תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ערב טוב פתחתי את המחשב שלי הערב והחלפתי דיוידי ואחר כך המחשב נדלק ולא רואים כלום במסך יש לציין שהוצאתי ראם והחזרתי, לא יודע אם זה קשור עוד משהו: אין זרם חשמל בחיבור ה USB אני מחבר את העכבר ואין אור מלמטה.. לילה טוב ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר מסך ללוח אם ולא לכרטיס מסך? האם אפשר לחבר בין כרטיס המסך ללוח אם ככה שהחיבורים של הלוח אם יראו לי תמונה על מסך?
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי USB HUB רגיל חיצוני, ללא כבל מתח, אשר רשום עליו שתומך ב USB 2. הוא מחובר ישירות ל USB שמאחורי המחשב אשר עובדים על מהירות USB 2. אך אם אני מחבר אליו DOK אני מקבל הודעה שהוא לא עובד במהירות המירבית, יענו הוא עובד על מהירות של USB 1. מדוע זה קורה והאם ניתן לתקן זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשבים שבבית הספר והם חדשים קיבלנו אותם לפני שבוע אבל ילדים התקינו משחקים ען הדיסק און קי והבית ספר חסם איכשהו את החיבור שמעתי שמישהו אומר שזה מצב hike או משהו כזה. איך אני יכול לפרוץ את זה? נהרס לי המחשב בבית ואני חייב להשתמש עם הדיסק און קי במחשבים האלה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD5770 של ג'יגבייט 1 ג'יגה זיכרון 128 ביט ווינדוס 7 מעבד e4500 2.20 ghz 4 ג'יגה זיכרון DDR2 ספק כח 500WAT של cross power (עלה לי 300שקל אולי זה ספק ג'נרי) הבעיה לפעמים הכרטיס מסך ניהיה נקודות כחולות על המסך ונתקע המחשב ואז הכרטיס מסך מאתחל את עצמו רשום לי בבועה מנהל תצוגה ראשי הפסיק לפעול ושוחזר בהצלחה הכרטיס היה במעבדה של KSP ואמרו הכל תקין לא עשה בעיות למה עושה לי לפעמים תדברים האלה? לפני זה היה לי HD4870 של סאפיר ולא היה לי שום בעיה כזאתי
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 32bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11x (יוצא 3.66Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). כדי לצאת מהמצב הזה חובה לאתחל את המחשב מחדש, כאשר כפתור הכיבוי לא עוזר, אלא רק על ידי הוצאה של כבל החשמל מהספק, המתנה של 5 שניות וחיבור מחדש. מה אפשר לעשות? יש לציין שה OC יציב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה במחשב: 1. אני מדליק את המחשב... הוא מתחיל לעלות ואז מבקש ללחוץ F1 כתוב ככה PRESS F1 TO CONTINUE אחרי שאני לוחץ זה כותב CHECKING NVRAM ואז מתחיל לעלות 2.אחרי הפעם הראשונה שהוא עלה בדרך כלל הוא קופא.... סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום אחרי ריסטרט הוא בדרך כלל לא עולה 3.אני מאתחל את המחשב דרך הכפתור על המארז (כי אי אפשר אחרת) ואז מגיעה הבעיה השלישית המחשב נדלק מריץ את כל המאווררים על ממש חזק ומהר כל הנורות דולקות אבל הוא לא מעלה את עצמו, המסך נשאר כבוי והמחשב מבי צפצופים איזה 4-5 צפצופים מוזרים כמו שיש בדרך כלל מתי שמפעילים את המחשב ניסיתי הכל: פורמט הוספתי לא מזמן עוד 2 גיגה זיכרון אז בדקתי אם זה בגלל זה אבל זה לא בגלל זה דרייברים הכל בסדר איתם ניקוי אבק.…
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שהפרויקט מגיע לCPO גבוהה בערך 70 % הוא יציב לרבע שעה ןאחכ" הוא פשוט נתקע ולא זז יש 2 סירטונים לפני ואחרי ועשיתי פירמוט ובדקתי את המעבד עם כל מיני תוכנות ואני לא מוצא את הבעיה!! http://www.youtube.com/watch?v=jFOHmsiDgMY http://www.youtube.com/watch?v=b_5RrR9iGBQ
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע בדיקה של המחשב לפי תוכנת S&M אך מייד שאני מתחיל את הבדיקה מופיעה השורה האזהרה : The test monitoring has been interrupted at the voltage + 4.88V מה המשמעות של זה? משהו לא בסדר ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-