עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oh,

שלום לאחר שהחולף לי לוח אם וגם הארד-דיסק, כבר כמעט והתייאשתי מכיוון שהמחשב לא מפסיק לעשות לי "צרות". הבעיה כרגע היא באתחול המחשב , בשלב ההתחלתי בו רואים את ציור הBIOS, ישנם מספר צפצופים. עשינו (גם המעבדה וגם אני אישית) בדיקות חומרה להכל! - זכרונות, הארד-דיסקים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. כביכול הכל תקין. גיליתי משהו "מעניין" שברגע שלמחשב מחוברים רק כבל המסך, כבל החשמל, העכבר והמקלדת - יש צפצוף אחד בלבד (תקין). ברגע שאני מתחיל לחבר חיבורי USB שונים, הצפצופים מתחילים (רק באתחול כמובן). לדוגמה- מצלמת רשת, כבל לאל-פסק, כרטיס רשת אלחוטי (TP-LINK), מחבר BLUETOOTH - כאשר הם מחוברים - ישנם צפצופי אזהרה ! ממה זה נובע? מה הבעיה כאן????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by xc1te,

אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by xytkhi,

ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מדובר במחשב ממש ישן. יש לו לוח-אם asrock P4i65G. מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz. וכרגע יש לו 512MB DDR 160MHz זכרון. האם ניתן להוסיף לי את הרכיב זכרון הבא: 1GB DDR1 400Mhz CL3? והאם נוסיף שתי רכיבים (כלומר 2GB) ארגיש בשיפור משמעותי? ואם כן, יש המלצה לחנות שאפשר למצוא זכרון במחיר זול? אפילו מחול EBAY\אתר כלשהו. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SomeoneUknow,

הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AcID-,

אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הבעיה הזאת בולטת כמעט בכל המשחקים... הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, והבעיה היא גם לא בהארדיסק משום שהבעיה הזאת קרתה גם עם ההארדיסק השני... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם הבעיה?.. אני די מיואש מהבעיה הזאת.. תודה רבה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יודע שזה לא פגם בסרט משום שכאשר אני מעביר אותו לאחור והוא חוזר על אותו הקטע שוב, התקיעה הזאת לא חוזרת על עצמה... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה?..

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered בחלק מהמקרים, המחשב קופא לחלוטין ואני חייב לעשות לו reset. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, מסתבר שהתקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia... מישהו מכיר איזשהו fix שפותר…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום לכולם. אני חווה בעייה מוזרה עם המחשב. כמו שציינתי בהודעה אני מדליק אותו, עובר כמה זמן (זה משתנה) לפעמים הוא מעלה את הווינדוז, לפעמים הוא לא מספיק להגיע לטעינה שלו, ואז הוא נכבה, עוברות כמה שניות והוא נדלק חזרה. התחלתי לעשות טראבלשוטינג (תוכנה) מחקתי כמה דברים שהותקנו לאחרונה, עשיתי RESTORE ולבסוף פירמטתי. אז הכל עובד כרגיל עד שלב מסויים שאני מתקין כמה דברים כמו אופיס ועדכונים של הווינדוז, ווינאמפ, ווינראר > לא משהו מיוחד. אני לא יודע אם לחשוב שזאת בעיית חומרה כי נכון לעכשיו בלי שהתקנתי כלום הכל עובד כרגיל אבל אני לא יכול להמשיך עם ווינדוז ריק, כמובן. בנוסף רציתי לשאול אם זה יכול להיות ההארדיסק הראשי, כשהוא מגיע לכמות מסויימת שנכתבה עליו הוא מתחיל לעשות בעיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה יש לי את המחשב כבר שנה עוד מעט ועד עכשיו הישתמשתי רק במסך מחשב ולאחורנה קניתי טלוויזיה LED לחדר ורציתי לחבר בינהם כשהטלוויזיה תהיה מחוברת עם כבל HD והמסך מחשב עם DVI אבל משום כשאני מחבר את זה שום צג לא מראה כלום פשוט המסך נכבה ואומר NO SIGNAL INPUT והטלוויזיה גם לא מזהה כלום ואז כדי שהמסך מחשב יציג שוב תמונה אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולנתק חיבור אחד. זה ניראה כאילו הכרטיס מסך לא מצליח להיתמודד עם שני צגים שזה ממש מוזר כי יש לי חבר שעושה את זה עם 8800GT. ניסיתי לשבור את הראש עם זה וניסיתי לחבר את המסך מחשב דרך HD ו DVI ושוב זה לא נותן תצוגה באף אחד מהם.. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA-MA770T-UD3P מעבד PHENOM 720 X3 זיכרון 2GB מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate כרטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cb,

