצמו ונתקע באותו מצב. כשאני מנסה להעלות את המחשב בסייף מוד הוא כותב ׳תוכנית ההתקנה לא יכולה לפעול במצב בטוח והמחשב מאותחל כעת, ככה שטני לא מצליח להפעיל בסייף מוד. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני גולש במחשב רגיל ופתאום המסך נהייה שחור וחוזר לעצמו ושוב שחור ושוב חוזר לעצו עד שהוא מסתדר. זה אפ פעם לא קרה לי וזה מאוד מציק. גם שאני פותח את המחשב לפעמים המסך בכלל לא נדלק ואני צריך לעשות כמה ריסטים עד שהוא עובד. המסך הוא samsung t220 דרך אגב יש למישו מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך 24 של Samsung ו-5870 של ATI עם 10.8 מותקן. אתמול חיברתי אותו ועד שהבנתי את הקטע עם ה-Scaling, יש לי משהו אחר שאני פשוט לא מצליח להבין. מקווה שתוכלו לעזור לי. כשאני מכבה את המסך, יש צליל של ניתוק חומרה, וכשאני מדליק אותו - יש צליל של חיבור. ואז אני חייב ללחוץ על ה-Catalyst כדי שההגדרות של הדרייבר יחולו על המסך. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אני מפספס? אני מחובר ב-HDMI, יש לציין. אשמח לקבל תשובות.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קרתה אצלי תקלה משונה. לאחרונה עברתי לעכבר USB, ומאז, לא שומעים שום דבר ברמקולים (הרמקולים בסדר גמור, בדקתי עם כמה.) אם אני מחבר למחשב עכבר נוסף בחיבור רגיל PS2 - הקול חוזר. מנתק את הPS2 - אין קול... מוזר, לא? לוח האם הוא MSI MS-6540. עם כרטיס קול מובנה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-