עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ag43,

הגיע אלי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ NC6320 שעבר פירמוט ומאז הדרייבר של כרטיס המסך שלו לא עובד. המחשב עובד על רזולוציה טבעית עם הדרייבר המובנה של WINDOWS XP אבל כשמתקינים את הדרייבר של אינטל מתקבל מסך שחור. אני לא חושב שהבעיה היא בדרייבר כי גם כשאני מנסה להעלות UBUNTU מLIVECD המסך נעשה שחור כשאני מנסה להעלות רזולוציה. מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ag43,

כל פעם שאני מפעיל תוכנה שקשורה לMEDIA PLAYER או לכרטיס מסך (מעבר לתצוגה הרגילה של הWINDOWS) פתאום מתחילים מסכים מקושקשים לכמה שניות ואחריו המחשב מתחיל מחדש. אין מסך כחול (גם כשהורדתי את הV מ"הפעלה מחדש אוטומטית") ובדקתי טמפרטורות, זכרונות וכו'. יש עוד מה לבדוק מעבר לבעיית חומרה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by New-Old User,

פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים אחרי שגילינו שהיה בו בערך 954004 וירוסים זה מה שקורה שבודקים כמה זמן המחשב ישרוד בלי שום אנטי וירוס או פיירוול עכשיו הכל עובד חלק חוץ מדבר אחד: בכל סירטון אינטרנט נגיד בYNET או וואלה או במדיה פלייר - הוא מפעיל את הסרט בגוונים ירוקים כאלה מוזרים עם ירוק וצהוב וקצת כחול.. כאילו אינפרא גרין או משהו בסגנון.. יש לי דרייברים מעודכנים וגם קודקים.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. הלוואי שמכאן תצמח הישועה. אני מציין את כל הפרטים הרלוונטיים האפשריים אז ייתכן שיצא מעט ארוך. סליחה מראש. יש לי מחשב נייד לנובו ‏Legion 7 שעלותו קרוב ל10K. לפני חודשיים החלפתי מסך בעקבות שבר (בעלות של קרוב ל-2000 ש"ח). לפני כמה ימים ניסיתי לחבר לHDMI מקרן ונראה שהחיבור לא תקין. פעם שניה ניסיתי לחבר מאז התיקון מסך/מקרן, ולא עובד. בעקבות כך ניסיתי לעדכן דרך עדכונים אופציונליים ב - Windows Update. שם חיכה לי עדכון שמאז שעדכנתי אותו הלכה התצוגה במחשב. הבהירות נעולה על המצב הכי גבוה באופן שמכאיב לעיניים, התזוזה של כל האלמנטים/סרטונים/אפליקציות/סמן עכבר לא חלקה, כשאני מנסה להפעיל אופציה של הקרנת/שכפול המסך הוא כותב לי באדום משהו ש…

6. Started by ido2309,

היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום כבר חודש שיש לי בעיה מוזרה במחשב, לפעמים המחשב פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט ואז הכל חוזר לעצמו עד התקיעה הבאה :-\ בהתחלה חשבתי שזה בגלל הטמפ' הגבוה של המעבד אז ניקיתי את ה-HSF ומרחתי משחה טרמית חדשה, הטמפ' ירדה בהרבה אבל הבעיה עדיין נמשכת. רצית לדעת האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק והוא גורם לכל הבעיות, אני נתקל בהרבה הודעות שגיאה בזמן צפייה בסרטים, בהתקנת ווינאמפ, ב-Flahs player שלא הופיעו אף פעם וחשבתי שאולי שני הדברים קשורים והכרטיס קול גורם לכל הבעיות (מדובר בכרטיס מובנה על הלוח).

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by AviorTal,

שלום אנשם. שמי אביאור יש לי בעיה בחומרת המחשב אני לא יודע באיזה חלק זה קשור לכן אני רוצה לשאול אותכם שתביא לי אופציות שאני ידע ... מידי פעם (פעם בשבוע בארך)תקורה לי משהו מוזר מאוד במחשב אני מדליק אותו וכעבור פרק זמן מסוים הוא מתחיל להתקע לי ברצף של תקיעות כשזה קורה זה קורה בלופ אין סופי זה מיסתיים רק כאשר אני עושה RESTART למחשב זה קורה לי כבר במשך חצי שנה השמח אם תעזרו לי לפטור את הבעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. Started by dan_dekel,

המפרט בצד. מה שקורה, זה שאני משחק משחק כבד כלשהו - כגון BF2142 או Lostplanet החדש.. בlostplanet המחשב נתקע לאחר 4-5 דקות של משחק, אני לא מצליח אפילו להספיק להכנס לבניין... בBF2142 הוא נתקע רנדומלית, פעם אחרי שעה, ולפעמים גם אחרי שעתיים... התקיעה היא בעצם תקיעה של כל המחשב, הוא לא מגיב בכלל. בזמן שהמחשב תקוע מופיע לי המשחק עם סאונד תקוע והתמונה האחרונה עם שבירות טקסטורות על המסך. הוצאתי סטיק סטיק והחלפתי בינהם, הם לא הבעיה... עזרה בבקשה! אין לי מושג מה זה... דרך אגב, 3DMARK06 רץ מצויין עם תוצאה של 9328 בסטוק כמובן הכל, ו ATI TOOLS רץ לי שעתיים ללא ארטיפקטס... מה נסגר עם המחשב!?!?!!?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. ברשותי כרטיס HD5830 שקיבלתי לפני חודשיים במסגרת החלפה באחריות של הכרטיס הקודם שלי, שנפטר מהתחממות יתר. הכרטיס הגיע Refurbished מהיצרן, נראה חדש לחלוטין ולא עשה בעיות בהתחלה. עברו חודשיים, מתוכם כחודש בו הכרטיס לא היה בשימוש כלל (מילואים). אחרי החזרה מהפגרה הממושכת החלו בעיות, בצורת תקיעות אקראיות במשחקים מסויימים, במהלכן מופיעים פסים אנכיים על המסך והסאונד נתקע בלופ. אני מציין בכוונה "משחקים מסויימים", שכן יש משחקים שעובדים מצויין מצד אחד, ומצד שני כמה משחקים שונים נתקעים באופן סדרתי באותו האופן בדיוק. בנוסף לכך, בדיקת מאמץ של Furmark עברה ללא תקלות, כאשר הטמפרטורה התייצבה לאחר דקות אחדות על 90 מעלות עם 80% מאוורר. האם התקלה כפי שתוארה עשוייה לנבוע מגורמים שאינם כרטיס המס…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by zwex35,

היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by WarSoul,

שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. שלום, לידידה שלי יש מחשב נייד של דל דגם Inspiron 9400, וכל פעם שהמחשב "עובד"(אפילו ברמה של עבודה רגילה עם ICQ או משהו ברקע) ושומעים איזשהו סאונד הסאונד נקטע כל הזמן ונשמע דיי רע רוב הזמן. ניסיתי לעדכן לה את הדרייברים של כרטיס הקול, שהוא ד"א של חברת sigmatel לפי מה שראיתי, אך זה לא עזר. ניסיתי להריץ spybot S&D ואנטי וירוס שמצאו כל מיני שטויות אבל גם לא עזרו עם הבעיה. אשמח אם למישהו יהיו עוד הצעות לפני שננסה לפרמט.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by VBMaster,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים התחילו בעיות של תקיעות רנדומליות של המחשב - ממש סתם ככה (לא תמיד במאמץ) פירוט המחשב: מעבד - פנטיום 3 800 מה"צ (ללא OC) לוח אם - ASUS CUV4X כרטיס מסך 1 - NVIDIA GFORCE 4 440MX כרטיס מסך 2 - ATI MACH64 PCI הארדיסק 1 - Westred Digital 160GB הארדיסק 2 - Maxtor 30GB כ. רשת - רילטק 8139C כ. קול - Creative Vibra 128 USB Card - ALI USB 2.0 HUB המחשב נמצא אצלי קרוב ל-4 שנים ומעולם לא היתה לו ולו בעייה אחת. הוא מחשב מאוד יציב ומאוד חזק ואני מאוד מאוד לא רוצה להחליפו (כי אין מה לעשות - אי אפשר להליף כזו יצירת אמנות ) החלפתי כבר כמעט את כל הכרטיסים במחשב, כולל זכרונות ושום דבר לא עזר. הטמפרטורות יציבות מאוד ולא עוברות את ה-40 מעלות לעולם יש ק…

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by fkdskate,

שלום רב!!! במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!. ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים . כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם. ------------- יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים. באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה". הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא. לאחר ש…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Ewingum,

בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yair.,

קניתי דיסק SAMSUNG 160JJ, אמור להיות 160GB. בפועל מראה על 130 בלבד. יש מצב שזה דריוורים אן משהוא דומה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by din707b,

היי יש לי מסך LCD VIEWSONIC 712 ומופיעים בו כל מיני קווים וכיתובים כאילו של עמודים אחרים שנצרבו ולא קשורים לחומר הנצפה ברגע נתון. הרצתי תוכנה לבדיקת פיקסלים ועד כמה שאני מבין אין פיקסלים שרופים אבל בחלק מהצבעים בהרצת התוכנה אני קולט יותר בבירור את הבעיה הנ"ל. האם זו בעיה שניתנת לתיקון - שווה לוותר צמסור את הצג למעבדה? יש לי שומר מסך שמוגדר 0 גחלון שחור לחלוטין ברעש השהצג לא בשימוש, הבעיה הולכת ומחריפה עם הזמן כאילו יש מתחת למסך בו אני צופה קווים, כיתוב וכל מיני סימנים אפילו כשאני עובד רק עם חלון אחד - כלומר זו לא בעיה שקיפות של הגדרת כרטיס המסך... מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה טכנית ולא משהו שקשור לשיטת המסך היא החמרה תמידית והימצאות התופעה בצד אחד בלבד של המסך ושם היא מ…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by newz,

הנה בעיה מאוד קשה שקרתה למחשב הישן שלי ובנתיים אין לי ממש פיתרון ישים לבעיה אתמול ניסיתי לעדכן את ה Bios של המחשב הישן שלי אחרי שהורדתי את העידכון האחרון שלו משנת 2000 (שתבינו איזה מחשב ישן זה) ובפעם הראשונה בחיי ולמרות שעשיתי דברים כאלה עשרות אם לא מאות פעמים העידכון נכשל באמצע והמחשב נתקע ללא שום תגובה ולכן הוצאתי את המחשב מהחשמל (שום דבר אחר לא עבד) וכאשר פתחתי את המחשב שוב כל מה שראיתי ושמעתי זה כמה צפצופים ואור בכונן הקטן ומסך שחור גדול שלא מציג דבר. ניסיתי עוד הפעם לפתוח את המחשב ודבר לא השתנה, עדיין ציפצופים ואור בכונן בקיצר המחשב לא מגיב ולא עושה דבר. לכן מיד ניגשתי למחשב השני שלי ומייד התחלתי לחפש פיתרון לבעיה בעצמי לנוכח העובדה שהרסתי את ה Flashrom של הביוס בעצ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alexxxxx55555,

שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה

25. אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.