תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
Hi, anyone who can instrcuct me how to do that step by step ? Tks in advance, GILI
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הסימפטומים: - המחשב נתקע באופן אקראי. - לפעמים נתקע לפני ההתחלה של וינדוס. - המסך נשאר על אותה תמונה, אי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת. עשיתי חיפוש לוירוסים ולא מצאתי כלום. עזרה בבקשה! תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אתמול פרקתי את המחשב לצורכי ניקוי המאוורים(3 כאלה) אחרי ההרכבה חזרה מופיע לי בהפעלה של המחשב מסך שרשום בו: CPU FAN ERROR המחשב מצפצף 3 פעמים ועולה, האלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להעלים את הבעיה? אלו הנתונים שהוצאתי מBIOS ו תוכנה EVEREST BIOS: Сpu temp - 33 c MB Temp - 37 c Cpu fan speed -N/A Cpu q-fan control - enabled cpu fan profile - optimal chassis fan 1 speed - 2636 kbm chassis fan 2 speed - N/A chassis q+fan control - N/A Vcore voltage - 1.304 V voltage 3.3 v - 3.296 v voltage 5v - 5.232 v voltage 12v - 12.20 v לאחר מכן הורדתי את התוכנה אורסט וזה מה שמופיע שם: sensor type - HDD Gpu sensor type - driver Temperatures: Motherbord - 37 c Gpu - 59 Seagate - 40 c …
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה.. פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג. ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל. אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש? איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא: לוח MSI MS7236 זכרון 2GB מעבד pentium D 820 כרטיס מסך 6600LE הבעיה היא כזו: רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדש קניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 W הבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצויין כאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש... אני ממש אובד עצות אנא עזרו לי תודב רבה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחשב נכבה לאחר זמן קצר אך מבצע כיבוי מסודר של WINDOWS XP ? מה יכולה להיות הסיבה? בעיית ספק? מאוררים נראים פועלים -בוצע ניסיון להתקנת WIN מחדש אך גם באמצע ההתקנה המחשב כבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי הרבה זמן עם פרו אבולושין באופן תקין יום אחד המישחק החל לקרטע. יש לי מעבד מעולה זכרון RAM 4 GIGA חוץ מהמישחק הכל נראה טוב מאז גם מישחקים אחרים לא עובדים תקין. יש למישהו רעיון מה זה ? אם הכרטיס היה מתקלקל גם דברים אחרים לא היו מתפקדים במחשב לא ? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר. רעיון מישהו ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחלתי לשחק קצת במשחק Warhammer 40000 Dawn of War II ואני מרגיש שהמעבד ממש מתאמץ במשחק (כמו בכל שאר המשחקים שאני משחק). אני לא סגור שהבעיה היא במעבד אבל בזמן משחק שומעים אותו מתאמץ ואחריי בערך 20 דקות של משחק המסך פתאום נכבה לכמה שניות (כאילו המעבד נח לו) ואז חוזר לעצמו מיד והכל ממשיך כרגיל.. זה קורה בערך כל דקה שתיים אחריי 20 דקות של משחק בערך. עכשיו המחשב חדש הגיע לפניי שבוע וחצי.. המפרט שלו הוא כזה: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA770T-ES3 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, Audio, Gigabit LAN) DIMM3: Crucial RM25664BA1339.16FF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 59…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מצב שהארד דיסק יכול להישרף בגלל שהאיוורור של המחשב לא עבד? והאם אפשר לשחזר מידע מהארד דיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב לא מצליח לאפס את הביוס בעת הפעלה ואני לא מקבל את האיתות של האיפוס - פייפ בודד המחשב תקוע במצב כזה: בפינה השמאלית מלמעלה יש מקף-תחתות _מהבהב, ממצב הזה המחשב לא מתקדם. הבעיה נפתרת באקראיות והמחשב נפתח כרגיל. במחשב נוסף יש בעיה דומה אך כ.המסך לא מציג פלט ולא מפעיל את המסך,חשדתי בכ.מסך אבל במחשב הזה אין רמקול פנימי, לכן החלפתי בין הכרטיסים ובמחשב ה"עובד" קבלתי איתות מהרמקול שאין כרטיס מסך והמסך לא נדלק. שלחתי את הכ.מסך התקול לחברה ולפי דבריה הכרטיס פועל. שאלה מה יכול לגרום לבעיות הדומות האילו. מחשב א: E8500 asus p5e deluxe corsair cm2x2048-6500c4dhx *2 gigabyte 5850 625w enermax [glow=red,2,300]משהו לציין בחוברת של לוח האם כתוב :[/glow] הזיכרון שלי פועל ב800MHZ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש של WD של 500G ואלה רק הפירמוטים שהוא נותן לי: איך אני מפרמט אותו בFAT32? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-