תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שאלה, יש לי לוח אם מסוג Gigabyte ga-g31m-es2l, ראיתי שיש באיביי, כרטיסי PCI-E עם כניסות USB3 שניתן לחבר ללוח האם. השאלה שלי האם זה תומך כל לוח אם? זה יתאים ללוח האם שלי או שצריך גם תמיכה ב USB3 ברמת הלוח אם? אוקיי, אחרי קצת קריאה עושה רושם שזה מתאים לכל לוח אם עם כניסת PCI-E פנויה. מה שמוביל אותי לשאלה נוספת, יש לי כניסת PCI-E X16 שאליה מחובר כרטיס המסך, יש לי עוד כניסת PCI-E X1 ועוד שתי כניסות PCI, או כמו שרשום ב MANUAL של הלוח אם: 1 PCI Express x16 slot 1 x PCI Express x1 slot 2 x PCI slots לאיזו כניסה עדיף לחבר? תודה,
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! ברצוני לבצע בדיקות מקיפות לחומרה של המחשב. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: P-3 866 256MB 20GB WIN XP PRO אני עתיד לפרמט את המחשב אך אני גם חושד בחומרה זכרונות ,לוח-אם ,דיסקי קשיח על אלו תוכנות אתם ממליצים שאוכל להריץ ולקבל דיאגנוסטיקה אמינה לגבי מצב החומרה. המליצו לי למשל על תוכנת MEM TESTלגבי בדיקת זכרונות אך היא מצריכה דיסקט יש משהו פשוט יותר. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא צביקה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק....... האם יכול להיות שזה בגלל שהארד דיסק לא מחובר עדיין (אני צריך לקבל את הקבל sata מחר.....) נ.ב : גם הatx וגם ה-cpu מחוברים לספק....
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאד בכרטיס קול, לפני יומיים כאשר פתחתי את המחשב, הסאונד במחשב פשוט לא עבד, לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהמחשב לפתע פשוט לא מזהה את הכרטיס קול.. הוא לא מופיע במנהל ההתקנים.. ובאפשרויות סאונד בלוח בקרה רשום שלא קיים כרטיס קול, ניסיתי להתקין דריברים אבל זה לא מתקין אותם בגלל שהמחשב משוכנע שאין כרטיס.. ניסיתי גם הוספת חומרה וזה לא עבד.. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשהתקנתי את לוח האם במחשב שלי גרמתי בטעות לקצר אם המארז. כעת המערכת עובדת אך אני חושש שלוח האם אינו תקין לגמרי וכי ישנה בעייה של יציבות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם RTX 3060 וRYZEN 5 3600 (המפרט המלאה למטה) וכשאני משחק RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה אחרי כמה דקות המחשב שלי ממש מתחמם. בדקתי את הטמפרטורה בNZXT CAM וזה הראה לי שהCPU על בערך 90 מעלות צלזיוס והGPU בערך על 70 מעלות צלזיוס. כשאני רק עם DISCORD, CHROME, NZXT CAM פתוחים במחשב הCPU שלי על 54 מעלות צלזיוס והGPU על 53 מעלות צלזיוס. האם ההתמממות של המחשב בזמן שאני משחק RED DEAD זה משהו תקין או לא, עם זה לא תקין מה עלי לעשות כדי לסדר את זה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן של דל ווינדוס 7 והיום הוא נפל לי על הרצפה והוא נותן לי הודעה כזו
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שעברתי למסך ה LG LCD יש לי דיליי אדיר במשחק אמריקס ארמי. הדיליי הוא:כשאני מזיז את העכבר התנועה שלו על גבי המסך מתחילה כ-שניה יותר מאוחר. אין לי מושג מה זה,אני שבוז מזה.. עדכנתי את הדרייבר של המוניטור עצמו+דרייבר של העכבר+כרטיס מסך(FX5600) וכלום לא עוזר. או שאולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך? אולי קרה את זה לעוד מישהו כשהוא עבר מCRT ל LCD? חשוב לציין שבCRT לא הייתה לי אף בעיה בנושא... אגב,החיבור הוא DVI(אולי גם קשור לדילי?!?) תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-