עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ET2k,

החלפתי מסך ורציתי לחבר את המסך הישן למחשב של ההורים שלי דרך הDVI (הכרטיס מסך הוא Geforce 5200 AGP) משום מה התמונה נעלמת אחרי כמה דקות לאחר שWindows עולה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה גם לא עזר האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני התקנת המערכת מחדש? יכול להיות שמדובר בתקלת חומרה שמשפיעה רק על מצבים גראפים ? (עד שהווינדוס עולה תמיד רואים תמונה).

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום, לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה אחת לכמה זמן, ללא כל התראה מוקדמת, לרוב בעת שימוש ולא במצב המתנה. אני חושד שהבעיה היא בקירור (Thermaltake V1) של המעבד(Q6600). לא מזמן שמתי לב שאחד הפינים שלו שבורים, וייתכן שהוא אינו נצמד כמו שצריך למעבד ומכאן נובעת הבעיה. מצורף פרינט סקרין מEVEREST, הטמפרטורות נראות ממש מוזרות. אשמח לקבל עזרה, מה ניתן לעשות ואם צריך קירור חדש, אשמח לקבל המלצה לאחד טוב. תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…

• 14 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. אשמח לדעת מה הטמפ' התקינה של מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח בזמן מנוחה? ובזמן מאמץ? למה בכונן קשיח אחד יש קטגוריה Assebly ובשני יש גם אותו וגם Air flow? מה אומרת בעצם כל אחת והאם זה תקין? ולמה המעבד מחולק ל- Core#0 ו- Core#1? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by eran10,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by shlomod,

יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות

14. Started by tz2000,

יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by urich,

יש לי בעיה שהחלה בשבוע האחרון, לפעמים אני מדליק את המחשב והמקלדת לא עובדת ורק לאחר הפעלה מחדש היא עובדת. הכוונה בלא עובדת היא באופן מוחלט שום כפתור כולל NUMLOCK ואין אורות במקלדת. אין בעיה של מגעים שכן בלי שהזזתי כלום המקלדת החלה לעבוד לאחר הפעלה מחדש. המקלדת היא מקלדת מיקרוסופט חוטית בחיבור PS2.

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by naor222,

שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by OHANA,

כשאני מפעיל את המחשב יש לי צפצוף כזה ארוך ואחריו כמו סירנה ויש על הלוח אם כזה מסך קטן שמופיע עליו פעם אחת ER ופעם אחת C1. ובנוסף המחשב גם לא מזהה את המסך ככה שאני לא רואה שום דבר על המסך. תודה מראש לכל העוזרים.

20. שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by pro.surfer,

שלום, יש לי שתי כניסות מסוג ESATA במחשב בנייח ועד לאחרונה מעולם לא הייתי צריך אותם. עכשיו כשאני צריך אותם אני מגלה ששתיהם לא עובדות יש לי לוח אם מסןג P5Q DELUX של ASUS וכל הדרייברים מותקנים. אשמח לעזרה איך אני יכול לבדוק מה לא בסדר ואיפה ? תודה מראש טל.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. האם אתם משתמשים באוויר דחוס כדי לנקות את המחשב? יצא לי השבוע לקנות מיכל (לא גדול), ו"יריתי" אותו על מקומות מסוימים במארז. כצפוי, המון אבק התעופף (יותר ממה ש"פוווו" יכול לעשות). קודם כל - האם יש בעיה להשתמש במוצר הזה? דבר שני - האם יש דרך זולה יותר? אני שואל כי השבוע הייתי במעבדת מחשבים, והיה שם מיכל גדול מאוד, ובו הטכנאי השתמש באותו אופן.

• 20 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by Discreet,

המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  25. שלום, מחשב חדש של אינטל (E5500, G31) שהיה אמור להיות במהירות 2.8 GHz מציג מהירויות שונות, תלוי מי המדווח. עם אתחול המחשב מופיעה מהירות 1.8 ג"ה. במערכת חלונות XP מופיע 2.8 ג"ה. בתוכנת האבחון אברסט מופיע שוב 1.8 וב- CPUz בכלל המהירות משתנה כל כמה שניות, המכפלה מתחלפת בין 6 ל-9 וכך מתקבלות שתי מהירויות 1.2 ו-1.8 ג"ה בהתאמה. כפי שציינתי, המחשב חדש לגמרי. יש איזשהו הסבר לכל זה ומהי המהירות האמיתית? האם לשקול החזרת המחשב? בתודה מראש על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים