תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום באתרים לגילוי רזולוציה ,כגון http://whatismyresolution.com/ או http://www.whatismyscreenresolution.com/ אני מקבל שהרזולציה שלי היא 1280X720 אבל החומרה שלי בcontrol panel מדווחת 1920X1080 . זה מחשב נייד lenovo ideapad y700 יש לכם רעיון מה קורה?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ניסיתי להתקין כבר שלוש מערכות הפעלה מקוריות וכל פעם הוא נתקע בחלק אחר של ההתקנה... לפעמים עם הודעת שגיאה לפעמים בלי. במה הבעיה? ב BIOS? בהארד דיסק? ATI r9800pro 1gb crosair twinx amd 64 3000 Albatron K8X800 PRO2 antec truepower 430 WD 120 gb sata מה יכולה להיות הבעיה? בתודה רמאש לעוזרים....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול עד 4 בבוקר אני על המחשב ועבד לי חלק בלי שום בעיות .. היום בבוקר אני מדליק אותו הוא פועל רגיל מגיע לדף של שולחן עבודה רואים את הדף שניה ואחרי זה כל המסך ניהיה פסים עדיין רואים אבל ממש מטושטש את המסך ואי אפשר ללחוץ על כלום מה אני יכול לעשות בקשר לזה עכשיו אני מדבר מהמחשב הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חיבור אלחוטי לאינטרנט באמצעות מודם vtech שסופק לי ע"י ספק האינטרנט "בזק". רכשתי מדפסת canon mx495 ואינני מצליח לחברה בחיבור אלחוטי ל wifi. במהלך ההתקנה אני נדרש ללחוץ על כפתור wps אך כפתור wps לא קיים בראוטר ! פניתי לתמיכה של "בזק", שאלתי היכן ה wps ונעניתי ביובש ש "אין". שאלתי כיצד לחבר את המדפסת לרשת ה wifi ונעניתי שהם אינם נותנים תמיכה לחיבור מדפסות. חשבתי שאולי פה תמצא פה נשמה טובה שתתן לי תשובה יבשה אך מועילה איך לחבר מדפסת canon לרשת wifi ב windows10. תודה רבה ויבשה :-)
-
- 13 תגובות
- 29k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היום בא טכנאי להתקין לי דיסק קשיח.. הוא שיחק שם עם הג'מפרים כדי שהמחשב יעלה כמו שצריך.. טוב הסתדר עשיתי התקנה בינתיים המוזיקה מקרטעת והעכבר בקושי זז.. יש לציין שיש לי 512 מגה זכרון וP4 2.4 אז לא אמורה להיות בעיה של משאבים.. אז מה עושים? ומה שורש הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום..המפרט שלי מופיע בצד..בכול מקרה אתמול הלך לעולמו ההרד דיסק 160GB הטוב שלי וקניתי היום 250GBAAKS של WD ומשום מה כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב ומפעיל הכונן דיסקים לא נידלק (כלומר הצורב DVD) וחיברתי כבר כמה כוניים שונים חלקם צורבים חלקם רק כוננים וכלום מהם לא נידלק וניסיתי חיבור שונה בכניסה של הספק ועדיין שום תגובה..מה אני עושה? גם כלום לא עולה במסך כי הכונן ריק אבל המחשב לא נותן להתחיל לעשות פירמוט והכונן לא עובד ככה שאני יכול לקשר בין השניים ובכול מקרה אני לא יוכל לעשות פירמוט בלי כונן וניסתי כבר כמה...מישהו כעזרה?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע עבודה המחשב פתאום כבה, כשניסיתי להדליק שוב המאווררים התחילו לעבוד ואז פתאום נכבה ניסיתי לנקות אבק והדלקתי שוב, הפעם המאווררים עובדים אבל המחשב בכלל לא מגיע לביוס ניסיתי להוציא זכרונות וכרטיס מסך אך עדיין המחשב לא עולה ולא משמיע שום צפצופים אני חושד שמדובר במעבד או הלוח אם, איך אוכל לזהות מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-