תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפנות בוקר הכל היה בסדר, כשקמתי היום בבוקר הנורה של המסך הייתה כבויה. מיד לחצתי על כפתור ההדלקה וכלום לא קרה. מאז ניסיתי לחבר ולנתק את המסך מהחשמל כמה פעמים אך זה לא עזר. לפני כמה דקות נתקתי את הכבל גם מהמסך וגם מהשקע, חיברתי את זה שוב לאחר כמה דקות, וברגע שנכנס התקע לשקע הנורית נדלקה בצבע כחול לשנייה ואז שוב כבתה. כמו מין הבהוב יחיד כזה, המסך נדלק לשנייה וזהו. מדובר במסך LG1953TR... האם לדעתכם עוד ניתן להציל את המסך? אולי הבעיה היא רק בכבל? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש זה המפרט מעבדי AMD Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan יש לי בעיה,כשאני משנה בב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, שקניתי לפני חודש בערך. הכל היה בסדר, עד אתמול, כשניסיתי להדליק אותו, והוא פשוט לא נדלק. לא היה שינוי מבחינת החומרה בין שני המצבים. הוא פשוט מסרב להידלק. הספק נראה עובד, והמאווררים של הכרטיס מסך והמארז הסתובבו, ההארד דיסק עשה קול של נדלק, אבל חוץ מזה, נאדא. המאוורר של המעבד מראה כאילו הוא מתחיל להסתובב, ברגע שמדליקים את המחשב, הוא נותן חצי סיבוב ומיד מפסיק. כשמחברים את המאוורר של המעבד לחיבור של המאוורר מארז, הוא עובד, אבל אז המאוורר של הכרטיס מסך רועש בטירוף. ניסיתי לפרק את כל הרכיבים מהמחשב, כולל RAM והכרטיסים (כרטיס מסך וכרטיס רשת אלחוטי) ועדיין אין כלום. הוצאתי את הסוללה, חיכיתי כמה דקות והחזרתי. ועדיין כלום. יש איזה רעיון לעוד בדיקה, או ללכת לחנות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות אחת של הווינדואוס ואחת של דברים אחרים אז במחיצה של הווינדואוס כל שנייה נעלמים מגבייטים כל פעםש אני עושה ריענון ובודק מה מצב המחיצה כל פעם זה פחות ופחות ואני לא מוריד כלום...מה אפשר לעשות שהם לא יעלמו ויחזרו לי כל הGB שנעלמו?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל מוזיקה ממקור כלשהו כמו מדיה פלייר יוטיוב סרט או כל דבר אחר יש תקיעות כאלה של רבע שניה עד חצי שניה כל פעם וזה ממש מפריע לי ראיתי גם שבסרטונים ביוטיוב הסרטון עצמו גם נתקע יחד עם הסאונד ... (לא חושב שזה קשור לאינטרנט כי יש לי 12 מגה והוא כבר סיים לטעון את הקליפ וזה גם קורה במדיה פלייר) אין לי כרטיס קול מיוחד רק של הלוח אם מחשב ישן לא יכול להיות הסיבה המחשב הוא חדש מלפני שבועיים אם צריך מפרט אני אוסיף למרות שאני כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה תעזרו אני מתחרפן מלשים שיר כי הוא נתקע כל כמה שניות .
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשתי מסך 24" (full HD). שאלתי אם תהיה בעיה לחבר מסך שכזה ללפוט שלי (שלו כרטיס מסך GeForce 7300 Go). התשובה הייתה שאין בעיה. אבל..... דבר ראשון שאני שם לב אליו [ואני מחובר דרך כבל VGA, כי ללפוט שלי יש רק יציאת VGA] הוא שישש מעין גרעיניות בחל העליון של המסך [אני שם לב לזה בעיקר משום שאני משתמש בגוגל כרום, ושם נמצאים ה Tabs של הדפדפן]. זה זמני, וזה רגעי. לפעמים ממש לשנייה, ולעפמים זה כ"כ מהר, שאני מפקפק אם ראיתי את זה בכלל, או שאני מדמיין. העניין הנוסף הוא שלעתים, כל החלונות נעלמים, כולל שורת המשימות [אני משמש ב Ubutnu]. לאחר שניה או שתים, שורת המשימות חוזרת, אבל החלונות כולם כאילו נסגרו לבד. בשלב הזה גיליתי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לתפקד [אני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, המחשב מסרב לעלות לווינדוס יש לי מסך כחול כזה אבל אין לי הודעת שגיאה הגירסא של הווינדוס היא Windows 7 Ultimate אני כרגע כותב מהמחשב אבל במצב בטוח
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA ועשיתי מהשו לא טוב. כול משחק שאני נכנס עליו אין לו צבע (BRIGHTNESS) הכול חשוך כזה וגם בדסקטופ עצמו קצת חשוך. כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9800
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 260GTX(של GAINWARD,אם זה משנה),כשהוא מחובר ללוח ולספק המחשב לא נדלק.במצב הפוך המחשב נדלק.האם הבעיה היא בספק או שהלך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית בהתקנה של WIN 7 אני נכנס לבוט והכל מעלה לי את החלון של ללחוץ על כפתור כלשהו כדי להיכנס להתקנה טוען קבצים והכל מגיע לחלון של הווינדוס (רקע של ווינדוס 7) וזהו. לא מופיע שום דבר... צריך להיות חלון של בחירת שפה, התקנה ודברים כאלה אבל אין לי כלום מגיע לרקע וזהו.. למה זה קורה ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-