עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ROEF,

שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Eylon,

כיצד אפשר לגשת לתפריט ה startup ב win 2k ? משום מה הפקודה msconfig אינה קיימת תחת מערכת הפעלה זו :\ תודה לכל העוזרים!

3. חיברתי דיסק קשיח לנתב VTECH NB403 של בזק. ואני לא מוצא דרך להתחבר אליו. הגדרתי אותו דרך הנתב שהוא יהיה enabled וזמין וכל מה שצריך אבל אני לא יודע איך לגשת אליו. בנתבים אחרים של בזק הדרך היא דרך הדפדפן לכתוב \bezeq\bezeq או משהו דומה. מישהו יודע אולי מה ה-PATH שדרכו אני יכול להתחבר לדיסק הקשיח שברשת? מצ"ב כמה תמונות מההגדרות של האסון בנתב.

4. Started by jaxx,

ערב טוב, יש לי בעיה במערכת ההפעלה המצריכה התקנה מחדש (כרגע איו גישה למחשב באמצעות המערכת). אני מעוניין להתקין חלונות, אך לפני הכל אני רוצה לגבות את הנתונים החשובים מהכונן הקשיח שלי (מחשב נייח). האם ישנה אפשרות לעשות את זה ולהוציא את הנתונים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hugo123,

היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Moran Yihiel Nunberg,

שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by trionax,

מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by brighi,

שלום, יש לי מחשב XPS 13 9343 עם וינדוס 10. הכל עובד מעולה, כולל משטח העכבר שבעייתי בסדרה הזאת, אפשר לגלול בקלות כאשר אני משתמש בדפדפנים, אבל לצערי כאשר אני נמצא בתיקיות/קבצים (אופיס, PDF וכו) הגלילה מאוד איטית ונתקעת ואי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה של האופיס, להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות PERFORMANCE OPTIONS של המחשב, אבל כלום לא עזר (בין לבין התקדמתי גם לוינ10). יש למישהו הצעה איך ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?

11. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. כל חלון בווינדוס 10 נגלל שמאלה כל עוד הוא פעיל (כלומר הכי למעלה) וסמן העבר מרחף מעליו: נגנים, עמודי אינטרנט, מסמכים ותפריט ה"התחל". גם אם אני "נלחם" בו ע"י גלילה נגדית זה ממשיך תמיד, כאילו יש מקש תקוע שתמיד גורר שמאלה. החלפתי עכבר וניתקתי את המקלדת, זה לא נגרם מהם. זה התחיל תוך כדי שימוש שלי במחשב ואין לי מושג למה או איך. ריסטארט לא עזר. רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sgsg,

יש לי תופעה מוזרה מאוד במסך (LG 700P) מופיעים מדי פעם מין גלים זעירים על התמונה (לא כמו קצב רענון נמוך, הרבה יותר קטנים). אני די בטוח שהבעיה היא במחשב כי התופעה מתרחשת גם בחיבור של מסכים אחרים למחשב.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by zerocool15,

לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by GameGems,

שלום לכם. ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 460 1gb, ואני על וינדוס 7 פרו 64 ביט. הדרייברים של הכרטיס מעודכנים. מדי פעם מופיעים לי ריצודים במסך בשימוש בוינדוס. פה ושם קרה לי שפתאום על כל המסך הופיעו ריבועים צבעונים, כאילו המסך חולק לריבועים והם זזו ויצרו פסיפס.. משהו מוזר ):. הקטע המוזר שכשעברתי לחלון של ctrl+shift+delete הגליצי'ים נעלמו כלא היו, וברגע שעשיתי התנתקות מהיוזר וחזרתי אליו, הכל הסתדר. משהו שקרה לי רק היום (תמונת אילוסטרציה). כמו שאתם רואים הופיעו פתאום ריבועים במקומות שונים בטקסט: ברגע שעשיתי ריסטארט זה הסתדר. יש לציין שבמשחקים אין לי בעיות, וחוץ מזה שלדעתי הכרטיס קצת מרעיש מדי (אבל אני פשוט צריכה לנקות את המחשב...) הכל רץ חלק. בנוסף, איכשהו זה תמיד קו…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (4570+h87d3h) שמותקן עליו win8. מהרגע הראשון, ניתן היה להבחין באיטיות רצינית וחוסר יציבות בגלישה דרך הדפדפן. חשוב לציין שבתוכנות שיתוף, ותוכנות ענן למינהן הגלישה יציבה ומהירה. בדקתי מספר דפדפנים (chrome\ie\firefox) איך לא היה הבדל ביניהם. בדקתי בsafe mode, אך שוב לא היה שינוי במצב. חיברתי מחשב אחר אל הראוטר, והוא עובד תקין. כמובן שדרייבר כרטיס הרשת הוא העדכני ביותר. לדוג' עד שהצלחתי להיכנס לעמוד הזה על מנת לכתוב על הבעיה שלי, לקח לי משהו כמו עשר דקות, ועשרות ריפרשים שהייתי צריך לבצע עד שהאתר נטען סופית. יש לי תחושה שאולי יש איזה הגדרת bios מציקה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם, תודה, ייטב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התקנתי שוה וינדוס וזה עזר לכמה דקות וחזר לעצמו. אני צריך את המחשב לעבודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by עודד ברטוב,

אחרי כחודש שלא נגעתי במחשב כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קפצו לי כל מיני עדכונים של ווידוז 10, ביניהם גם משהו על גלישה בטוחה באינטרנט. מאז הרבה חיפושים בגוגל מצריכים אותי קודם להקליד קוד קאפצ'ה ובדפים מסויימים במקום לפתוח את הדף הוא כותב לי האתר שאתה עומד לעבור אליו מכיל תוכניות מזיקות איך אני מבטל את זה???

19. מה הסיבה שהייתי בפורום בזמן הקלדה בפורום לפתע הדפדפן סוג של קפא ,לא היה אפשר לגלול למטה עם העכבר ,המלבן הארוך בצד העמוד שאיתו יורדים בעמוד , גם הוא לא הגיב .(העכבר לא התשנתה לסימן יד ) ולא היה ניתן להקליד. אבל מעבר בין כרטיסיות עבד חלק , לפתע כעבור דקה בערך או קצת פחות הדפדפן חזר להגיב בצורה מלאה. דפדפן כרום עם 20 כרטיסיות פתוחות (אחת יוטיוב) יש 8 GB ראם הטמפרטורה של המחשב היתה 38 בערך והכל היה נראה תקין המחשב הגיב. ושמתי לב שהגלישה במהלך היום ניהיתה איטית יותר בפורום תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yigal_26,

היי, ריאתי בפורום כמה נושאים דומים של אנשים ש-SPEED FAN שלהם הראה ערכים דומים, אך EVEREST לא שיקר. במקרה שלי שתי התוכנות מראים זהה. ב-EVEREST אפילו שורה 12V "נושמת"( נעלמת וחוזרת עם ערכים סביב 0.5V). יש עוד משהו לבדוק לפני שאני סוחב את המחשב למעבדה? Intel Core Duo E6300 Gigabyte 965P-S3 2xTwinmos 512Mb 667MHz Gigabyte 7600GS, 256Mb WD 160G -SATA2 WD 160G IDE Pioneer DVR-111D :nixweiss:400W PSU Generic

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by INFERNO,

תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.