תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן שבין כניסת ה-VGA של המסך ליציאת ה-HDMI של המחשב חיברתי מתאם. המחשב מנסה לעלות רואים את סמל ה-WINDOWS עולה ולאחר מכן לא רואים כלום על המסך.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, היום בבוקר שיחקתי קצת בקאונטר סטרייק ופתאום נתקע לי המחשב, והמסך נכבה. הפעלתי מחדש תמחשב, והמסך כותב No signal, זאת אומרת שהוא לא מחובר, ניסיתי לכבות להדליק ולכבות לא עזר, עדיין NO signal. המאורר של הכרטיס מסך מסתובב, הכרטיס לא עושה צפצופים, פשוט לא נדלק. יש לציין שהיה לי אוברקלוק 380@430 בליבה, אבל אנ יעם SIlncer Rev 3. בקיצור, האם שרפתי את הכרטיס שלי? מה אפשר לעשות??? וגם אין לי אחריות כי החלפתי קירור? זה כזה עצוב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה העדכנית של הדרייבים לכרטיסי המסך של ATI 12.4, כאשר שיחקתי בסקיירים אחרי כ- 20 דקות המשחק פשוט נתקע והייתי צריך לסגור אותו בטסק מנג'ר. בדקתי טמפרטורות וראיתי שמהר מאד (גם המאוורר הרעיש יותר מבדרך כלל) הכרטיס שלי מגיע ל - 79 מעלות.. דבר שלא קרה בעבר לפני התקנת הדרייבר. רציתי לשנמך, לגירסה ישנה יותר ועשיתי driver sweeper ב - safemode, ובסוף החלטתי לתת לדרייבר הזה צ'אנס נוסף בגלל שעשיתי את ההסרה המלאה של הדרייבר.. אלא שכעת הוא לא מזהה את תוכנת ה - CATALYST, ונותן הודעה של Cli. implemantaition. עצות? אני כבר מותש מהסרות והתקנות.. מה גם שכעת הקונטרול פאנל לא מזהה בכלל את תוכנת הקאטליסט.. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש של amd r9 290 msi והתקנתי את הדריברים שלו גם מהדיסק וגם מהאתר יש לאגים על המסך , מין קוים שרצים אנכית הפכתי את ההכרטיס מסך .) 9600gt (הקודם מסוג נוידיה ללא זמין ומחקתי את הדריברים מא לעשות?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבריה שלום כ קורים לי בזמן האחרון כל מיני תופעות לא ברורות היום המחשב בהדלקה ישר קפץ למערכת ההפעלה מבלי להציג את הלחונות של הSETUP השחורות ניסיתי לעשות DEL ולהגיע לביוס ולא הצלחתי איך מחזרים את כל הנושא שהמחשב יפעל בסדר העליה הנכון בברכה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
התקנתי שוה וינדוס וזה עזר לכמה דקות וחזר לעצמו. אני צריך את המחשב לעבודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחיל לצאת צליל גבוהה ומאוד מעצבן מתוך המארז שלי, הצליל לפעמים מפסיק אבל מתחיל שוב אחרי כמה שניות. מישהו יודע מאיפה יכול לבוא הצליל הזה? גם אחרי שאני מכבה את המחשב הצליל ממשיך לכמה דקות אבל מפסיק אחרי זה, רק אם אני מנתק אותו מרשת החשמל הוא מפסיק. ??? תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שהצליל גם מתגבר כשהנורה האדומה דולקת )HD).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לקראת חופשה של כמה ימים כיביתי את המחשב, היום לאחר שחזרתי הוא לא נדלק מה שכן המאווררים מסתובבים הלד בכרטיס מסך נדלק ויש מנורה קטנה בלוח אם שדולקת נראה לי היא חיווי אם מגיע חשמל מה האפשרויות שלי? ניסיתי לאפס ביוס לא עבד איך אני יכול לדעת אם זה מעבד ספק או לוח אם? נראה לי זה בכיוון של לוח אם כי העכבר לדוגמה שמקבל חשמל מusb לא דולק מה נראה לכם?
-
- 18 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם לפתע פתאום שני ה CD שלי הפסיקו לעבוד. לקחתי את המחשב לבדיקה קצרה. בבדיקה חיברו CD חדש דרך אותו חיבור ודרך חיבור אחר של הלוח אם, כלום לא עבד. דברים שאני חושב שעשיתי לפני השינוי זה עידכון של XP והרצה של כמה תוכנות שעשו ניקיון ברגיסטרי (אולי ניקוי טוב מידי). עידכון לדריברים כמובן עשיתי. מצאתי כל מיני דברים בפורומים בחול לתיקון ברגיסטרי אבל שום דבר לא עבד. אשמח להמלצות חוץ מלהתקין מחדש את הווינדוס XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
תופעה שנתקלתי בה די הרבה.לוח אם שעבד,היה מנותק כמה ימים מהחשמל.כשפותחים אותו המסך נדלק ונכנס מייד לSTANDBY. ניסיתי הכל איפוס BIOS , משחקים עם הזיכרונות וכו'. מה שמעניין ,שאם מוציאים את הזיכרונות הוא צועק,משמע שהוא חי. להדלק הוא לא מוכן.יש למישהו רעיון? נ.ב. זאת שאלה לאנשים עם נסיון לא לתשובות כגון "תבדוק אם הכרטיס מסך מחובר עד הסוף" וכו',אנחנו אחרי השלבים האלה...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כמה ימים, אחרי הרבה זמן שלא השתשמתי בלפטופ, הייתי צריך לבדוק משהו, אז באתי להפעיל אותו. מכייון שלא התשמשתי בו הרבה זמן, הסוללה התרוקנה. הטענתי את המחשב קצת, פתחתי אותו, ואז סגרתי אותו והמשכתי להטעין. אחרי שעתיים ניתקתי אותו. היום באתי להתשמש בו שוב ולהטעין אתו, אך הוא לא נטען. שמחברים את המטען לחשמל, הנורה במטען נדלקת אבל המחשב לא נטען. מה יכולה להיות הבעיה? המטען? הסוללה?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב , הוצאתי את המעבד ועיקמתי את הפינים שלו , תיקנתי את זה אחרי כמה זמן . הכל עובד כרגיל , עוד לפני שניקיתי אותו הטמפ' של המעבד הייתה 78-97 משתנה בין לבין . וגם אחרי הניקיון הטמפ' נשארה אותו דבר . רק שעכשיו המחשב איטי , והוא משתמש ב 2.50 GB , הוא מנצל את כל ה 4 . אבל אני מדבר על שימוש , אני סתם בDEKSTOP ושום דבר לא פתוח , ויש קפיצות ב CPU וה RAM מראה שהוא 60% משומש . אין כלום ברקע . בנוגע למעבד , אני אמרח משחה טרמית חדשה . השאלה מה בנוגע ל RAM ולקפיצות CPU שמאטות את המחשב . מפרט - AMD Athlon 620 Quad core 2.66ghz x4 GIGABYTE MA78LM-S2H זכורנות G.Skill 2GB x2 כ.מסך Radeon 5770hd
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-