תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. האם יש דרך לבדוק את הצורב? הבעיה שהוא לא מזהה דיסקים. הייתה כמה פעמים בעיה שלאחר האתחול מחדש מחשב לא עלה והיה לי מסך שחור I/O ERROR וכתוב שיש בעיה עם חומרה ויכול להיות שדיסק קשיח או צורב לא עובדים כמו שצריך. חשבתי שזה דיסק קשיח שלי ולקחתי מחשב למעבדה של איוורי (יש לי עוד שנתיים אחריות על הדיסק של SEAGATE). הם בדקו דיסק עם תוכנת DOS של SEAGATE ואמרו שהדיסק תקין והמליצו לי לפרמט את WINDOWS. ניסיתי לפרמט וצורב שלי פשות לא ראה את דיסק ההתקנה. אחר כך ניסיתי לצרוב משהו והוא כתב לי שאין MEDIA בצורב (ניסיתי דיסקים של VERBATIM ו SILVER LINE). גם דיסקים שצרבתי פעם הוא ראה רק אחד מ אולי 10 שניסיתי. צורב DVD יחסית זול היום (120 ש"ח), אבל אני לא רוצה לקנות סתם אם הבעיה …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים שמתי לב כי הטמפרטורה של המעבד מגיעה לרמה מאוד גבוהה - בערך 98 (!!) מעלות ב-Real Temp לאחר כ-5 דקות ריצה של Prime95 במצב Small FFTs, כאשר ב-idle הטמפ' מגיעה עד 45 מעלות. המפרט שלי הוא: לוח Gigabyte X58A-UD7 מעבד Intel Core i7 940 עם היטסינק Thermaltake V1 AX ספק כוח Corsair TX750 זכרונות Kingston 6GB Triple Channel 1600MHz שני כרטיסי מסך NVIDIA GTX 460 1GB מארז Antec P183 ביצעתי את הדברים הבאים בניסיון (שנכשל) לשפר את המצב: 1. פתחתי את המארז וניקיתי אותו מאבק. יש לציין כי לא היה הרבה אבק מלכתחילה. 2. הוספתי מאוורר למארז מקדימה, כך שכעת יש שלושה: אחד שמכניס אוויר ושניים שמוציאים מאחורה ומלמעלה. 3. סידרתי את הכבלים כך שזרימת האוויר טובה יותר.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לפעמים זה עובד איטי מה עושיםםםם??? האם יש כבל שהוא DVI+HDMI כאחד? תודה לעוזרים יש לי מסך 32 אינץ FULL HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייח / נייד? ניסיתי בכמה מחשבים, 2 ניידים ו1 נייח שלושתם עם Win 7 מהו סוג מערכת ההפעלה וקצב הביט? Win-7 תאור התקלה, במידת הצורך מומלץ להוסיף תמונה: אותה בעיה קיימת בשני הדיסקים קשיחים. אני מחבר למחשב בעזרת כבל usb המתאים לדיסק קשיח הנ"ל(אני חושב קוראים לחיבור יו.אס.בי הזה USB-3) ולא מופיע כלום במחשב גם לא בניהול דיסקים. וגם לא מופיע שום דבר במנהל התקנים בחלק של הusb. ויש נורה דולקת(שמסמן שהחיבור פעיל אבל משום מה זה לא מראה פעילות ..) ממתי התקלה?כבר שבועיים,זה כבר קרה לי פעם ופשוט חיברתי והסתדר מתי שהוא אבל עכשיו זה כבר שבועיים לא מסתדר לי והחלטתי לבקש כאן עזרה..
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי קראו מספר דברים: השקיפות של וינדוס 7 נעלמה, ה GRID של האייקונים זהה בצורה מוזרה ונוצר מרחב מחוץ לדסקטופ, כאילו מחובר מסך נוסף. בנוסף objectdock כאילו עובד אבל לא נראה.. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אבל הוא לא נותן לי בתוענה שיכול להיות שהאנטיוירוס מונע את זה למרות שהוא סגור. (ניסיתי גם לשחק עם הרזולוציה ולשים רזולוציה לא native, והעיוותים המוזרים נשארו בדיוק אותו דבר) אני מנסה להימנע מפירמוט אז כל רעיון יעזור.. : )
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי מערכת חדשה... לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3 מעבד i5 2500 זכרון 4 גיגה וספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוס עכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר) על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו - הטמפרטורה שאני רואה בתפריט הביוס היא 92 מעלות ו3500 סיבובים של המאוורר האם זה תקין ? אם לא האם כדאי להחליף מאוורר...הוא קצת רועש בהדלקה המחשב הוא של איבורי מליפני 5 שנים - היכן אני יכול להשיג מאוורר ? תודה מראש
-
- 43 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-