עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. Started by the crazy boy,

יש לי מסך CRT שהוא "קצת" נדפק. לא רואים בו טוב בכלל... הכל מטושטש, קשה לקרוא בו. בכל אופן אי אפשר לתקן את זה. אבל השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות שיראו קצת יותר טוב? (הגדרות או משהו כזה) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by 114508534,

אחרי שחיברתי את חיבוריי החשמל מן הכפתור , המחשב נדלק אבל יש ציפצופים (ארוך-מפסיק-ארוך-מפסיק-ארןך וכך הלאה ) והמסך לא עולה , אין שום הודעה על המסך -מזה אני משיג שכרטיס המסך במקום ועובד. מי שיוגע מה אומרים הציפצופים הנ"ל שיגיד לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shahar07,

בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא את ההתקנים הללו ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? זה כבר חודש שאני תקוע עם הבעיה הזו, נראה שזו בעיה חומרתית

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by inflictioNz,

שלום בזמן החרון המחשב שלי נתקע המון ולא עקב משהו מיוחד אלא גלישה רגילה באינטרנט פורומים פייסבוק וכו'. ושמתי לב שבמנהל המשימות השימוש בCPU ובדיסק הרבה פעמים קופץ ל100% שימוש ואז נתקע וזה קורה הרבה פעמים אפילו שהמחשב רק נדלק אשמח לעזרה הצלחתי לתפוס את השימוש הדיסק התמונה לכן אעלה לכאן. מה גם שניסיתי לעשות סריקות של וירוסים ורוגלות וניקוי יש לי את התוכנות ANTI MELWARE , CCLEANER , SPYBOT, ADVANCE SYSTEM CARE , DRIVER BOSTER 3. את כל התוכנות עדכנתי והרצתי אחת אחת במצב בטוח וזה עדיין ממשיך

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by Director,

זה עושה את זה כל רבע שעה בערך ..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by mosh18,

לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום חברים, קניתי מחשב חדש זה המפרט מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan יש לי בעיה,כשאני משנה בב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by FatallChill,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. רכשתי מחשב חדש ואת רובו הגדול כבר הרכבתי. הדבר היחיד שלא הצלחתי לחבר עדיין זה את ספק הכוח למערכת הקירור של המארז. המארז שרכשתי - Antec GX500 Window: http://store.antec.com/gx-series/gx500-window.html הספק שרכשתי - FSP Hydro X 650W 80 Plus Gold: http://www.fsplifestyle.com/PROP163000633/ הבעיה היא כזאת: מערכת הקירור אמורה להתחבר לספק בחיבור MOLEX זכר. העניין הוא שגם בספק יש לי רק MOLEX זכר ואין לי בכלל חיבורי נקבה. משמע אני צריך לחבר שני MOLEX זכר אחד לשני, אז אני בעצם צריך מתאם מMOLEX נקבה - לMOLEX נקבה. חיפשתי בכל חנות אפשרית מתאם כזה אבל לא מצאתי. האם קיים דבר כזה ויש לי אפשרות לקנות אותו בארץ ולא לחכות חודש עד שיגיע מחו"ל? …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MalGano,

שלום לכולם. המחשב המזדקן שלי (בן 6 בערך) תמיד ידע לעשות בעיות שונות ומשונות. פעם נשרף הצ'יפסט, חיבור של הכרטיס מסך והזיכרון עשו הרבה טרור ועוד שלל בעיות. לאחורנה הוספתי לו הארד דיסק חדש שתקופה סיברה הוא והמחשב עבדו ללא בעיות. עד לשבוע שעבר בערך, שהמחשב החל להיתקע תוך כדי השמעת קליל כזה ששומעים כשמכבים את המחשב. הוא ממשיך לעובד ונורית ההרדדיסק האדומה דולקת באורך קבע. אם מבצעים ריסטרט אז 99% שהוא יקפא שוב בשלב ה-boot של ה-bios. אחרי עוד כמה ריסטים כאלה או כיבוי והפעלה מחדש, המחשב עולה שוב כאשר יש הודעת COMS checksum error וצריך להגדיר את כל הביוס מחדש. לפעמים אחרי קפאון וריסט המסך לא נדלק. אין לי מושג למה זה קשור בדיוק. האם לדיסק החדש, אם כי היו בעיות כאלה בעבר אך לא באותה…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום, הבנתי שבווינדוס 7 יש הגבלה של תווית (אותיות) שניתן לכתוב בשם של קובץ כשאני פותח תיקיה חדשה בשולחן העבודה אני לא יכול לרשום בשם את השם הארוך שאני רוצה (תיאור תוכן התיקיה) וגם אם אני מצליח ואני מנסה להעביר לתיקיה אחרת אז כותב לי ששם ארוך מידי לפעמים אם יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה לדוגמא AAA->bbb-ccc אז לתוך תיקיה C אני כבר לא יכול להכניס קבצים כי השם הכולל של התיקיה הוא "AAAbbbccc" וזה שם ארוך מידי (בפועל יש הרבה יותר תווים) בקיצור מקווה שהבנתם, בכל מקרה איך אפשר להכניס יותר תוווים? בנוסף לזה אם אני מנסה להעביר את הקבצים כגיבוי לדיסק קשיח אני לא יכול לעשות את זה כי כמעט כל השמות ארוכים מידי סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by sddc,

יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yahel shafir,

שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lhadad,

שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by yair71,

האם אפשר לסמוך על התוכנה היא מצאה לי מאות טעויות סרקתי עם כל התוכנות המתקדמות והם לא מצאו כלום כתבתי כאן כי אין פורום תוכנות שלחתי שאלה בעבר על בוטים. ולא קיבלתי תשובה. דרך אגב טמפרטורת הכוננים קשיחים בין 43-45 מעבד בין 35-39 איך אני מוריד טמפרטורה של ATI 9500 אני רוצה להוריד מהירות מעבד כרטיס מסך. שפחות יתחמם וקבוע איך אני מוריד את העומס על הספק שפחות יתחמם.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.