עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noodle,

שלום רב, יום עמוס תקלות עובר עליי בכל המחשבים בבית... באחד המחשבים כאשר מפעילים את המחשב אז המסך נשאר שחור ולא מגיב.. חיברתי את המסך למחשב שלי והוא עובד יופי ניסיתי עם מסך אחר בבית וגם הוא לא עובד על המחשב הבעייתי, אז מכך הסקתי שכרטיס המסך שבק חיים. כרטיס המסך הוא כרטיס מסך מובנה, אין צפצופים ואין ריח של שרוף. האם ניתן להחליף את כרטיס המסך או שצריך להחליף את לוח האם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעיה במחשב שהוא עושה ריסטרט כל כמה זמן באופן אקראי כמעט (בדרך כלל אחרי עליית הווינדוס ועובד 15-30 דקות בערך ועושה ריסטרט). המפרט: intel e6600 2gb ram Radeon HD 4670 500w ספק ga-965p-ds3 לוח אם gigabyte מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה ההבדל ביונדוס ומערכת הפעלה?או שזה אותו דבר תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by idan98765,

שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pukipc,

שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by felixb,

שלום, בהמשך לשירשור שלי בנושא "בעיה באחד מרכיבי המחשב", כאמור מדובר על WINXP על מחשב P4. אני אחרי פירמוט, אחרי איפוס ביוס ואחרי ניקוי המחשב והעברת זכרון מ SLOT ל SLOT אחר. היום עם עליית ה WIN שוב קיבלתי את ההודעה: System Error Error code c0000218, parameter1 e16bbbb8, parameter2 00000000, parameter3 00000000, parameter4 00000000. מה משמעות ההודעה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arkanss,

שלום רב , מחשב בן פחות מחודש והעכבר לפעמים נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד כרגיל.? זה ממש מעצבן . תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה רגילה, עכשיו יש לי בעיה איתו קניתי דיסק קשיח חיצוני של Hitachi XL1000 7200rpm 1TB USB2, כדי שיהיה לי דרך פשוטה להוריד לתוכו סרטים וליראות אותם, עכשיו הדלקתי אותו והמערכת לא עולה וכשהוא לא מחובר המערכת עולה, אני לא מבין מה הבעיה או שאני לא יודע משהו ? צריך עזרה דחוף בנושא עם יש מישהו שיכול לעזור זה יהיה נחמד, אני צריך תשובה למה המערכת לא עולה כשחיבור הUSB של הכונן מחובר, אולי כוננים כאלו לא עולים ביחד עם הWIN ? או שזה בעיה אחרת ? למישהו כבר היה בעיה דומה ? הכונן הקשיח הראשי הוא D והכונן החיצוני הוא E. המיפרט של המחשב מעבד PD 805 לוח אם ASUS P5 משהו עם צ'יפ של P915 זיכרונות 512MBX2 ביחד 1GB כרטיס מסך GF9800GT 512MB תקול רק 2D עובד ספק …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by מאיר פלג,

