תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אתמול הלכתי לתקן מחשב לחבר. הייתה לו את ההודעה הזאת: windows could not start because this following files are missing: windows\system32 בערך ככה. פירמטתי את המחשב הכל פעל מצויין. היום זה שוב קרה.. צריך להחליף הארד דיסק?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום מחשב 2.4 די. וי. די. וינדוס 98 SE באנגלית קניתי סרט שיש עליו 3 נקודות כאלה על הדיסק עצמו (כדי שלא יוכלו לצרוב) הבעיה היא שאפילו לראות את הסרט אי אפשר. אני מכניס לכונן הסי. די. והכל נתקע. תוכנת הצפייה לא עובדת, וגם בתוכנה אחרת (real 1) אני לא מצליח לפתוח את הסרט. יצויין כי הסרט בנוי מ-2 תקליטורים ואף אחד מהם לא עובד. יש למישהו עיצה? תודה
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ערב טוב.. קיבלתי לאחרונה הרדיסק של היטאצ'י בנפח 160 גיגה,וכאשר אני היום בא להתקין ווינדוס אני מקבל את השגיאה הבאה: הנה תמונת הג'מפרים של ההרדיסק (אם זה עוזר למישהו) האם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את הפתרון כיצד להתקין ווינדוס ללא בעיות? (ההרדיסק בחיבור ATA 133) אודה למאוד למענה מהיר. אסף.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה, יש לי בעיה, זה התחיל לפני יומיים אם אני לא טועה, הווינדוס לא משמיע סאונד, אני יכול לשמוע מוזיקה בווינאמפ, אבל, שאני הולך ללוח הבקרה, ל-Sound and Audio devices, אני הולך ל-Sounds, ושם אני אמור לסמן איזה סאונד אני רוצה לשמוע, כמו פתיחה של חלון וכו', ואני אמור ללחוץ על הכפתור Play ולשמוע, אבל הוא לא נותן לי ללחוץ עליו, נגיד, אם אני מסיים להוריד משהו אני אמור לשמוע את הסאונד הזה של סיום הורדה, אם אני לוחץ פעמיים על תיקייה גם אמור לשמוע את זה, אבל אני לא שומע, אם אני מרוקן את הרייסל בין, גם אמור לשמוע משהו, את כל ה-waves של הווינדוס אני לא מצליח לשמוע, גם במשחקי פלאש באינטרנט אני לא שומע את הסאונד. בנוסף לזה, האייקון של הווליום שאמור להיות ב-task bar לא עולה עם הווינדוס, …
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משדר BLUETOOTH בUSB של המחשב עכשיו ככה החלפתי לוח למחשב שלי של חברת ASUS לפניי שהחלפתי את הלוח עשיתי במנהל התקנים ל-Generic Bluetooth Radios לא זמין לפעמים הייתי מכבה אותו כי זה היה מציק ועכשיו אחריי שהחלפתי לוח ה-BLUETOOTH לא מזוהה אצלי יותר כעיקרון לדעתי זה בגלל שה-Generic Bluetooth Radios השארתי אותו על לא זמין ועכשיו לא מופיע לי במנהל ההתקנים שום דבר שקשור לBLUETOOTH ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר יש לציין שאני מחבר דברים אחרים ל-USB הם עובדים מצויין. האם יש איזה שיטה להפעיל את ה-Generic Bluetooth Radios חוץ ממנהל ההתקנים והאם יש שיטה כלשהי שזה יסתדר לי? תודה רבה לכל מי שעוזר לי.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב... יש לי מערכת windows 7 שמגיעה אוטו' עם DirectX11. הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי תומך ב DirectX9. [יש לי x1950]. אני צריך להתקין את גרסת ה-9. אבל אני לא מצליח להפטר מה directX11 וזה יוצר לי בעיה במשחקים. מה אני יכול לעשות? האם וינדוס 7 תומך בכלל בDirectX9? *אני מפחד למחוק את ה DirectX11 ידנית...*
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לדוד שלי מחשב מסוג PENTIUM 4 HT 3.0 וHD של WD בהתקן SATA הWINXP עולה והכול בסדר רק שאני ניגש לפרמט מדיסק BOOT הוא לא מוצא לי התקן HD וגם בביוס לא מוצא את ההארדיסק..ממש מוזר לאור העובדה שXP עובד פשוט אני רוצה לפרמט כי יש לו מלא בעיות איתה. מה עושים?? יש לציין שהחיבורים תקינים והכול פועל ועובד תקין למעט הזיהוי בביוס ובהתקנה של XP שלא מזהה את הHD ובכך אין אפשרות להתקין..אולי צריך דרייברים של SATA CONTROLLER??אולי גאמפר?? ועוד שאלה איך אפשר למחוק את האפשרויות של ההפעלה במסך הBOOT יש לי 2 אפשרויות התקנת XP והפעלתו..מאיזה קובץ ניגשים למחוק אותו.. אודה לתגובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מדגם Dell 5110. אני מדליק אותו, לוחץ על כל דבר ( כרום, רשתות אלחוטיות, המחשב שלי.... ) והוא נתקע. כביכול, חושב אבל בעצם נתקע. אחרי חצי דקה גם העכבר מפסיק והגיב. מחוסר ברירה כבר ניסיתי פירמוט אבל זה ממשיך לקרות. מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? כמו שכבר הזכרתי, מחשב מבית טוב עם מפרט לא רע בכלל.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
פירמטתי תמשחב יש לי וינדאוז 98 והורדתי מהאינטרנט דרייבר לכרטיס קול שלי המזויקה מתנגנת אבל אני לא שומע אם אני שמחק קצת עם התקע למטה שומעים אבל לכמה שניות ואז זה נעלם...... מה עושים? האם זה הדרייבר? Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound CardPCI
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-