תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, לפני שקניתי את הכרטיס CONNECT3D RADEON X1950 PRO (שבא עם 256 DDR3 אם זה משנה - תראו בהמשך), הפעלתי כל לילה את מצב הAPI (מצב שינה, לחיצה על SHIFT + מצב המתנה בתפריט הכיבוי) ובבוקר כשהדלקתי יכולתי להמשיך מאתמול בערב. מהרגע שהחלפתי, הAPI עושה אחד מהבאים: -מתחיל לבצע תהליך מצב שינה, אבל לפני שהוא מגיע לPROGRESS BAR חוזר לWINDOWS, מקפיץ הודעה "WINDOWS - שגיאת מערכת, למערכת לא הייתה אפשרות לבצע את הAPI", ואחרי 3 שניות המסך נתקע על המצב שלו בלי לזוז (עד הריסט). -מכבה את המחשב תוך כמה שניות, אבל משאיר אותו דלוק (המסך נכבה, אבל המחשב עדיין פועל). עד ריסט זה לא פועל. כמובן שב2 המצבים המחשב לא חוזר למצב שהוא היה בו.. בכרטיס הקודם (ATI X700) לא הייתה אפילו בעיה אחת. כמו…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי באחד העדוכנים של חברה כלשהי עדכון ובו כתוב:תמיכה ב ATI 5XX בפרטי העדכון. האם חשוב לעדכן ביוס בכדי שיתמוך טוב יותר בכרטיסי מסך החדשים?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני כבר לא צריך אותו אז פשוט להוציא את הכבלים או דרך Device Manager ?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם כפי שרשום בכותרת, אבל יש לי בעיה חמורה מאוד. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הכללי ללוח אם המחשב קורס למסך כחול , ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם מהאינטרנט. אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות פירמטטתי כבר איזה 6 פעמים (נימעס) מישהוא יודע איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים, מחכה לתשובות מהירות כי אני אל המחשב של אחותי ולא יודע מה לעשות. האם אני יכול להתקין את הדרייבר לכריס מסך וכו' בלי להתקין את הדרייביר ללוח אם קודם??
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם הלוח הזה ועם מעבד ליבה כפולה של Intel הארד דיסק 250GB SATA II עכשיו אני ניגש לעשות התקנה נקייה של Vista (כאשר אין כלום בהארד דיסר - אחרי פירמוט) ותמיד ההתקנה זורמת עד לריסטרט הראשון ואז זה נתקע בשלב של Completing Installation... ולא זז במשך של 15 דקות ואז עושה ריסט והורס את ההתקנה.. קראתי באתר של Gigabyte שצריך לעדכן BIOS וכך עשיתי עדכנתי מ גירסה F7 ל- F8 ועדיין לא פתר את הבעיה קראתי עוד קצת באתרים באנגלית והבנתי שצריך לשחק עם הגדרות ה BIOS משהו כזה כדיי להתאים אותם לכך שיהיה ניתן להתקין ויסטה... בכל מקרה אני אשמח לכל עזרה אפשרית שתוכלו לתת לי בנושא כמו כן... כמה דברים שאני יכול לומר לפני שיעלו.. זה שהדיסקים תקינים ... והגירסה תקינה של וסטה (הות…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, קניתי ארד דיסק חדש, חברתי אותו למחשב. אני יודע, שעכשיו צריך להגדיר אותו דרך הביוס, אבל המחשב הזה לא שייך לי ואני לא מצליח לעלות את הביוס ע"י לחיצה על מקש DEL במסך הפתיחה. 1. איך אפשר להיכנס לביוס? 2. איך אני מגדיר אותו דרך שם? 3. מה שנשאר אחר כך זה רק לפרמט את הארדיסק דרך הווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח של חבר שלי שם לחבר שלי סיסמא על המחשב דרך הביוס.. איך אפשר לפתוח את הסיסמא הזאת ולבטל אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מסוג M2NPV-VM ו2 זכרונות של 512 RAM במהירות 667 MHZ של TwinMOS. מאז שקניתי את המחשב ( חצי שנה, אני באמת לא יודע למה לא טיפלתי בזה עד עכשיו ) המחשב זורק מסך כחול ומאתחל את עצמו כל כמה זמן, הזמן לא קבוע וזה יכול לקרות בכל זמן בכל מצב. פירמטתי מספר פעמים ובכל פעם הבעיה חזרה ( ללא התקנת שום תוכנה ) ומכאן אפשר לדעת שהבעיה חומרתית. השגיאות שאני מקבל בזמן המסך הכחול : 0X000000A ו 0X0000007F גיגלתי, ושתי השגיאות מעידות על בעיה בזכירון או בגישה ללוח האם. עדכון ביוס יכול לעבוד? כל דבר חוץ מהחלפת הזכרונות? כי אני לא מוצא את האחריות המזורגגת. ( נ.ב - הרצתי MemTest במשך 18 שעות ולא מצאתי שגיאה, לא הרצתי את הכל כי פשוט נשבר לי באמצע ).
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו. עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק. רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix? תודה.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לפני כשבועיים לערך קבלתי Blue screen בפעם הראשונה, ניקיתי Reg בתקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה. היו לי כמה ימים של שקט אך לפני שלושה -ארבעה ימים הבעיה הופיעה שוב. עוד יום יומיים של שקט ואז עוד הפעם והקצב רק הלך והתגבר. אתמול כבר קבלתי את "מסך המוות" הזה כל 5 דקות. איך אני יוצא מזה? איך אני יכול לדעת האם זו בעיית חומרה או תוכנה (לא הוספתי שום חומרה חדשה מלבד חיבור נתב בקסל רשת)? משווע לעזרה. תודה מראש אייל
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה ומעצבנת: לחיצה על כל מקש ממקשי האותיות והספרות שבמקלדת (אלחוטית של קומפק) מנמיכה את הווליום במערכת (ויסטה) וכמובן שזה מצב בלתי אפשרי. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול (SB 24 LIVE!) עם כל מה שמסביבו ללא שינוי. מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לעזור? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-