שבת שלום לכולם... לפני חודש הייתי בבית הדלקתי את המחשב,המאווררים התחילו להניע הכל היה נשמע טוב ונראה יפה אבל רק המנורה הכתומה שעל המחשב שלי נדלקה...זא הצליל מהלוח אם שבא אחריו עם המנורה הירוקה ואז כל המכשירים הנלווים (מסך מקלדת עכבר) שאמורים להידלק לא נדלקו.המחשב נשאר בטוק עם מסך שחור וצליל של מאווורר...חשבתי שמשהו היה לא בסדר בהצתה חח...הדלקתי שוב וזה עבד. עכשיו אחרי 21 יום באתי קצת הביתה לשחק פרו ומה שקרה פשוט ממשיך לקרות.לא נדלק המחשב.יש צליל של מאווררים שעובדים מנורה כתומה שמראה שהמחשב קיבל חשמל נדמה לי...ושום דבר אחרי לא צליל מהלוח אם ולא אור ירוק מהמחשב שאומר שהוא נדלק. ניסיתי לנתק מהחשמל לנקות אבק שום דבר לא עוזר.בבקשה עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי בעיה במחשב שהוא עושה ריסטרט כל כמה זמן באופן אקראי כמעט (בדרך כלל אחרי עליית הווינדוס ועובד 15-30 דקות בערך ועושה ריסטרט). המפרט: intel e6600 2gb ram Radeon HD 4670 500w ספק ga-965p-ds3 לוח אם gigabyte מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום ..לא יודע מאיפה צצה לי עכשיו הבעיה הזאת ...כשאני מנסה לחבר כרטיס זכרון כלשהוא-מצלמה-טלפון-בדרך כלל נפתח לי חלון ומציג את תיקיית הכרטיס עכשיו פתאום לא קורה כלום רק בחיבור הטלפון המכשיר נטען כרגיל אבל את הזכרון לא מוצג משום מה..ניסיתי גם דרך קורא כרטיסים כי חשבתי משהו אולי בזכרון לא בסדר אבל מסתבר זה בעיה כללית בוינדוס למישהו יש מושג מה אני עושה ..שחזור מערכת לא עזר ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ? תודה מראש, רועי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כיצד אפשר לדעת במחשב ישן את הדגם המדוייק של המעבד, לוח-אם, וזכרון (איזה דגם, כמה DDR, כמה MHz וכו')? כמובן ע"י תוכנה, ללא פתיחת המארז. תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  23. שלום, אתמול בלילה התקנתי עדכונים של וינדוס (למען האמת לא זכור לי שאישרתי משהו, כלומר בדרך כלל הוא מודיע שיש עדכונים, אני בוחר להתקין והוא מתקין) אך יכול להיות ששכחתי כבר מה עשיתי, בכל מקרה,הוא ביקש לעשות ריסט למחשב לאחר עדכונים, שמרתי הכל ועשיתי ריסט, אחר כך הוא בא לעלות את המחשב חזרה, מגיע לקטע של עליית הוינדוס (בלוגו) קצת לפני לפעמים, או אפילו מגיע לקטע של כניסה למשתמשים, ואז עושה מסך כחול תוך כדי ריסט וחוזר חלילה!!! עברתי מדריכים, הכנסתי דיסק של וינדוס (וינדוס 7) ועשיתי שחזור מערכת לאתמול (כנראה השחזור לפני התקנת העדכונים), שחזר, לא עזר, הלכתי לאפשרות השניה של תיקון מערכת כשהיא עולה ( האפשרות הראשונה שאתם רואים פה בתמונה: ) http://itbananas.com/blog_heb/wp-content…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by noodle,

שלום רב, יום עמוס תקלות עובר עליי בכל המחשבים בבית... באחד המחשבים כאשר מפעילים את המחשב אז המסך נשאר שחור ולא מגיב.. חיברתי את המסך למחשב שלי והוא עובד יופי ניסיתי עם מסך אחר בבית וגם הוא לא עובד על המחשב הבעייתי, אז מכך הסקתי שכרטיס המסך שבק חיים. כרטיס המסך הוא כרטיס מסך מובנה, אין צפצופים ואין ריח של שרוף. האם ניתן להחליף את כרטיס המסך או שצריך להחליף את לוח האם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים