עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by AFIK10000,

איך אני עושה ששני המחיצות היו שוות בגודל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה המחשב התחיל להתקע וגם לתת BSODs בלי קשר לתוכנה שפועלת או לפרק זמן מסויים. הוא התחיל לעשות את הבעיות בערך בתקופה שהוספתי ג'יגה זיכרון (מחברה שונה ממה שהיה לי) והחלפתי כ.מסך. השגיאות שאני מקבל במסכים הכחולים הן בד"כ page fault in nonpaged area עם קוד 0x0000050 בקבצי ה MINIDUMP, שנוצרים רק מדי פעם אני מקבל probably cause by: unknown image. לפי מה שהבנתי מגוגל זה קשור לבעיות זיכרון, אבל בדיקות ב MEMTEST ו S&M לא העלו שגיאות. איך ניתן לבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהבעיה היא הזיכרון החדש? - אין לי אפשרות לחזור לכרטיס מסך הקודם. האם ערכי ה VOLTAGE בביוס אמורים להשתנות עם או בלי זיכרון מותקן? אני כבר ממש נואש ואודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר. אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה. אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה. כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. …

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Overkiller,

הרבה מכם בפורום ממליצים לקנות ספק בנפרד מהמארז כך שבעצם יווצר מצב שהוא איננו ג'נרי, האם יש הבדל משמעותי בין ספק ג'נרי לבין הליברטי שכולכם פה ממליצים? ועוד דבר, הבנתי שבעצם חלק מהספקים הג'נריים אינם מספקים את מה שבעצם הם טוענים לספק (יענו מתח) איך אני יכול לדעת כמה הספק מספק בפועל?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by mokisho,

יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by Sven,

כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by K_D,

המחשב שלי עבד בסדר כבר כמה זמן ועכשיו הוא התחיל להכבות כשהוא מגיע ל40+ מעלות(טמפ' של מעבד)....זה קורה כשאני משחק במשחקים בעיקר... המפרט שלי הוא: AMD 3200+ Venice ASUS A8N-VM LEADTEK 6800GS generic 1gb DDR 200G WD SWEEX 400W כמובן אני חושד בספק גנריק שלי,אז חשבתי להחליף אותו...אבל למה זה קורה רק ב40 מעלות,אם אני מקפיא את החדר שלי והמעבד נגיד לא עולה מעל 37 במאמץ הכי קשה אז המערכת לא נכבת...האם כשמעבד מתחמם אז ספק מתעמץ יותר? מה אתם חושבים?יש עוד גורמים שיכולים לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  13. יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  15. מה זה אומר????סתכלו על התמונה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  16. או.קיי .. היום קיבלתי את המחשב מתיקון , בגלל בעיה עם מאווררים וחימום יתר.. הטכנאי התקין לי מאוורר חיצוני ליד כרטיס המסך , במקום המאוורר המקולקל שהיה מובנה על כרטיס המסך עצמו .. הפעלתי את המחשב , התחלתי לגלוש קצת באינטרנט , ו.... בום ! המסך הפך למין מערבולת מוזרה של צבעים פסיכודליים ואז הוא נכבה .. יש לציין , זה קורה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , בערך 10-20 דקות אחרי ההפעלה . אגב - המחשב שלי מתחיל לעשות קולות מוזרים כאלו , כמו של טרקטור .. יש למישהו מושג למה זה ?

17. שלום! יש לי בעיה נורא מעצבנת. כל פעם שאני נכנס לאיזשהוא משחק, לא משנה איזה, לאחר כמה דקות של משחק המחשב מבצע ריסרט ולא רוצה להידלק. הוא רושם לי על המסך POWER SAVING MODE ואז נכבה ואאני צריך להוציא את המחשב מהחשמל ולהדליק עוד פעם. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  18. חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by kolokito,

שלום ותודה לעוזרים יש לי נייד DELL INSPIRON 1150, הוא בן שנתיים בערך. לאחרונה יש לי בעיות רציניות, זה מתחיל באופן די שרירותי, אפילו אם אני ממזער או סוגר חלון EXLORER..... המחשב נתקע, CPU עובד על 100% למשך זמן ארוך מאוד (עד 10 דקות... עד שאני כבר מכבה אותו ידנית) ואז כשאני מרסט הבעיות השונות והמשונות מלחילות לצוץ... זו אף פעם לא אותה בעיה: פעם אחת הוא לא מזהה את הHD בכלל, פעם אחת יש בעיה עם הMBR, פעם אחרת NTDLR חסר... בקיצור - לא מצליח לרסט כמו שצריך. אם אני נותן לו כמה שעות להתקרר ואז מדליק: הBOOT עובר חלק, והמחשב עובד כמו שעון... עד הפעם הבאה שזה מתחיל. אחרי שכמה פורמטים לא פתרו את הבעיה שלחתי אותו למעבדה של דל, שם חשבו שהHD הוא הבעיה והחליפו לי אותו... זה לא פתר כלו…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  23. טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by rikus,

אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש מדריך כזה, כדי שאני לא אדפוק איזה משהו בהתקנה, אני יודע שזה בסה"כ לחבר שקעים, אבל יש תמיד מקום לטעויות... תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by dante123,

גלגלו למטה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.