תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מה עושים ???? אני הולך לבדוק אם אחד הטלפונים בבית לא מחוברים למפצל אלא ישר לקו... בבקשה תציעו משהו שיכול לעזור לי אי אפשר ככה
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
השארתי את האינטרנט דולק כבר כמה פעמים כמה שעות אחרי שאני חוזר זה מתנתק איך אפשר להשאיר אותו שיהיה דולק פלייייז !?!!?!?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ASUS PSW DH אם התוסף הנחמד, ASUS WIFI SOLO, אשר מתפקד כראוטר אלחוטי... בעייתי היא כזו, באזורי ישנו אינטרנט אלחוטי, המחשב מזהה זאת, אני רואה זאת, אך, משום מה איני מצליח להכנס לאינטרנט. ברצוני להוסיף מספר פרטים חשובים, הסיגנל חזק ביותר. ויותר מזאת, הקו פתוח, הוא אינו מאובטח. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם להקים את הרשת כראוי. תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק advice v750 וספק כוח של KSP 400W. בזמן האחרון כול פעם שהתחלתי להפעיל משחק כול שהוא, האל פסק משמיע רעש חזק ביותר ולעיתים נכבה. את הרעש אני מצליח לבטל כשאני מנתק ומחבר את האל פסק לחשמל מספר פעמים. לאל פסק מחוברים גם המחשב והמסך. כשאני מכבה את המסך בזמן הפעלת משחק אין רעש, אבל לפעמים, כשאני מדליק אותו חזרה, הרעש חוזר. נראה לי שהאשם העיקרי הוא הספק שמתחמם מאד, עד כדי כך שהוא מחמם לי את כול החדר, וגם מפיץ ריח מעט שרוף. חשבתי לקנות ספק חדש אבל לפני שאני עושה את זה הייתי רוצה חוות דעת על המצב. אולי יש עוד סיבות. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש? תודה מראש לעונים.... ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם חום של כרטיס מסך של אני חושב אישית זה לא טוב בכלל כי השקעתי במאוורר חדש של זלמן הענק אחד היקרים בשוק 500ש"ח ועוד מאוורר ליד המאוורר של המעבד שחור ובנוסף 2 מאווררים בצדדים חזקים מאוד יש לי את הלוח הטוב ביותר ביום בשוק ASUS P5ND2 SLI עם כרטיס מסך 6600GT DDR TURBO CACHE המחשב עובד מהר הכל עובד אבל לפעמים יש תקיעות במשחקים פעם אחרונה שאני קונה איטל בחיים זה תחנת כוח חשמלית אפשר לעשות על האש במחשב הזה עם מארז פתוח הוא מגיע ל 55 מעלות עם מאמץ עד 70 מעלות ובנוסף לכך יש 4 מאווררים כולם זלמן עם ספק חזק 400W זלמן
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי מחשב כזה celeron d 2.4 asus p4p800-mx 256*2=512 sata 80GB 7200 8MB עכשיו תקשיבו אני נכנס לביוס ושם אני מסתכל בטמפרטורה שלו וזה קופץ לי בין 50 ל 55 האם זה יותר מדי?? או האם זה בכלל טוב??? בבקשה תגידו לי וגם אם זה לא פסדר תגידו לי מה לעשות ? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש E8200 GA-EP35-DS3 Kingston ddr2 2G(1x2 800Mhz CL5 בדקתי את המודולים של הזיכרון בתוכנת איבחון של Microsoft וזה הראה לי WMATS+ FAILED WINVC FAILED MATS+ FAILED LRAND FAILED INVC FAILED גם Memtest מראה שיש טעויות זיכרון. בחנות (גיבור מחשבים) אמרו לי שיתכן שהבעיה בכלל בלוח האם שלי. הזיכרון כן מתאים ללוח. השאלה שלי האם יש אפשרות שהבעיה נובעת מBIOS ? יש לי גרסה F1 מה אני צריך לבדוק,לעשות? אודה לכם על כל עזרה אפשרית.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עבד מצויין, עד שחיברתי מסך נוסף. 2 המסכים DELL 2209 (מקסימלית 1680* 1050) ותודה ל- :About:Blank! עומס עבודה - משרדית כבדה. מאז שחיברתי המסך הנוסף, המחשב לא מפסיק ליפול. המצב מחמיר, ועכשיו יש בעיות גם בהפעלת המסך הראשון לבדו. האם לדעתכם הסיבה היא לוח האם (המחשב בן שנה וחודשיים), או כרטיס המסך? אולי שניהם? מפרט קיים: מעבד אינטל 3.00GH 6mb core 2 duo e8400 לוח אם G31M4-FI ארבעה חריצי זיכרון + FireWire כרטיס מסך Nvidia Geforce 9400GT 1G HDMI MSI דיסק קשיח פנימי - ONE TERA SATA2 32 MB Samsung זכרון DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור צורב מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING ספק כח PFC SPIRE 12 CMfan 550 w spire מארז 25CM Fan EZcooL 1. זאת …
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכונן בן שנה,היה על 96% תקינות,עכשו זה על 95%,פעם בשבועיים בערך יש ריסט,הספק כוח בן שנה ולעומת זאת הלב עצמו של המחשב-לוח אם,מעבד,זכרונות,ממש ישנים, המחשב בן 8.
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חיברתי מטען אייפון שקניתי בEBAY לנייד LG בUSB והוא עשה קצת רעשים אז ישר ניתקתי. אחרי כמה ימים חיברתי שוב ואז המחשב קרס (נכבה בפתאומיות) הנורות של החשמל נשארו דלוקות עוד 2 שניות ואז נכבו, כמו שקורה תמיד אחרי שאני מנתק מהחשמל. מישהו יכול להגיד לי מה קרה? האם זה היתה בעיה בכבל של המטען או בחיבור של המחשב? מה הנזק, כרגע המחשב לא עובד ולא מגיב אם מחברים לחשמל(הנורות טעינה לא נדלקות), יש סיכוי שזה רק המטען הלך? אשמח לתשובות כמה שיותר מהר.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, זה אומר חומרה חדשה יותר (לוח אם, מעבד וכו') ובעבר בתקופת ווינדוס XP הייתי חייב להתקין ווינדוס מחדש מכיוון שהוא לא היה עולה על החומרה החדשה באופן אוטומטי. האם ווינדוס 8 הנוכחי שמותקן אצלי ידע לעלות על חומרה חדשה באופן "טבעי"? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-