תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קרה לי היום פעמיים שהמחשב שלי עשה ריסטרט (בבוקר ולפני1/2 שעה) סתם ככה... וקניתי אותו ביום חמישי XP תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר פירוק כל הרכיבים התברר שהלוח אם כנראה מקצר את ההפעלה של המחשב (הלוח חובר למעבד בלבד וקירור על השולחן , כולל ספק כמובן) , המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה , הבדיקה גם נעשתה עם מעבד נוסף. בנוסף כנראה הבעיה נובעת מהתושבת של המעבד , אשר גם היא נוקתה בזהירות בעזרת כהל. האם ניתן לתקן את הבעיה או שאין טעם וכבר כדאי לרכוש לוח אם חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב דלוק אך לא מדליק מסך אוטומטית !!! כשאני מוציא את כבל החשמלך מהספק כוח לתקופה ממושכת המחשב נדלק כמו שצריך אבל כשעושים כיבוי או ריסטרט התקלה שוב חוזרת. האם זה ספק כוח???? עשיתי התקנת ווינדוס 7 במקום הXP והחלפתי כבל חשמל ועדיין התקלה נשארה מה עוד יכול להיות??? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה בדיסק און קי שלי מדגם SanDisk Cruz 8GB כבן שנה , ברגע שאני מחבר אותו למחשב , הוא בכלל לא קולט אותו - לא מופיע שום סימון או התרעה על המסך , רק הנורה הכתומה של הדיסק און קי דולקת . כשהוזזתי את הדיסק און קי קצת לצד , המחשב קפץ לשנייה "מתקין התקן.." ואז שוב נעלם[ניסיתי זאת שוב וזה לא עבד]. ניסית לחבר אותו גם למחשבים חדשים ואין חדש - האור דולק אך המחשב לא פותח כלום. יש לי שם קבצים חשובים לי מאוד , וארצה לדעת אם ישנו פיתרון אפשרי לבעיה, ואם אפשר להשיג את הקבצים. אשמח לכל הצעה. יוסי.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-