עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by papkin,

שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הרכבתי מחשב חדש לפני כחודש (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב) ויש לי בעיות עם כרטיס הקול המובנה. מדובר בלוח אם gigabyte Z170X gaming 3 לפעמים לאחר הפעלה מחדש של המחשב הדרייבר של כרטיס הקול כאילו נמחק. ב-device manager אני רואה שיש איזה כרטיס קול לא מזוהה (עם סימן כזה שמראה שיש תקלה) ובלוח הבקרה ב-playback devices הכל ריק. אני לא יודע למה זה קורה ואני גם לא בטוח מה מחזיר את זה, אני מנסה מספר פעמים להתקין שוב את הדרייבר ובביוס לבטל ואז לאפשר את הכרטיס ואחרי כמה ריסטרטים זה מסתדר יש למישהו רעיון למה זה קורה? (התקנה חדשה של windows 10 עם דרייבירים מהאתר של realtek) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?

4. Started by shalito,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כרטיסי מסך... פה מצאתי יותר מתאים... היה כרטיס מסך 8800GT עם דרייברים מותקנים הוא נהרס לי... אז רציתי לוודא שזה באמת הכרטיס מסך שנהרס לי וביקשתי מחבר שלי שיביא לי את שלו.. יש לו.. ATI RADEON 5XXX משהו... והתקנתי גם את הדרייברים שלו.... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש... 6870... והתקנתי גם את הדרייבים שלו... השאלה היא האם אני צריך למחוק את הדרייברים של הכרטיסים הקודמים?? אם כן אז איך אני עושה את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. היי, התקנתי את הדרייבר של LOGITECH MX518 שלי מחדש כי החלפתי לDEATHADDER והחזרתי חזרה לMX518,את הדרייבר הורדתי מהאתר הראשי כמובן. ההתקנה הייתה מהירה מאוד אבל אחרי ההתקנה פשוט לא הופיעה התיקייה של הדרייבר במחשב,והדרייבר פשוט "לא נמצא",ניסיתי להתקין מחדש,לעשות ריסטארט ומה לא.. עדיין לא מופיע הדרייבר... מה אפשר לעשות ? ע:איך שהוא סידרתי חלק מהבעיה,הצלחתי להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שאין לי אפשרות לשנות DPI,כמו שהייתה לי קודם...(כאילו מדובר על דרייבר אחר...)

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  6. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by bendorka,

8. Started by tigershos,

מחפש דרייברים לכרטיס רשת עבור מחשב נייד מסוג Packard Bell EasyNote TM98-JO-303IL אודה לכם מאוד אם תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by A_D,

התקנתי ויסטה אבל אייני מוצא דריבירים ללוח עם GA 8N SLI PRO

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. **אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by RONEN1N,

שלום החלפתי לוח למחשב ואסור לי למחוק את תכולתו בגלל שיש בו תוכנות שאי אפשר להחזיר השאלה שלי האם יש דרך למחוק/לאפס את הדרייברים מבלי להשפיע על עבודת המערכת?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by adlanm,

אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה

13. היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Peace,

היי! בעוד מספר ימים יגיע אליי מחשב חדש שהזמנתי. רציתי לדעת, האם ישנם עוד דברים שמומלץ לעשות חוץ מעדכון דרייברים לכרטיס המסך, והורדת העדכונים והתיקון לבאג של ה Samsung 840 EVO 500GB (אם כבר מדברים על זה, מאיפה ניתן להוריד את התיקון הנ''ל?) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Spiritus,

איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Nadav Botbol,

שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Beitarist,

אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by sdrum177,

שלום לכולם. אני מבצע אכשיו התקנה חדשה של מערכת הפעלה למחשב עם לוח אם של ALBATRON ומעבד AMD סוקט 939. נכנסתי לאתר של החברה עלמנת להוריד דרייברים של הלוח אם. והאופציה היחידה היא למערכת XP. מה דעתכם? האם בכל זאת כדאי להתקין WIN 7 בתקווה שיש לו כבר דרייברים מובנים. או אולי להישאר עם XP וללכת על בטוח מה אתם חושבים שיהיה הכי נכון מחינת עבודה הכי טובה של המחשב? תודה מראש[table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by yotamavi,

התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by rushy,

שלום! המחשב לא הצליח לפתוח באף נגן ( media player, real' mv2 player media player classic) קבצי וידאו אלא הופיע מסך כחול בתצוגת הפליירים כאשר הסאונד עבד למחצה. כאשר ביטלתי את השימוש בדרייבר הקיים עבור הכרטיס זה פתר למחצה את הבעיה אך עדיין מדי פעם זה חזר-> הפתרון (לדעתי) :פירמוט. לאחר הפירמוט עם שימוש באותו windows ואותו דרייבר התחילו להווצר פסים באורכים משתנים על המסך בצבעים שונים. והדרייבר לא תיפקד. גם עם דרייברים קודמים שעבדו המחשב כבר לא עבד והwindows לא הצליח לעלות וכל הזמן התרסט. אני לא יודע מה הבעיה ופירמטתי כמה פעמים וזה חזר. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. Started by aipe,

שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.