תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב משהו הNERO אומר לי שהדיסק מלא ולא נותן לי לצרוב... מה יכולה להיות הבעיה? =/ הצורב של LG אבל אני לא זוכר את הדגם... אם יש צורך תגידו אני אחפש יותר לעומק... תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM. במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP. במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות. לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות. אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL. האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)? נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי. הבעיה התחילה כשראיתי שאני לא מצליח לגשת אליו בwindows. פתחתי את הbios לראות מה קורה וראיתי שהכונן מזוהה אבל מוצג שיש לו 0GB זיכרון. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את החיבורים של הכונן. נכנסתי שוב לbios והפעם נראה שהכל היה בסדר. התיקון הזה החזיק כמה שעות ואז שוב הבעיה חזרה. אחרי זה יצא שלא נגעתי במחשב כמה ימים בכלל. הדלקתי אותו הכונן היה נגיש שוב לכמה שעות ואז שוב לא נגיש. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות במקרה וכזה.. תודה מראש על העזרה, כפיר
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במערכת עריכה הראשית שלי- לפני כחצי שנה- המחשב היה עושה כיבוי פתאומי- כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. פשוט נכבה... ללא שום התראה,ללא סימן, העכבר היה קופא לחצי שנייה ואז- בום... לפני כחודש המצב השתנה- המחשב עושה כיבוי, כאילו ביצעתי "כיבוי" או לחיצה מהירה על הכפתור של הכיבוי במארז- כל החלונות נסגרים מהר, ואז הוא עושה הפעלה מחדש (ושחזור נקודה אחרונה של תוכנת RADIX שמותקנת,כאילו היה כיבוי לא תקין). ניסיתי כמה דברים- ניתקתי את האל פסק והסרתי את התוכנה שלו (הוא אחראי ל כיבוי מהיר), אין אבק והמעבד לא מתחמם (אני מנקה כל חודש,ויש גוף קירור 5700), אין וירוס והמחשב לא מחובר ולא היה מחובר מעולם לרשת. מה הבעיה? מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסיפור התחיל בבוקר, השארתי את המחשב דולק ויצאתי ללימודים. חזרתי הביתה המחשב היה סגור (וידאתי שאף אחד לא נגע בו, ככל הנראה הפסקת חשמל או משהו).. הדלקתי והמסך כתב לי "No Signal Detected", העברתי את החיבור DVI לכרטיס מסך המובנה של הלוח-אם וזה עבד. החלפתי את הכרטיס מסך וזה גם לא עזר, שוב פעם No Signal Detected. איפסתי גם את הביוס, מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי היום בזמן שלא הייתי בבית המחשב נכבה, כשחזרתי לחצתי פעם אחת על כפתור ההדלקה ועדיין לא נדלק. ניתקתי את הכבל חשמל מהספק לכמה שניות,החזרתי ושוב ניסיתי להדליק ובמקרה זה הוא כן נדלק זה אמנם פעם ראשונה שזה קורה אבל אני רוצה לנסות להבין למה לפני שמשהו יותר גרוע יקרה. רעיונות/הצעות ודרכים לבדוק את זה ברמת ודאות כזו או אחרת יתקבלו בברכה תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שכל השאלות שייכות לפורום הזה אך אנסה ואשמח לתשובתכם \עזרתכם קניתי מחשב חדש ועבדתי איתו שבוע ימים שבמהלכם המחשב פשוט זוחל התקנתי את התוכנות הנדרשות ואנטי ווירוס ואני ספייוואר.ממש כל מה שאפשר ליקטתי מהפורומים כאן ועבדתי לפי העזרה של החברים . אני חושד שהארד דיסק אולי הזיכרון פגומים ,אני קצת חסר אונים ולא יודע מה לעשות ועבורי הפורום הוא המקום הראשון שתמיד עזר לי . מה עושים במצב שכזה היציעו לי להוריד תוכנות לבדיקת זיכרון והארד דיסק אבל לא המליצו לי איזו תוכנות להוריד ,. אולי אני טעיתי הגדרתי את הזיכרון הווירטואלי והכפלתי את הזיכרון 2G כפול 1.5 .אולי זה לא בסיידר . בכל מקרה אני מבקש עזרתכם ואשמח מאוד לדעת מה אפשר לעשות בכדי להציל את המצב אני עדיין משוכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-