תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, כשאני עובד במכונה וירטואלית, אם המכונה נדבקת בוירוס, הוא בהכרח מתפשט למחשב האמיתי? מה הסיכונים באמת? כי אחרי הכל המכונה הווירטואלית היא בסך הכל קובץ בתוך המחשב, וקובץ יכול להינגע על ידי וירוס. אז האם יש יתרון בעניין הזה למכונה וירטואלית או שאין ? אשמח לתגובות
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שניסיתי להכניס דיסקונקי המחשב קרס וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק לכמה שניות ואז קורס מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: PSU Antac 500w (נקנה בקי אס פי לפני שנה וחודשיים ב250 ש’’ח) Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 38 °C RAM 12.0GB (8+4) Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Motherboard Gigabyte B85M-D2V 28 °C Graphics LCDTV16 (1360x768@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2048MB ATI Radeon RX 460 Graphics (Sapphire/PCPartner) 31 °C Storage 465GB TOSHIBA DT01ACA050 (SATA) 35 °C 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-75WN4A0 (SATA) 36 °C המחשב התחיל פתאום לפני שבועיים לעשות ריסטרט רנדומלי לחזור לעבוד לשעה ושוב לעשות ריסטרט רנדומלי ואחרי זה בריסטרט הרנדומלי ה5 הוא התחיל לעשות ריסטרט בלופים כיביתי אותו והדלקתי וזהו אי…
-
- 30 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי lenovo legion y520 אחרי שפרמטתי תמחשב הוא ביקש ממני לעדכן בייוס אני בתומי עשיתי את טעות חיי ועדכנתי אותו המחשב לא נדלק ושאר בעיות קיצר הצלחתי לשחזר את הביוס והמחשב עובד (לא הגרסא של לנובו המקורית אלא של ווינדוס 10 מהאתר שלהם) קיצר המחשב אומר לי "5.89 ראם בשימוש מתוך 8" מה איך למה וכמה? איך אני פותר את זה בבקשה חייב עזרה כבר שלוש ימים אני על המחשב הזה עובד עצות תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי יש 2 תיקיות שאחרי 10 שניות שפתחתי אותם מופיע שגיאה הנה השגיאה: http://img221.imageshack.us/my.php?image=zsdxj7.png יש שם וידאו אבל אני החלפתי תוכנה להפעלה אבל זה לא עזר אנא תעזרו לי זה רק בשתי תיקיות! תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ומבקש ממני כל מיני פקודות ואני לא מבין בזה בבקשה עזרה לטלפון הזה בווטסאפ 0537230102
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום התקנתי פלופי נוסף על המחשב הוא מחובר כעת ואני רוצה לדעת איך לעדכן מהביוס כדי שהמחשב יזהה אותו תודה מראש
-
היי אתמול היתה אצלנו הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דולק... אחרי הפסקת החשמל המחשב לא עולה: הוא נדלק, מערכת ההפעלה (windows 2000) מתחילה לעלות אבל נתקע באמצע העליה. ניסיתי לשחזר הגדרות bios - לא עזר. הרצתי scandisk (אתחלתי מדיסקט) והוא תיקן כמה קבצים אבל זה לא פתר את הבעיה. כשאני עולה ב - safe mode command prompt אני רואה שהוא נתקע בטעינה של הקובץ agp440.sys יש למישהו רעיון מה עוד כדאי לי לנסות? ועוד שאלה - יש לי ghost של המחשב ולא אכפת לי לפרמט ולהתקין שוב, אבל האם זה בטוח יעזור או שאחרי זה אני עשוי להשאר עם אותה בעיה? תודה!
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-