תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, מעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BO לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET (משתמש בכרטיס המובנה בלוח) זכרונות Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 בעיקרון הרצתי את FF כמה 3-4 פעמים, ב2 חלונות היה טאב אחד, ובאחרים עבדתי, לפתע הכל נתקע, גם כשניסיתי לסגור ממנהל המשימות לא הייתה תגובה (ניסיתי להרוג את התהליך), בעיקרון המסך ניהיה לבן (משהו ב-7 כנראה שתוכנה לא מגיבה), אז אמרתי שבינתיים אני אפתח אקספלורר, המחשב אמור לסחוב, באותו הרגע המחשב נתקע לחלוטין (אחרי פתיחת ה-IE), ז"א שלא הייתה בכלל תגובה, העכבר לא זז כמה דק', ויתרתי ועשיתי ריסט פיזי. במצב אחר אני משתמש במסנג'ר ומתכתב עם אנשים, לטקסט לוקח 1-2 שניות להופיע…
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שהמחשב סירב לעלות, הוא לא הגיע לשלב הפוסט. בגלל חוסר הזמן לאבחן ולטפל בבעיה בעצמי, שלחתי את המחשב למעבדה, אחרי כמה ימים הם חזרו אלי ואמרו לי שהביוס נדפק, הם צרבו אותו מחדש. גרסאת הביוס שהייתה לי היא FG, הם צרבו תגרסה האחרונה, FKB. כאשר ה B מציין Beta לפני התקלה , הליבה הרביעית של המעבד הייתה פתוחה והוא עבד על 3.4GHZ. כרגע OCCT מדווח על שגיעה בליבה מסויימת (משתנה מבדיקה לבדיקה) אחרי פחות מדקה, וזה כאשר המעבד רץ על סטוק עם 3 ליבות! עידכון: "עידכנתי" את הביוס לגרסת FJ , זאת הגרסה היציבה האחרונה (לא בטא). גם איתה המעבד לא עובר OCCT וגם Prime95 מדווח על שגיאה לפחות ב 2 ליבות. וגם כל מישחק שאני משחק (Mafia2 , BF2BC2) קורס אחרי כמה דקות, לפעמים עם מסך כחול. יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שנה טובה! אז התחדשתי ב Corsair Force 60GB חדש, הבעיה - מהירויות נמוכות - קריאה 200 MBs, כתיבה 60 MBs. (במתכונת רצף - Seq). מה שאמור להיות: קריאה 285~ MBs, כתיבה 275~ MBs. עכשיו, התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כשבדיעבד התברר לי שהביוס על IDE ולא AHCI. והכונן אמור לעבוד בתפוקה מלאה בצורה הזאת. אז מצאתי דרך (ממש לא מסובכת, נגיעונת ברג'סטרי), כדי שאני אוכל להפעיל את ה AHCI בביוס והווינדוס יקבל אותו. כך עשיתי. לא השתנתה המהירות. ניסיתי קצת לעדכן איזה Controller שקשור לChipset, גם לא עזר. בדקתי את התוצאות בכמה בנצ'ים. מערכת: Intel Core 2 Duo E6600 ASUS P5B-Deluxe (P965) 4GB RAM Radeon 4870 יש לי עוד 4 הארדיסקים נוספים (HDD, לא SSD), רק אם זה רלוונטי... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז רציתי לבדוק אם אתם יכולים לעזור לי פה. אז ככה קניתי טלויזיה לחדר 26" של LG וקניתי כבל HDMI לHDMI 15 מטר עם מתאם לDVI חיברתי והגדרתי במחשב צפייה כפולה וזה לא מראה כלום בטלויזיה חוץ מNO SIGNAL בבקשה תעזרו אני עובד על זה כבר שלושה ימים
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום! שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים מורן
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לצורך ניקוי המאוורר של הצ'יפסט, שחופר לי כבר חודש. ברגע שהחזרתי הכל למקום, המחשב נדלק, המאווררים פועלים, אבל המחשב לא עולה. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך (המסך טען שאין אות וידאו), ועכשיו המסך סתם לא מקבל כלום. ניסיתי להוציא את הסוללה כדי לאפס את הביוס, גם לא עזר. מה עוד שווה לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 7600 gt עד עכשיו המחשב היה בסיידר גמור ופתאום הוא נתקע כשאני מפעיל משחק כלשהו. אני יסביר, כשאני מפעיל משחק כלשהו המשחק עולה ולאחר כחצי דקה כל המסף מתחרבש מעין פסים מוזרים כאלה עם כל מיני צבעים, כאילו חיברו בין מסך ללא קליטה בטלוויזה לבין המסך של המחשב- פשוט חירבושים!! לאחר כמה שניות המסך כבה (no signal) ואז חוזר שוב להודעת שגיאה כחולה (שאי אפשר לראות אותה כי המסך מתחרבש שוב) ואז המחשב עושה ריסטרט. כשלא מפעילים משחק המחשב עובד כמו שצריך, רואים ברור במסך אפשר לראות סרטים, לגלוש באינטרנט וכו'. כל הטמפרטורות שבמחשב(מעבד וכו) בסביבות ה-35 מעלות חוץ מהכרטיס שהוא תמיד(גם במשחקים) בסביבות ה- 50. איך אני מסדר את הבעיה הזאת??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של לוח האם שלי, Gigabyte P35-DS3L, מ-F7 ל-F9. הורדתי את העדכון מהאתר של Gigabyte, צרבתי את הקבצים על דיסק והגדרתי אותו כ-First Boot. הבעיה היא שהוא לא מצליח להעלות אותו, וכשאני מפעיל את המחשב הוא פשוט מעלה לי את ה-Windows כי הוא כביכול לא מזהה לי כלום בדיסק. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לאחרונה עושה בעיות בעלייה. שמתי ספק חלופי והוא עבד בסדר, אבל לספק החלופי אין את ה-4P בחיבור המתח, יש לו רק 20 פינים. ניסיתי את הספק שלי בלי ה-4P וגם הוא נראה בסדר בינתיים. מה בעצם התוספת של ה-4P ומה יקרה אם המחשב ירוץ בלי זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום,יש לי מעיםן קו כזה מוזר לרוחב המסך במלשב שבמפרט למטה..אני לא מבין מזה... הקו סימטרי ודק כזה ...רק שאני שם משהו כהה ממש רואים אותו טוב. מזה יכול להיות?המחשב רק בן חצי שנה.. תןדה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ספק , וכבר כמה זמן בשעות אקראיות המחשב עושה ריסט האם הספק בעייתי ולהחליפו ? הספק seasonic 500 oem
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד שלא נדלק. לאחר בדיקה קצרה מצאתי שהחיבור אליו מתחבר המאוורר הפנימי של המעבד אמור לספק זרם של 4.5 V, וכזה הוא באמת זרם הOUTPUT שלו למשך 2 שניות הלחיצה על כפתור ההפעלה. לאחר מכן המתח נופל ישירות ל0.94 V. אני מבין שכנראה הלוח אם הלך חשמלית, אבל אין עליו שום סימנים לקבלים נפוחים. מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-