עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by neogod,

כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא ח…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  3. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  4. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by nore0,

כל 3-2 אני חוטף ריסט הטמפ' בסדר ובמצב בטוח עובד רגיל

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  6. הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kritikal,

איך אני מזהה כמה SOKETS ה-CPU שלי?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. יש לחבר שלי כ. מסך 6200 עם יציאה של 8 פינים הוא הביא מתאם מ8 פינים לבננה צהובה RCA ולא הצלחנו לקבל תמונה בטלויזיה, הטלויזיה לא מזוהה ע"י הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שאמור היה להיות לו מתאם מיוחד? בתודה משה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by shll,

מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  11. טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by m.l,

אם יש לי סטיק אחד של 512 ואני שם עוד אחד של 256 והלוח אם שלי תומך בדאבל צ'אנל בזיכרון....זה משנה משהו ששני הסטיקים לא אותו גודל?..... ואם כן אז מה משנה? בקיצור אני לא יישגע את השכל ומי שיוכל לענות ולהסביר לי אז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  14. ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..

15. Started by ZorD,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by satlan1,

כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by discojunkey,

היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by prigat_a,

מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by sh_idan,

כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום ברשותי כרטיס מסך INNOVISION 3D GEFORCE 5900XT. אחרי שאני מפעיל את המחשב והוא מראה לי פרטים אודות הכרטיס מסך , המסך נהיה שחור ( אין תמונה ). האם הכרטיס הלך או שיש עוד זיק של תקווה ואפשר לתקן אותו ? הכרטיס היום עולה יותר מאשר הוא עלה לי לפני שנתיים ואין לי מטרה להשקיע כסף בכרטיס AGP חדש.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by common,

אני כבר הרבה שנים מתעסק עם מחשבים ודבר כזה עוד לא קרה לי. אחרי שהמחשב שלי היה מפורק כמה חודשים החלטתי להרכיב אותו מחדש. ההרכבה הסתכמה בחיבור של שני הארדיסקים ששכבו במגרה 3 חודשים. איכשהו במהלך 3 החודשים האלו הצליחו מערכות ההפעלה שהיו על כל אחד מהדיסקים (WINXP ו WIN98) להעלם ... כשניסיתי להתקין את הXP מחדש קיבלתי הודעות שגיאה מוזרות כאילו חסרים קבצים בדיסק ההתקנה... (שגיאה מס 7), אבל כשהתקנתי את הדיסקים במחשב אחר לא הייתה בעיה כזו והצלחתי להתקין XP ו98 מחדש על כל אחד מהדיסקים... כשחזרתי הביתה וחיברתי את הדיסקים חזרה, שוב לא הצלחתי לאתחל מהדיסקים האלה... מה שמוביל אותי לחשוב שיש לי בעיית חומרה ... מישהו נתקל פעם במשהו כזה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by CashMAn,

שלום כולם יש לי לוח SOCKET 462 ל AMD ATHLON XP ואני צריך דרייבר קול אני לא מוצא :\ תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש, בגלל שמערכת ההפעלה Windows xp עולה מעל ל- 500 ש"ח, ובגלל שאין לי ולא רוצה להשיג צרוב, אני רוצה להתקין עליו את חלונות 98 בעברית, שיש לי בדיסק מקורי. (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים, צריבת מוסיקה ומסמכים). האם מישהו יכול לפרט את אופן ההתקנה מההתחלה? בעבר עשיתי פורמט למחשב הישן שיש לי כרגע, וההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל אף פעם לא ניסיתי על מחשב חדש. תודה רבה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.