תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי ספק כוח 24 פינים חיברתי אותו ללוח אם והכל,המחשב נדלק אבל כלום לא עולה המאווררים פועלים והכל אבל לא עולה כלום.חשבתי הבעיה בספק הלכתי קניתי ספק נוסף.חיברתי את הספק גם ל24 פינים בלוח אם וגם אז הוא לא עלה,כאשר הוצאתי את ה4 פינים (20פינים נשארו) אז המחשב התחיל לעלות מה שבעצם קורה שהספק לא עובד על 24 פינים אלה רק על 20 פינים ולפני זה הוא עבד על 24 מישהו יכול לעזור לי עם זה במה הבעיה ואיך פותרים אותה ? אשמח לקבל תשובה ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי 16GB RAM המחשב בימים האחרונים מאוד מקרטע, וכשאני פותח את ה task manager אני רואה שהזכרון על איזור ה 95% תמיד העניין הממש מוזר הוא - כשאני ממיין לפני הזכרון, וסוכם, זה ממש ממש לא מתקרב אפילו ל 16GB. זה כרגע פחות מ 2GB אבל מראה לי מבחינת אחוזים 97%. מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד המחשבים אצלי הייתה בעיה של עליית הוינדוס - הוא הראה הודעת שגיאה ובה אמר שאחד הקבצים חסר קובץ הנמצא ב system32/drivers/pci.sys משהו... (כנראה ווירוס), אוקיי הכנסתי את הדיסק של הוינדוס, הגדרתי את ה BOOT , והוא אכן עלה, אך באמצע טעינת ההתקנה הוא תמיד נותן לי שגיאה שהוא לא מליח לטעון/למצוא קובץ מסויים, זה תמיד קובץ אחר זה לא קרא לי אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם , אתמול כשפתחתי את המחשב התחילה לי בעיה עם ההתקן שמע נכנסתי לWindows Media Player ולiTunes ולחצתי על השמעת שיר והוא לא מתחיל לנגן אותו . לאחר מכן הלכתי אל הלוח בקרה אל התקני השמע והיה כתוב לי שהכל מותקן כראוי . אך כשאני לוחץ על ``קבע תצורה`` ורוצה לעשות בדיקה של ההתקן הוא כותב לי : ``השמעת צליל בדיקה נכשלה`` ניסיתי למחוק את ההתקן שמע ולהתקין מחדש וזה לא עובד ... ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של החברה של התקן השמע וגם זה לא עזר לי ... אני צריך את העזרה של מישהו שמבין פה . פרטים שיכולים לעזור : התקן השמע הוא : Realtek High Definition Audio מערכת הפעלה : Windows Vista תמונות להבנה : http://up45.siz.co.il/up1/2oy4ytitzqny.jpg http://up36.siz.co.il/up2/mmgyzu2lzjt1.jpg…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחשב שלי לט עולה ונותן לי את הרור הזה Disc boot failure insert system disc? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניקתי ת׳מחשב מכל האבק עם נייר הדבר היחידי שפירקתי זה את המאוורר והחזרתי כשאני בא להדליק המחשב לא נדלק ואפילו לא מגיב
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים חלקים למחשב חדש והיום הרכבתי אותו אני פחות או יותר מבין בלהרכיב ועשיתי הכל כמו שצריך וחיברתי את הכל לפי הספר של הלוח אם וכשאני מדליק הכל עובד הנורות המאוורים הדיסק קשיח וחוליי ורק המסך לא נדלק הוא לא מראה כלום כאילו זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש בעצמי אז אין לי מושג למה זה לא נדלק ואיך אפשר לפתור את זה ונסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתירת הבעיה בהקדם האפשרי. תודה. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון. :-\ זה המפרט: מעבד אינטל E7300 לוח אם G31-S2L של ג'יגבייט. כרטיס מסך מובנה. 2 ג'יגה זכרונות של קינגסטון 800 מגה הרץ דיסק קשיח WD 320 ג'יגה. כולל צורב מארז וכל השאר.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הDOK שלי כרגע (sandisk titanium 2gb), הפסיק לעבוד על הלפטופ. הוא עובד בצורה טובה על מחשב אחר אבל על הנייד הוא פשוט מסרב לעבוד, הוא נדלק (האור הכחול הזה) ונכבה לאחר מספר שניות ללא זיהוי. למישהו יש מושג איזה התנגשות חומרה יכולה לגרום לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360 הם אמרו כך : Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards. את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-