תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים +- הארידסק שני טרה של סיגייט והוא די מרעיש הרעש מתבטא בכך שהוא כאילו מתאמץ למשך חצי דקה ואז נח לכמה שניות וזה חוזר על עצמו.. במשך היום לא שמים לב לזה רק בלילה זה מפריע.. מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם!! מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק? תודה מראש לכולם!! Zeltak
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן מחשב חדש ובתוכו היה הארדיסק 500 ג"ב של WD AAKS ASTA 2 לפני כן לא היה בו רעש אבל אחרי שהתקנתי פאצ' למשחק כלשהו אז הרעש של תיקים התחיל כשהמחשב חשב. בכל מקרה החליפו לי את הארדיסק הנוכחי באחד חדש בלי בדיקה ובלי בעיות. התקנתי את ווינדוס והכל מחדש והנה להפתעתי שוב פעם רעש כשהמחשב חושב. הרעש הזה רגיל או שאולי הוא ספציפית של הדגם הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן שאני משחק בGTA:SA לאחר כמה דקות הוא מראה לי את זה: מזה ??????? מבקש את עזרתכם .... האם יש פה בעייה חומרתית ? הרצתי S&M ואין שגיאות וגם MEMTEST 86
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי לוח אם, הארד דיסק ועוד כל מיני רכיבים. מאז מידי פעם יש לי קריסה של מסך כחול. אני מניח שזה בעייה של דרייברים אבל בwindows update אין שום דבר. איך פותרים את זה? אין איזו תוכנה טובה שסורקת את המחשב ומחפשת דרייברים עדכניים? האם כזו תוכנה תפתור את הבעייה? אשמח לעזרתכם..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחרונה השמע במחשב הנייד שלי הפסיק לפעול, יש פתרון? או רק טכנאי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-