תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה שמאד מתסכלת אותי. ברשותי דיסקים צרובים מכמה סוגים, בעיקר של TDK שחלקם העליון צבוע לבן ועוד סוג אחד לפחות שאינו צבוע, שהכוננים במחשב החדש שלי אינם מצליחים לקרוא אותם. אציין שזהו מחשב חדש מאד עם לוח אם של PCI-Ex 925XE ,ASUS , פנטיום 4, מעבד 3.0 ג'יגה 64 ביט, 1 ג'יגה של DDR2, ספק כח של ANTEC TRUE POWER 430W, צורב DVD של NEC ו- DVD ROM של טושיבה. בכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב, בעיקר של TDK, הכוננים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים למחשב, נתקעים ובקושי מסוגלים לקרוא אותו, גם דיסק נוסף מפירמה אחרת הוא לא הצליח לקרוא ולהעתיק ממנו. אציין רק שהמחשב הישן שלי, פנטיום 3, כן הצליח לקרוא אותם ולהעתיק מהם קבצים כך שאין שום בעיה עם הדיסקים האלה והם תקינים. ניסיתי להת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד,מישהו יודע אולי מה הבעיה? פתאום התחיל להפתח לבד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 3470 8GB Ram Gigabyte GA-B75M-D3H 2TB Seagate 7200 HD 7970 3GB 5DDR מארז של TMS עם 500W של סיאסוניק LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אחריי כמה זמן הוא היה נתקע ברמות מטורפוות, בדקתי וגילייתי שיש ניצול של 100% מה CPU (!!!!) פרמטתי, ועכשיו הוא עוד פעם נתקע רצח אבל עם ניצול של 25CPU בזמן שאני רק בטיםספיק, אינטרנט, וסקייפ. וגם באנטרנט הוא לא עובד חלק בכלל, נתקע מלא ויש לאגים רציניים בכתיבה! אני על Windows 7 64bit . תמונה מהתהליכים: http://gyazo.com/749b764fa3514d93b7a61d2a2d148ce4
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות. בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת. מפרט המחשב: מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZ לוח אם - Intel DP965LT זכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3 כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MB הארד דיסק - WD 250GB 16MB Cache הארד דיסק חיצוני - WD 500GB ספק כוח - EZcool ATX 400 JSP בעיות שאני נתקל בהן: אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון או ERROR GETTING CLIPBOARD DATA. משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוק…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזאת. כשאני משחק באיזה שהוא משחק אז אחרי כמה זמן נתקע לי המחשב ואי אפשר לעשות שום דבר וזה בגלל הזכרונות מכיוון ש היום עשיתי בדיקה יש לי 2 זכרונות כל אחד של 2 גיגה, היום הורדתי MEMTEST ועשיתי בדיקה ואחרי בערך דקה המחשב נתקע בדיוק כמו במשחק לאחר מכן חשבתי שאולי יש בעיה באחד מהזכרונות אז הוצאתי 1 ועשיתי MEMTEST איזה שעה ולא היה שום בעיות לאחר מכן הוצאתי אותו והכנסתי תשני וגם איתו לא הייתה שום בעיה לאחר מכן החזרתי את שתיהם ושוב פעם הייתי לי את אותו הבעיה אני לא מבין למה זה קורה הזכרונות זה אלה http://benchmarkreviews.com/index.ph...110&Item id=1
