עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elior021,

היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  3. שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. Started by ronzilca,

אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by hugo_hand,

יש לי הארד דיסק חיצוני 500g של WD בן 4 שנים, לאחרונה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את ה-USB רק אחרי שאני מנתק ומחבר מספר פעמים הכונן מזוהה פתאום וניתן לעבוד איתו. אם אני מפסיק לעבוד איתו לפרק זמן ארוך המחשב שוב מאבד אותו ולא ניתן למצוא את הכונן. ניסיתי להריץ דפרגמנטציה, scan disk וזה לא עזר. האם אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by efiyak,

בדקתי את הדיסק עם תוכנת HD Tune וקיבלתי את התוצאה המופיעה בצילום המצורף האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק את הדיסק? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by nizans,

גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nikon,

לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…

10. שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך כנראה או בדרייבר שלו שכל כמה זמן המסך נכבה כזה ואחרי שניה הוא חוזר לעבוד והוא חוזר לעבוד רשום לי בצד את ההודעה הזאת עכשיו השאלה שלי איך אני פותר את הבעיה הזאת כדי שהמסך לא יתכבה כל כמה דקות תודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  12. קניתי אוזניות חדשות, חיברתי אותן למחשב והן היו מאוד מאוד חלשות היום הלכתי להחליף לדגם אחר - הלכתי למחשב אחר - בדקתי, מאוד חזקות ואיכותיות חזרתי הביתה חיברתי, והופ, הן שוב חלשות! מה עלי לעשות ?? אני חייב לציין שזה ככה רק עם חיבור אוזניות כנראה כי עם הרמקולים של המחשב אני שומע מאוד חזק.

• 8 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

14. Started by redead,

לוח אם P5VD2-MX SE .. המחשב הוא של קרוב משפחה הכרטיס מסך מת לגמרי אין תצוגה והמאורר שלו לא מסתובב. השאלה אם יש אפשרות להשתמש במובנה של הלוח אם?? אם לא מה הדבר הכי הכי זול שאפשר להתאים למחשב הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Lenis,

קניתי לאחרונה חלקים חדשים : Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset Socket 1366 Model 39426/GX58AUD3R OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K Seasonic X-650 650W Noctua NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Western Digita WD20EARS 2000Gb Caviar Green 3.5 64MB SATA II והוספתי כרטיס מסך זמני sappire radeon hd 4850 לאחר שחיברתי את כל החלקים, הדלקתי את המחשב ולהפתעתי הוא לא עולה. האם יכול להיות שהזיכרון הוא הגורם לבעיה ? -- התברר לי שהלוח לא תומך ביזכרונות 1600. או שאני עשיתי טעות כלשהי בהרכבה ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by rony1880,

היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by amit.w1986,

ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?

21. Started by מיקי העכבר,

שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי

22. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני בחיבור USB עם 1.5 ג'יגה של ורבטים. בעבר הוא פעל בסדר עד שמתישהו הוא פשוט הפסיק להיות מזוהה על ידי מחשבים. כשמחברים אותו למחשב (וניסיתי כמה, גם ניידים וגם נייחים) המחשב כותב USB device not recognized. במנהל ההתקנים יש סימן שאלה לידו ובדיסק מנג'מנט (Disk management) הוא לא מופיע כלל. חיפשתי בהמון פורומים ובאף אחד לא מצאתי בעיה דומה (תמיד הכונן מופיע בדיסק מנג'מנט או במנהל ההתקנים). בדקתי במחשבים שונים עם כבלי USB שונים ואפילו עם ספק כוח חלופי. למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. המסך מתחיל להבהב והעכבר נתקע. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה בכרטיס אז הבאתי עוד אחד וגם איתו אותה הבעיה. החומרה שברשותי: - לוח ASUS P5VDI-X - מעבד P4 CELRON - כרטיס מסך מסוג AGP ATI RADEON VE (קודם נסיתי כרטיס AGP INNO3 6200 ) - זכרון DDR 1.5 GIGA נ.ב-יש ללוח אפשרות לכרטיס מסך PCIE אבל לא מוכן לקבל אחד שיש לי מסוג GEFORCE 9300 GS לפני הפירמוט המחשב עבד בסדר עם כרטיס מסך מסוג GF4 MX-440 ששווק חיים והתפרק.... ===================== מה עושים?מה הבעיה? מישהו יודע? האם יש בעיה בלוח? תודה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by ירון333,

שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ? יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים