עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dingo,

יש לי כרטיס מסך 6600 GT רציתי לדעת אם זה בסדר שמתי שאני רואה סרט דרך המחשב לטלוויזה המסך של המחשב ממשיך כרגיל שמעתי שזה מאמץ את המחשב אשמח לתשובות !!!!!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by Qtec,

זוכרים שנשרף לי ספק הHEC 300W ואז הזמנתי את הTT 410W ? היום כשאחי הדליק את הUPS הוא הריח ריח מוזר מהמחשב ואיזו הפתעה - המחשב לא נדלק פשוט אין לי מושג מה זה! ונמאס לי כבר! לא התעסקתי עם המחשב ולא כלום! המחשב עבד עם הספק הזה בערך חודשיים ועכשיו הוא פתאום נשרף???! - ד"א - כשמנסים עכשיו להדליק את המחשב ומפעילים את המתג של הספק הוא פולט שריקה מוזרה כזאת (והמחשב כמובן לא נדלק..). מה קורה כאן??!! בבקשה תגידו לי אני כבר לא יודע מה לעשות!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by yoel12,

אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by coperl,

אנירוצה לעבור לאובונטו. מה שמאוד מפריע לי זה שולחן העבודה של אובונטו, זה שאין לו שולחן עבודה כמו בוינדוס שאפשר ליצור קיצורי דרך וכו'. הבנתי שגנום יותר נוח. רציתי לדעת האם אפשר להתקין את שולחן העבודה גנום על אובונטו ואם כן אז איך? זה אובונטו 13 64 ביט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. קניתי לא מזמן תמחשב הזה: GA-K8N NF-4 U-9 6600GT AMD 3200 winc הייתה לי הרבה זמן בעיה עם משחקים, הגראפיקה נראית מגעילה (גם עם פילרים) כול משחק שאני מריץ עובד גרוע (גם CS 1.6 עם תקיעות) ניסיתי לבטל את ה VERTICAL SYNC וגם לעשות אותו על ON ומושב וכלום לא פותר. מה שעשיתי הוא שהחלפתי עם חבר תכרטיס מסך שלי ל X500\600 READON וזיכרונות של 256*2 במקום ה 512 שלי, והמשחקים עבדו בגראפיקה מדהימהה בלי פילטרים ראוו תתמונה מדהים. מה שקרה שהתקיעות נמשכו לי עדיין ב CS1.6, והתוצאות ב3DMark06 היום נמוכות יותר מה 6600GT. מה אני יכול עוד לעשות במצב כזה?? הגיוני שבשני כרטיסי מסך יש אותה בעיהה?, אוו שהבעיה היא נגרמת מהמעבד\לוח\HD שלי???

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שהמסך שלי קופא בין אם אני מדליק משחק ובין אם אני מדליק יותר מ 4-5 דפים של אינטרנט אקפלורר. היה לי כרטיס מסך 7100GS של ASUS ואצלו התחילה הבעיה, ההיתי מדליק משחק הכי פשוט שיש, אפילו MAPLE STORY (משחק של אחי לא שלי ;D), ולמרות זאת המסך קפא, אפילו הטריקים של ALT+F4 וגם CTRL+ALT+DEL לא עבדו. חשוב לציין שיש לכרטיס את הדרייברים הכי עדכניים כיום. לאחר ניסיון רבים החלטתי להעביר את החיבור לכרטיס המובנה של הלוח אם והפלא בפלא המחשב עובד בלי שום בעיות. אחרי מחשבה החלטתי לנסות כרטיס מסך אחר, אז קניתי את 8400GS של EVGA, התקנתי את הדרייברים החדשים ונסיתי עוד פעם, אבל... למרבה הפלא לא עובד, עדיין! אך עדיין אם אני מעביר את החיבור ללוח אם הכל עובד מושלם רק ב…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by shyby,

שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by nandrut,

מה ההבדל בין גרסת WINDOWS OEM לגרסת CORPORATE?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה... יש לי: לוח אם - ASUS A7M266. מעבד - AMD TB 1200 266FSB. מערכת הפעלה - Windows XP. וכו'... ( לא משנה ) כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002. מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכן על מנת להשיג ביצועים טובים יותר... מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006 ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים. הבעיות הן כדילהלן : * לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall ) * נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ). * לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית. * סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ). * ו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים,רכשתי מחשב לא מזמן עם מפרט "חזק " אך הוספתי לו חלקים מהמחשב הקודם כמו הארדיסק,כרטיס מסך וספק כוח . היום כשאני בא לבחון את הביצועים של המחשב אני נתקל במחשב עצל , ניסיתי להריץ GTA IV והמשחק רץ בהילוך איטי כנ"ל משחקים בגרפיקה דומה. כל הדריברים עדכניים כנ"ל מערכת הפעלה , אשמח לעזרה בנושא מפרט טכני : מעבד AMD - שמונה לי בתדר 4GHZ זיכרונות 8GB בתדר 1600MHZ כרטיס מסך PALIT DDR2 9500GT 1GB מערכת הפעלה וינדוס ויסטה זהו בעיקרון,אשמח לדעת מדוע למרות המפרט החזק , משחקים כבדים כמו GTA IV , קריסיס וכו' הינם רצים עליו באיכות סבירה. אגב המשחקים רצים עליו יפה אך ורק על רזולוציה שערורייתית 680X460 ( אם אני לא טועה ) עריכה: מצאתי אתר באינטרנט שמשווה את המפרט שלי למפר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ntntnt23,

יש לי בעיה ,כל הזמן שאני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן השמאלי הוא עושה לי דאבל קליק . עוד דבר- גם שרוצה להשחיר משהו בשביל להעתיק, אז זה מרקד כזה ואני לא מצליח להעתיק . יש לציין שלפעמיים הבעיה נפתרת מעצמה, אבל זה חוזר. אולי זה וירוס? מחקתי את דרייבור העכבר והתקנתי מחדש- לא עזר. העכבר, Razer DeathAdder . איך אפשר לפתוח את העכבר? אני לא רואה ברגים.

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by Oren Azaria,

שלום, יש לי דל-ווסטרו כבר שנים ואני מאד מרוצה. מרוב פתיחה וסגירת המכסה (LID) מסגרת הפלסטיק סביב שקע HDMI נפתחה. איך ועם מה כדאי להדביק?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  15. Started by saarxee,

שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7

17. Started by ofek4490,

בכרטיס קול המובנה שלי שהוא REALTEK ALC850 ישנה באחת מההגדרות תיבה מסומנת בשם real-time s/pdif-in monitor מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. הדלקתי את המחשב (הלכתי וחזרתי אז לא ראיתי איך הוא התנהג בזמן העליה) אבל הווינדוס עלה מוזר מאוד: המסך היה בערך 50% כהה יותר ממה שהוא אמור להיות התצוגה ריצדה כמו איזו טלוויזיה ישנה (פולסים אחידים כאלה כאילו שהורדתי את הHZ למשהו כמו 5) ובנוסף לכל זה, היה LOW FPS לתצוגה עצמה. זה התבטא בתנועות עכבר מגמגמות וכו'. בדקתי ביצועים במנהל משימות הליך זיכרון וCPU נראה תקין לחלוטין. משתמש בכבל DVI כך שאין חשד לאיזה VGA רופף או משהו בכיוון אבל הפעלה מחדש פתרה את הבעיה... אציין שהספק דיי גבולי למערכת (יש בערך 50W חופשי על סמך חשבוני ספק) אך קיים שם מערך מתאמים מכבלי מולקס ל8PIN כדי לספק חשמל לכ.מ היתכן שזה מתח לא ייציב או משהו לכ.מ ולכן זו היתה תהוצאה ? *זה פועל ככה באופן תקין כבר כמה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני ככה כל היום וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי. העכבר הוא ישן מאוד עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט אחד מהראשונים כבר כמה שנים טובות אצלי ומספק העבודה כמו שצריך, יכול להיות מצב כזה שכל פעם ההתקן USB לא מזהה אותו, ואז מזהה שוב? ד"א החלטתי להתחדש, אבקש המלצה לעבכר חדש לא ממש גיימר חוטי+ שיחזיק עוד כמה שנים טובות מעמד(אוהב להתרגל לדברים )

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה

21. Started by FIRE-KID,

שימו לב לתמונה הבאה: 2 דברים: -צד ימין temp3 יש ציור של אש .. הטמפ' גבוה מדי.. למ הוהא מתייחס לכ.מסך? כי ממש לא נראה לי..יש מצב התוכנה מזייפת? 2. צד שמאל בנוגע למאוורים הוא רושם שמאוור 2 לא עובד בכלל.. מה עושים? של מה המאורר הזה? (מעבד מארז כ.מסך?)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים

23. אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by hgecmn,

שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???

• 4 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.