שלום ! איזה עצבים זה מביא לי החרא הזה יש לי מצלמת איטנרנט של logitech לפני שהתקתני על המחשב win7 והיה לי WIN XP המצלמה עבדה בצורה מאוד טובה התקנתי את הWIN 7 פתאום הוא אומר לי התקן לו מוכר התקנתי את התקנה של המצלמה הוא עושה לי ריסט ועדין ! לא מזהה לי את המצלמה !! מה אני עושה חברים בבקשה עזרה דחוף !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, יש לי זכרונות 2X2GB מדגם G.Skill F3-12800CL7-2GBECO. בביוס הזכרונות הוגדרו כברירת מחדל במצב אוטומטי על 1333MHz, למרות שהם 1600MHz, ועם תזמונים פחות טובים מהמוצהר. הגדרתי במצב ידני את התדר על 1600MHz ואת התזמונים לפי הוראות היצרן. כאשר נכנסתי לסרטון ביוטיוב והעברתי למסך מלא, המחשב קרס. הדבר קרה מספר פעמים. רק לאחר שהחזרתי את התדר ל-1333MHz הסרטונים פעלו כמו שצריך במסך מלא. יש לציין שאת התזמונים לא שיניתי מהגדרות היצרן, רק הורדתי את התדר. המעבד באוברקלוק יציב על 4.1GHz והמפרט רשום בצד ימין. למה זה קורה למרות שהזכרונות על פי היצרן אמורים לעבוד בתדר גבוה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם: יש לי בעיה: קניתי מחשב מצויין, אבל יש לי בעיה איתו, אני חייב לעשות לו אוברקלוק בגלל שנראה לי שיש בעיית תאימות של הלוח או המעבד עם הזיכרון (אם אני לא טועה) הוא לא עולה בלי שינויים בביוס. המפרט שלי: מעבדי אינטל Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 890 ספק: Chieftec Nitro BPS-650C 650W ATX 2.3 שאלות: 1. מה יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב כל הזמן? 2. האם הבעיה היא בזה שהמעבד/לוח לא מקבל את ה1600 , ואם כן מקבל אז למה צריך לעשות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shar00750,

שלום , קיבלתי כרטיס מסך 8600GT של ASUS עם יציאת HDMI+DVI ואחרי שאני מתקין את הדרייבר אני לא מצליח לשמוע דרך ה-HDMI מה עליי לעשות כדי לשמוע דרכו? בדקתי בשולחן עבודה למטה היכן שיש את הסימן של הרמקול בדקתי את שלושת האופציות שמופיעות אך אין שמע. הכרטיס הוא 8600GT DDR2 512 ASUS לוח גיגבייט G31 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONE למחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz לא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONE הכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכו ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיה רק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופים מפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram k…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mros,

שלום רב אני מחובר לאינטרנט במחשב הנייח שלי באמצעות התקן USB מסוג TP-LINK. היום בבוקר לאחר שהפעלתי את המחשב, לפתע האינטרנט כבר לא מתחבר כמו שצריך . ישנו הסימון של הרשת האלחוטית שמחפשת IP ("מייבא כתובת רשת") - אך לאחר כמה שניות יש עליו סימן X. כך הלוך וחזור. ניסיתי כבר כמעט הכל - הסרה והתקנה מחדש של ההתקן, התקנה חדשה של התקן אחר-חדש, עדכון דרייברים, הסרה של הרשת וחידושה וכו'. אפילו התומך הטלפוני של חברת האינטרנט לא ידע לעזור לי. חשוב לציין - הראוטר/אינטרנט פעיל - אני מחובר אליו דרך המחשב הנייד שבו אין שום בעיות, וכנראה שגם בהתקן הUSB אין בעיות כי עובדה שחיברתי שני התקנים שונים ובשניהם הבעיה. גם נסיונות לחבר לכניסות USB אחרות לא עזרו. מה הפתרון ??? האם מישהו נתקל בבעיה כזאת …

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by skot,

ניסיתי כבר 2 דיסקים ואני מקבל אותה הודעה..: the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum ונראה לי שהדיסק בסדר....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. הנה המאווררים: והנה תמונה של החיבורים שלהם (משמאל) והחיבור של ספק הכוח (מימין). (סלחו לי אני חדש בתחום - אז בסבלנות איתי) כל שאני יכול לחבר זה רק אחד מה"לבנים" (שלו פינים). ואני מניח שזאת הסיבה שרק מאוורר אחד עובד (השני מקבל איזה תזוזה, אבל לא מסתובב). לא מצאתי עוד יציאה מספק הכוח שלה פינים! ז"א - אין לי לאן לחבר את החיבור השני יש פתרון? לא רק זאת, אלא גם שבעוד שלמארז יש מצב של LOW, HIGH ו OFF, רק ה High וה OFF עובדים. ואין מצב ביניים של Low (לצערי)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Chaosruler,

קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.