עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של LG דגם R405. היום לאחר עדכון של הווינדואס (ויסטה ביתי) הטאצ'פד של המחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי להתקין מחדש ולהוריד גרסאות חדשות של LG TOUCHPAD וגם של Synaptics אבל כלום לא עוזר. כשעולה המחשב הטאצ' פד עובד לכמה שניות, ואז הוא כאילו מת לגמרי. אני נאלץ לעבוד עם עכבר וזה מאוד לא נוח. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי עוד פיתרון אחר, ככה שכנראה שאני אהיה חייב לקחת אותו לתיקון במעבדה שלהם. יש לכם רעיונות אולי לפני כל הבלאגן? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. לפני כמה ימים הצורב שלי עבד כרגיל ולא היו בעיות עד שצרבתי איזה משהו ואז הוא הפסיק לי באמצע הצריבה ומאז אותה בעיה גם ניסיתי למחוק תNERO ולהתקין גירסא אחרת גם לא עזר... הוא לא מראה לי תבחירה של מהירות הצריבה וגם לא נותן לי ללחוץ על הכפתור BURN הבעיה היא רק כשאני מנסה לצרוב CD אין בעיה לצרוב DVD

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by AmirDvir,

לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by אל-מוהנדס,

אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:

10. היי מחשב נייד,וינדוס 10 במעבר בין כרטיסיות באינטרנט המסך מחשיך ואין אפשרות להמשיך בפעולה ורק לאחר ניסיונות חוזרים ניתן לסיים את הפעולה . מה יכולה להיות הבעיה?חומרה?תוכנה? תודה מראש אהוד

11. Started by Cyron,

4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום, אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש. ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך. הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול. מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. ניתקתי את כל הכוננים, התקנתי WIN10 על כונן SSD חדש, לאחר סיום ההתקנה כיביתי את המחשב, חיברתי את הכוננים, ועכשיו המחשב לא מזהה אותם (הוא זיהה אותם כשנכנסתי להתקנה של ווינדוס בפעם הראשונה, שכחתי לנתק את הכוננים). המלצות?

14. Started by natikr,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…

15. שלום רב, חג פסח שמח לכולם. שאלתי היא כזו, ברשותי קיימת המערכת והשאלה הבאה: 1. האם אני יכול לבד להזמין ופשוט לחבר סט נוסף של זכרון מאותו המק"ט (8GBX2) וזה יעבוד? בחברה שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי שלא בטוח שזה יעבוד ושצריך להביא את המחשב למעבדה, מה רמת הביטחון שאצליח לעשות את זה לבד ולא אניח את כספי על קרן הצבי? 2. משחה טרמית, מה הכי מומלץ למעבד שיש לי מבחינת אורך זמן ואמינות (שאכן יעשה את העבודה) וממה להמנע? 3. תודה רבה מראש - הסיבה שאני מעוניין להוסיף RAM זה מכיוון שלפעמים בזמן WT אני חווה תקיעות קטנות ומעצבנות וגם ירד המחיר בחצי - למי שרוצה לשאול בחזרה מוזמן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dj-king,

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]

17. יש לי כונן קשיח חיצוני של Iomega בנפח 1TB, ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות עם המחשב שלי, שמבוסס על Windows 7. מה שקורה לרוב הוא שלפתע אני מאבד אפשרות לקרוא מהכונן לחלוטין - אני יכול לראות את הקבצים שעליו, אבל אי אפשר לפתוח אף אחד מהם (Windows טוען שהקובץ פשוט לא נמצא). כמו כן, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו מחדש - הוא לא מזוהה כלל. עם זאת, כאשר אני מנתק את הכונן ומחבר אותו ללפטופ שלי - הוא מזוהה בלי שום בעיה, ואפשר לגשת לכל הקבצים. יתרה מזאת - אם אני מחבר אותו לפורט USB אחר, המחשב מזהה אותו כהלכה ואפשר לעבוד איתו.. עד הפעם הבאה שזה קורה. זה ממש מתסכל, ומתחילים להגמר לי הפורטים שעוד לא השתמשתי בהם. האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Kodi,

ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ברגע שאני מנסה להעביר מהמחשב לדיסק און קי , קובץ או כל דבר אחר אני מקבל הודעה: אין אפשרות להעתיק את קובץ ....... : הדיסק מוגן מפני כתיבה , הסר את ההגנה מפני כתיבה או השתמש בדיסק אחר. איך אוכל לשנות זאת ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?

21. רוצה לקנות חלקים ולהרכיב הכל ממש מאפס. תודה (עדיף מדריך בעברית...)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Alonleibo,

לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום. הצלחתי לגרד שני ארדיסקים ישנים של WD מהקיר שלי בבית, האחד בנפח של 3 GB והשני בנפח של 800MB. רציתי לישאול, האם אני אני יוכל לחבר את שני אלה (לצורכי גיבויים) למחשב השני שלי שהוא מחשב המבוסס על P3 1000Mhz עם לוח אם: Asus -cusl2-c . ואם אפשר אז איך אני עושה זאת? הלוח אם לא יגרום לבעיות אם הארדיסק הנוככי- IBM 30GB? האם צריך לשחק עם הג'אמפרים? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום לפני כמה דקות המחשב שלי נתקע אז עשיתי לו ריסט וניסיתי להדליק אך המחשב לא עובד. המאוררים עובדים והנורות שעל הלוח אם דולקות אך המקלדת והמסך לא נדלקים. זה קרה לי מספר פעמים אך אחרי מספר ניסיונות המחשב היה עולה. היום זה גם לא. אני לא יודע אם זה קשור אך לפני מספר ימים המחשב עשה רעש שככל הנראה הגיע מהדיסק קשיחשל כל פעם שהייתי עושה פעולה אז היה רעש כאילו זה חושב.. לא משהו מכני אלא רעש שהייתי שומע דרך אוזניות וגם בלי. ניתתקתי את המחשב מהחשמל מספר פעמים ולא עזר. מפרט P3.2 1G DDR2 6600GT 120G WD אם צריך עוד מידע אני אברר תודה ובבקשה עזרו כמה שיותר מהר עדכון החלפתי ספק וניתקתי כל רכיב שאפשר בשביל לבדוק אולי הספק לא עובד טוב אבל גם עם הספק השני המחשב לא עלה. החלפתי דיסק קשיח וגם…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.