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הפעלתי מחדש מחשב ישן שהיה ללא שימוש בבית, הכל עובד פיקס חוץ מהסאונד. חיברתי את הרמקולים שלי בחדר אבל נראה כאילו המחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס קול וניסיתי כבר המון אופציות כדי להתקין אותו וכלום לא עזר. מערכת הפעלה Windows XP מחשב נייח חיבורים סאונד קדמיים ואחוריים לא עובדים בצלילים והתקני שמע שבלוח הבקרה מופיע שאין התקן שמע מחובר למחשב בעוד שבתוכנה של realtek שדרכה מנהלים את השמע כן מופיע שהכבל מחובר. לפי EVEREST זה כרטיס הקול - Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI. אם חסרים פרטים תרשמו ואוסיף. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה במסך ה- POST מופיעות שתי השורות הראשונות בתמונה המצורפת (השורה עם התאריך והשורה עם ה- MEMORY INFO) למשך זמן של קצת יותר מ- 30 שניות (!) ורק לאחר מכן רשימת ההתקנים ממשיכה לעלות. מה יכול לגרום לבעיה? תודה לעוזרים! http://img430.imageshack.us/img430/617/dscf0805jr5.jpg
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני נכנס למנהל התקנים ויש לי איקס כזה עם ההודעה הבאה: '>http://www.2send.us/"] מה עושים כדי שזה יציג לי את מנהל ההתקנים ושאני יוכל להתקין כבר את הדריבר לכ. מסך?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, ויש לי בעיה מסויימת: יש לי בעיה עם משחק מסויים (לא ניסיתי משחקים אחרים, כי אין לי משחק נוסף על המחשב..) כאשר אני מנסה להעלות את המשחק, מופיע לי השגיאה שתוכלו לראות בתמונה המצורפת.. כשאני נכנס להגדרות של המשחק, הוא מראה לי בעיה כלשהי בכרטיס מסך.. כמו שתוכלו לראות, הכרטיס מסך מספיק חזק [מספיק ביותר ] בכדי להריץ את המשחק.. התקנתי דרייברים עדכניים, ויש לי וינדוס 7 32ביט.. אשמח לפתרון בבקשה.. תודה רבה, נאור.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי עושה המון בעיות. בערך כל שבוע הוא פשוט לא מצליח להעלות את ווינדוס, אפילו לא בsafe mode. ניסיתי כל פעם לפרמט, להתקין ווינדוס (ניסיתי כמה גרסאות שונות של XP), וכל פעם, אחרי כמה ימים (לפעמים שבועיים לפעמים יומיים). הווינדוס פשוט מסרב לעלות. ניסיתי הכל, להתקין רק דברים מינימליים, כדי לראות אם איזו תוכנה מסוימת דפקה אותו כל פעם, והוא נופל גם עם התוכנות הכי בסיסיות שאני מוריד מהאתרים הרשמיים בלבד. חשוב לציין- יש לי פנטיום D די ישן, וממש לא משהו. הוא מתחמם בטירוף (70 מעלות בעבודה רגילה על ווינדוס). אבל הוא עבד ככה במשך שנתיים וחוץ מזה שהוא האט המון לא עשה בעיות. חשבתי שכנראה הבעיה בלוח אם, אז שמתי לוח אם אחר, חדש, של גי'גהבייט, חשבתי שהכל נגמר ו…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייור של הBT והוא רצה שאני אעשה ריסט, אז עשיתי, ומאז כאשר המחשב טוען את הווינדאוס הוא עושה ריסט, ביטלתי את הריסט האוטומטי בהגדרות והוא הציג לי את שני הקודים הללו: C0000219 ו 0XC0000139 מחיפוש הבנתי שהקוד הראשון הוא כללי למסך כחול ואינו מאפיין את הבעיה, ושביצעתי חיפוש לקוד השני הגעתי רק ל2 תוצאות שקשורות לVMware, שלא מותקן לי על המחשב. ניסיתי לעשות Repair דרך הדיסק של הווינדאוס אבל הוא לא מזהה את הHD שלי, ואין לי פלופי להעלות דרייורים (היה לי דיסק התקנה אחד שכן היה מזהה אבל אני לא מוצא אותו) מה אפשר לעשות? אני לא יכול לפרמט משום שלא תהיה לי אפשרות להעלות את הדרייורים (אין לי כבר פלופי, ולא נראה לי שהוא יסכים לדיסק) וגם יש לי שם מידע חשוב. תודה חבר'ה עריכה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-