תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..) המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך. עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך. אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה. מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס? -- טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל.. תודה וחג שמח!!
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר. יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17". למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך. ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32"). אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר. לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר. הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר. מאז אני עובד רק עם הכב…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780) וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול יש לי מחשב שניהיה בזמן האחרון ממש איטי ואין בעיה בתוכנה פרמטתי כמה פעמים ועדיין ממש איטי גם מערכת XP ניסתי וכלום ממש איטי גם אחרי הפרמוט ממש פתחתי את המארז ואין שום קבלים מנופחים הכל בסדר מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את התוכנה למערכת ההפעלה שברשותי-32 ביט-אך במקום סמל הפעלת התוכנה כמו בxp ,אני מקבל חלון של דוס. אני לא מצליח לפתוח קבצי דאמפ-האם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמזה זמן רב המחשב שלי נוטה לקרוס בזמן משחקים מסויימים אבל לאט לאט הקריסות נהיות יותר ויותר תכופות ואלו דוגמאות: 1. CIVILIZATION V קורס מיד לאחר הפעלת מפה חדשה או פתיחת שמירה קיימת 2. fallout 3 קורס אוטומטית בנקודות מסוימות ולפעמים קורס בלי קשר מפרט טכני: CPU: intel dual core 2.2GHZ כרטיס אם: 945GM-S2 RAM: 2GB ROM: 600 GB - תפוסה כמעט מלאה (17GB נותרו) כרטיס גרפי: ATI Radeon 4800 series OS: Windows 7 32-bit בגלל שהבעיה היא לא בחוקיות אני מאמין שיש בעיה בחומרה או תוכנה. תודה ליעד
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מחשב נייד dell studio הכפתור מגע של ההוצאת דיסק נתקע וזה משתק לי את כל כפתורי המגע האחרים ששלטים במערכת המולטימדיה מה לעשות ?( בעבר הרחוק קראתי על הבעיה אבל אני לא זוכר מה הפתרון ) תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במחשב חדש, הכל היה על הכיפאק עד לפני שבוע התחילו להופיע ארטיפקטים בBlack Ops במשימות בסינגל (ראה דוגמה), המולטי קופא אחרי כמה שניות שאני מתחבר לשרת (וצריך לעשות ctrl alt delete כדי לחזור למשחק ואז לקבל קפיאה נוספת) גם ב-GTA IV יש קפיאות לפעמים וארטיפקטים מדי פעם. אני חושש שהכרטיס מסך גוסס. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים לגרסה הכי חדשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחשב נייד של Asus מדגם UL20A , עם ווינדוס 7 ו3 גיגה ראם. בקיצור המחשב של קרובי משפחה. התופעה: המחשב אינו נדלק. לחיצה על כפתור ההדלקה גורמת לכך שמופיע אור כחול בכפתור ההדלקה, לאחר כמה שניות הדיסק הקשיח נכנס לפעולה. אולם המסך נשאר שחור ואין תצוגה. ניסיונות לפתרון הבעיה: 1. שימוש בצג חיצוני (כולל ניסיון ללחוץ FN+8 כדי להחליף תצוגה) 2. הוצאת הדיסק הקשיח 3. החלפת הצ'יפים של הRAM 4. ריקון הסוללה וטעינה מלאה מחדש. עד כה כלום לא עוזר. החשד שלי: ממה שהבנתי זה דגם שמגיע עם פונקציה בשם Asus Grphix כלומר יש כרטיס מסך ייעודי של Nvidia וכרטיס מסך מובנה של Intel כאשר בפתור מחליף ביניהם.. ייתכן שאחד הכרטיסים האלה מפריע למחשב לתת תצוגה? קראתי באינטרנט על כל מיני טקסי וודו מוזרים אבל אני…
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. לפני יומיים שדרגתי את הזיכרונות ואתמול פתאום מסך המחשב טען שאין אות(NO SIGNAL), לאחר מכן המסך פשוט נשרף והפסיק לעבוד. קניתי מסך חדש היום וחיברתי אך שוב פעם, לאחר כשעתיים שהמחשב עבד, שוב המסך החדש, עשה סימן של NO SIGNAL ונכבה, לשמחתי הוא לא נשרף. הסרתי והתקנתי דרייבר של כרטיס המסך (7900 GT) אבל זה לא עזר בכל מס' שעות המסך נכבה ואין אות ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא נדלק שוב. למישהו יש מושז מה הבעיה? האם זה שהחלפתי זיכרון ?, האם הכרטיס מסך נדפק? האם הספק כח נדפק? ??? תודה מראש. עוז
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-