עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gimel,

חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by OmerCohen,

שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.

3. Started by itay145,

שלום. קניתי מחשב חדש התקנתי את הדרייברים של הכרטיס והכל (הכרטיס זה GTX 560 TI ) ומדי פעם רשום לי שהדרייבר של הכרטיס מסך נפל וזה תיקן אותו עכשיו זה לא תמיד מתקן ובזמן שזה לא מתקן על המסך יש לי מלא כתמים של ירוק. מה עלי לעשות? נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ד"א.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Shmoolik,

אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by ma nishma?,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P4C800 עם הארדיסק SATA - MAXTOR 6Y160M0 . אני רוצה לבצע פירמוט אבל הבנתי שעלי להשיג דרייבר ל SATA שאותו אתקין, באם אצטרך, בעת הפירמוט ע"י פונקציית F6. בדקתי בדרייברים שבידי ואין לי דרייבר כזה. מה שיש לי זה דיסק של לוח האם, אבל לא מצאתי בו דרייבר SATA. מה עלי לעשות ? גם אם יש דרייבר ע"ג הדיסק האם אני לא צריך דיסקט ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Hakiru,

יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. Started by moti30,

שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??

11. היי! הבעיה מצויינת בכותרת , ניסיתי למצוא בגוגל את הדרייבר ללא הצלחה לפי הHARDWARE ID. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי תמונה של הDEVICE MANAGER עם ההתקן הבעייתי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by idank,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Y-R,

שלום, יש לי נייד ASUS N550JV כאשר אני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל הוא אומר לי שיש לי את ההכי מעודכן. אם אני נכנס לאתר של אינטל יש שם אפשרות לעשות סריקה על המחשב ולבדוק אם יש דרייברים חדשים יותר, שם הוא כן מראה לי שיש דרייבר חדש ושצריך לעדכן. ניסיתי התקנה ידנית והצלחתי ואני רואה את השינוי אך ברגע שהוא עושה חיפוש לדרייברים מעודכנים הוא מחזיר לי את הדרייבר הקודם... כאילו עושה DOWNGRADE לדרייבר.. זה מוזר ולא נתקלתי בזה... השאלה זה למה זה רוצה לעדכן את זה ... כשאני עם הדרייבר הישן יש לי קריסות מדיי פעם עם התקלה הזאת : driver irql not less or equal igdkmd64.sys ואחרי שעדכנתי וזה היה זמנית עם החדש לא משנה מה עשיתי הכל עבד חלק... אשמח לרעיונות. תודה וחג שמח !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by דןזט,

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ben_amitai,

שלום לפני 3 שנים בערך קניתי הגה למחשב שיחקתי בו קצת ואחר כך שמתי אותו בפינה עם כל שאר הדברים ושחכתי ממנו לפני כמה ימים קיבלתי את NFS MOST WANTED וניזכרתי בהגה הבעיה שאיבדתי את הדרייבר שלו ההגה של חברת thrustmaster דגם עם כפתור צהוב כזה של פרארי אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את הדרייבר מהאינטרנת או משהו זה מאוד יעזור תודה בכל מיקרה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. Started by ישראלה,

יש לי בחנות קופה שמבוססת על וינדוס 2000 ואני מעוניין להתקין לו כרטיס רשת אלחוטי של level oen, באתר שלהם יש דרייבר מXP ומעלה. איך אפשר להשיג לוינדוס 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  19. אנשים אני צריך טובה, חיפשתי את הדרייבר של הכרטיס המעצבן הזה ואני לא מוצא אותו גם באתר של החברה, הדיסק אבד לי אז זה קצת בעיה... אם יש למישהו את הכרטיס הזה אז בבקשה תעזרו לי, ICQ-261456720 תודה מראש.מתן!!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by תרנגול,

שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by max74,

שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  22. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס סאונד של מחשב P4 ( ישן) עשיתי uninstall לsoundmax ומנסה להתקין חדש אבל מקבל הודעה- driver not found . מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  23. Started by miky,

שלום,אני צריך דרייבר לכרטיס קול בשם :e3dx hsp56

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by IDAN AMRAM,

אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש

25. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.